Zasicenje

Generalne teme o stonom tenisu.

Zasicenje

Postod ivan » 14.03.2012, 13:45

Jel se jos nekom desilo da se smori od stonog tenisa? Meni bas postalo bezveze. Stojim tamo pored stola i promasujem lopte i svoje serve, ajd ponesto i pogodim, ne vidim vise nikakvu zabavu od toga. Reket me ne slusa uopste, jedan dan super, sutra guma premekana, prekosutra zilava, nakosutra pretvrda, nekad mi spin ide bas dobro, nekad uopste ne mogu da pogodim loptu. Mislim da cu da predjem na pecanje.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Re: Zasicenje

Postod Ma Long II » 14.03.2012, 13:54

Napravi malu pauzu sa treninzima,npr. 10-ak dana,i zazeleces se.
Ma Long II

Pridružio se: 26.10.2011, 14:05
Reket: Daska:Butterfly Timo Boll ALC
Forhend:DHS Skyline III
Bekhend:Butterfly Tenergy 05

Postod First » 14.03.2012, 14:00

To je normalno u svim sportovima, pa čak da ne preterujem u svim sferama života... Treba napraviti pauzu, koliko god duga ona bila i kad opet osetiš želju, onda polako. Ne vredi da siliš, ako ti se više ne igra.

Sad malo da skrenem sa teme. Juče baš gledam na prvom programu neki dokumentarni film o Majk Tajsonu, cela njegova karijera. Na kraju dokumentarca, kad je boksovao poslednji meč 2007., ne znam tačno protiv koga i koji je izgubio, javno je u ringu izjavio da se zasitio boksa, da ovo radi samo da bi platio račune i da ne želi više da boksuje jer ne oseća draž i da gubi od ovakvih protivnika. E sad, ovo ne znači da treba da prekineš za stalno, ali ako je gvozdeni Majk mogao da se zasiti, onda se to može desiti i nama, običnim smrtnicima ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 14.03.2012, 14:02

Da, napravi malu pauzu, par dana, ili promeni reket, gume, stil igre, hvat, nesto sto bi ti dalo elana :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod First » 14.03.2012, 14:05

Stavi recimo travu OX (po mogućstvu zabranjenu) na BH i soft na FH i da vidiš kako će da ti se vrati volja :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod jbgwtf » 14.03.2012, 14:11

ivan je napisao:Jel se jos nekom desilo da se smori od stonog tenisa? Meni bas postalo bezveze. Stojim tamo pored stola i promasujem lopte i svoje serve, ajd ponesto i pogodim, ne vidim vise nikakvu zabavu od toga. Reket me ne slusa uopste, jedan dan super, sutra guma premekana, prekosutra zilava, nakosutra pretvrda, nekad mi spin ide bas dobro, nekad uopste ne mogu da pogodim loptu. Mislim da cu da predjem na pecanje.

meni nije, a igram se 5-7 dana..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod Pedja » 14.03.2012, 14:25

ivan je napisao:Jel se jos nekom desilo da se smori od stonog tenisa? Meni bas postalo bezveze. Stojim tamo pored stola i promasujem lopte i svoje serve, ajd ponesto i pogodim, ne vidim vise nikakvu zabavu od toga. Reket me ne slusa uopste, jedan dan super, sutra guma premekana, prekosutra zilava, nakosutra pretvrda, nekad mi spin ide bas dobro, nekad uopste ne mogu da pogodim loptu. Mislim da cu da predjem na pecanje.

OŽENI SE
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Torbaja » 14.03.2012, 14:28

Mozda shvatas stoni tenis suvise ozbiljno, i kao neko moranje. Ipak je to samo igra, bar za nas rekreativce.
Pedja a zasto da se ozeni, mislis da ce vise ceniti taj izlazak iz kuce?
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Postod Pedja » 14.03.2012, 14:32

Torbaja je napisao:Mozda shvatas stoni tenis suvise ozbiljno, i kao neko moranje. Ipak je to samo igra, bar za nas rekreativce.
Pedja a zasto da se ozeni, mislis da ce vise ceniti taj izlazak iz kuce?

I TI SE OŽENI :glare:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Torbaja » 14.03.2012, 14:40

Zasto Pedja, pa sta sam sad zgresio? :)
Meni rekreacija ne moze da dosadi, cim nema kondicionog treninga, van kafane, meni je ok.
Prosle nedelje sam hteo da napravim pauzu imao sam nekih problema i onda kada odem na stoni tenis to ne budem ja. Mnogo se nerviram, promasujem, gubim od slabijih...
Ali na srecu resih uspesno problem i sada je sve kako treba.
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Sledeća

Povratak na Opšte teme