guma joola AIR

Gume, drva i sva ostala potrebna i nepotrebna oprema.

guma joola AIR

Postod pepi drobac » 26.02.2012, 21:34

kakve su to gume ima nove da se kupe za 15 evra,jel vrede nesto i jel se uklapaju za donic ovsharov senso carbon soft daskom,volim da napadam ali se vise branim.pozz
pepi drobac

Pridružio se: 15.02.2012, 20:08

Re: guma joola AIR

Postod First » 27.02.2012, 01:24

Imaš dosta o tim gumama u raznim temama, pa "pronjuškaj" malo po forumu. Ja je nisam probao, ali oni koji jesu, kažu da je to odlična guma, po vrlo pristupačnoj ceni.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 27.02.2012, 01:36

Sve su gume dobre kad znas da igras :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod sinisabibi » 27.02.2012, 08:00

pozdrav zelim da ti prenesem svoja iskustva sto se tice guma joola air ,ja sam kao i ti pocetnik rekreativac i nedavno sam kupio bas te gume u debljini 2mm na fh i 1.8 na bh i mogu ti reci da sam prezadovoljan odlina guma za razvoj igre po pristupacnoj ceni
sinisabibi

Pridružio se: 12.01.2012, 15:47
Reket: maze pasion off-

Postod ribolovac » 15.06.2012, 01:41

ja sam igrao sa obe strane sa air rosnetom 2,2mm i veruj mi da je izuzetna guma,lagana,meka,kontrola na nivou,spin korektan,sve u svemu vredi svaku paru
ribolovac

Pridružio se: 13.06.2012, 04:14
Reket: <daska :bt timo boll spark arylate{off-}/bh:ck palio 1,1mm/fh acuda s3 max

Postod Milan » 17.06.2012, 13:18

Meni su prve gume bile JOOLA AIR rosnet, obe 2,2mm. Bio sam prezadovoljan njima, ali sam promenio igru, samim tim i reket. Izuzetno brze, lagane, i na laganom drvetu su odlične. Koristio sam drvo Butterfly Balsa Carbo X5, koje je jedno od najlakših drva i odlično mi je stajalo. Uz sve to, vrlo pristupačna cena. Nećeš se pokajati. :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod zorog » 21.06.2012, 23:57

Konacno probah i ovu gumu veceras...Nikad nisam bio zadovoljniji mojim bekendom.Guma je odlicna...doduse nisam ja igrac koji je promenio mnogo guma i sa mnogo iskustva ali ono sto sam veceras igrao sa njom nisam mogao ni sa jednom drugom. Igrao sam sa tenergyem 64,sa energy xtra i jos par kineskih. Veceras sam napao mnogo donjih spinova koji su mi isli i bekend i pogodio 90 posto sto je za mene perfektno. Osecam mnogo kontrole pri udarcu. Koliko snage upotrebis toliko brzo loptica ide. Sa T64 nisam mogao da kontrolisem tu brzinu i dosta lopti mi je islo preko stola. Spin sasvim solidan,ugao bacanja i nije tako nizak kao sto sam citao po forumima,rekao bih da je srednji. Blok je cini mi se ok mada ga slabo koristim jer uglavnom ili igram rpb ili blokiram forhend gumom. Sve u svemu vredi cini mi se svaku paru. Inace guma je polovna dobro ocuvana u max debljini a opet veoma laka sto je odlicno. U svakom slucaju preporuka za gumu...treba je probati da bi se uverili. Poz
:amen:
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod Goran » 22.06.2012, 00:25

Da li je brža od Energy Xtra?
I da li je "umrtvljena" u poređenju sa njom, pošto je Air za stari lepak koliko znam?
Korisnikov avatar
Goran

Pridružio se: 15.10.2011, 02:20
Reket: Butterfly BalsaCarbo X5
FH: Donic Baracuda 2.0
BH: Donic Baracuda 2.0

Postod zorog » 22.06.2012, 00:58

Pa ne znam sta bih ti rekao....mislim da su tu negde...Ipak sam igrao samo jednom pa ne mogu da budem siguran.U svakom slucaju je drugacija.Xtra ima malo vislji ugao bacanja cini mi se ali i manje kontrole iako je meksa od air.Siguran sam da je za bekend AIR bolji izbor.Nije mrtva,mozda je pri bloku malo sporija od xtra ali kada napravis trzaj ide dosta brzo,mozda i brze od xtra.Videcu jos pa cu preneti utiske.Ja sam je lepio novim lepkom :scratch: bio sam ubedjen da je za novi lepak...sad si me bacio u gubljenje vremena po netu u potrazi za informacijom :)
Korisnikov avatar
zorog

Pridružio se: 09.11.2011, 15:22
Reket: DHS Hurricane Hao Pen
FH Donic Acuda S1
BH Donic Acuda S2

Postod djordjestanic » 22.06.2012, 01:04

AIR je za novi lepak.

Nema bolje gume za te pare.

Nema bolje gume za bekend ua penholden koji igraju obrnuti bekend.

Da nisam stavio ragzu, igrao bih sa airom.

Ne menjaj!
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Sledeća

Povratak na Oprema