kakve su to gume ima nove da se kupe za 15 evra,jel vrede nesto i jel se uklapaju za donic ovsharov senso carbon soft daskom,volim da napadam ali se vise branim.pozz
Imaš dosta o tim gumama u raznim temama, pa "pronjuškaj" malo po forumu. Ja je nisam probao, ali oni koji jesu, kažu da je to odlična guma, po vrlo pristupačnoj ceni.
pozdrav zelim da ti prenesem svoja iskustva sto se tice guma joola air ,ja sam kao i ti pocetnik rekreativac i nedavno sam kupio bas te gume u debljini 2mm na fh i 1.8 na bh i mogu ti reci da sam prezadovoljan odlina guma za razvoj igre po pristupacnoj ceni
ja sam igrao sa obe strane sa air rosnetom 2,2mm i veruj mi da je izuzetna guma,lagana,meka,kontrola na nivou,spin korektan,sve u svemu vredi svaku paru
Meni su prve gume bile JOOLA AIR rosnet, obe 2,2mm. Bio sam prezadovoljan njima, ali sam promenio igru, samim tim i reket. Izuzetno brze, lagane, i na laganom drvetu su odlične. Koristio sam drvo Butterfly Balsa Carbo X5, koje je jedno od najlakših drva i odlično mi je stajalo. Uz sve to, vrlo pristupačna cena. Nećeš se pokajati.
Konacno probah i ovu gumu veceras...Nikad nisam bio zadovoljniji mojim bekendom.Guma je odlicna...doduse nisam ja igrac koji je promenio mnogo guma i sa mnogo iskustva ali ono sto sam veceras igrao sa njom nisam mogao ni sa jednom drugom. Igrao sam sa tenergyem 64,sa energy xtra i jos par kineskih. Veceras sam napao mnogo donjih spinova koji su mi isli i bekend i pogodio 90 posto sto je za mene perfektno. Osecam mnogo kontrole pri udarcu. Koliko snage upotrebis toliko brzo loptica ide. Sa T64 nisam mogao da kontrolisem tu brzinu i dosta lopti mi je islo preko stola. Spin sasvim solidan,ugao bacanja i nije tako nizak kao sto sam citao po forumima,rekao bih da je srednji. Blok je cini mi se ok mada ga slabo koristim jer uglavnom ili igram rpb ili blokiram forhend gumom. Sve u svemu vredi cini mi se svaku paru. Inace guma je polovna dobro ocuvana u max debljini a opet veoma laka sto je odlicno. U svakom slucaju preporuka za gumu...treba je probati da bi se uverili. Poz
Pa ne znam sta bih ti rekao....mislim da su tu negde...Ipak sam igrao samo jednom pa ne mogu da budem siguran.U svakom slucaju je drugacija.Xtra ima malo vislji ugao bacanja cini mi se ali i manje kontrole iako je meksa od air.Siguran sam da je za bekend AIR bolji izbor.Nije mrtva,mozda je pri bloku malo sporija od xtra ali kada napravis trzaj ide dosta brzo,mozda i brze od xtra.Videcu jos pa cu preneti utiske.Ja sam je lepio novim lepkom bio sam ubedjen da je za novi lepak...sad si me bacio u gubljenje vremena po netu u potrazi za informacijom