Spektakl kod Dakija danas,nesto ispod 20tak ljudi u 4 grupe,dosta interesantnih meceva ,jedan je i snimljen emitovacu ga sutra,od onih koji pokazuju napredak izdvojio bih Katica koji je namucio velikog Duleta inace danasnjeg finalistu,Vignju koji zna sta radi sa onim tenergijem a koji inace danas nije poneo svoja 3 najbolja reketa,Firsta kome je onaj soft lego,Pevac koji je posle duge pauze ne igranja odlican danas,Pedja koji na jednoj nozi igra ko na dve,sve u svemu super.Daki nas je odvalio (sad mi zao sto sam prosli put kuko kako je sa onih 7 grupa ubio duh opena),kad ispadnes iz zreba ides u razigravanje pa kad ispadnes i iz razigravanja opet igras sledece razigravanje,sad sam kivan jer mi je upropastio dublove jer za njih nisam imao snage(ne mozes udovoljiti svima)
Pozdrav za Dakija velikog sampiona mog idola i smernicu,dobio je u finalu mog prijatelja Dukija koji je do finala dosao preko Katica,dr Zdravka i Rajka za Davora nisam siguran,slavicemo ga do srede a onda cemo da ga svrgnemo.