ivankoljajic je napisao:Ho ho ho druze Damire... ipak taj moj bivsi Kong, a Vladoicin bivsi bivsi, je magican
Nije to taj Kong, taj stoji u rezervi, imao je on vec jednog Konga

ivankoljajic je napisao:Ho ho ho druze Damire... ipak taj moj bivsi Kong, a Vladoicin bivsi bivsi, je magican

ivankoljajic je napisao:Lkt je jeste moj

... I da se zna Vladoica je Damira dobio na turniru u Cacku u finalu...

Sale je napisao:Veliki pozdrav ljubiteljima ove igre.
Vladoice stvarno sam tvog drugara doziveo kao osvezenje,Davor ima strpljenja i vidi se da uziva u tome sto radi,za igru protivv njega trba imati velike zivce koje nisam imao a nisam imao ni srece,sto se guma tice stvarno sam pomislio da mi se prividja providna guma(nikad slicno nisam video).Poceo sam da pisem ovo a zaboravio sam da zakacim njegov mec sa Markom sada ga kacim pa cu da se javim opet za koji minut.
Pedja od naseg meca osmine finala snimljeno samo zagrevanje i prvih par poena,ostaje samo onaj snimljeni u grupi na Ivanovoj kameri.Steta bilo je bas lepih poena,ali nista zato bice jos prilika.

ivan je napisao:posto je Vladojica dobijao Damira, a on nas, znaci da bi Vladojica trebalo da bude bolji od svih nas, jel da.

Vladojica je napisao:Sada sam siguran da se zezao i pustio me...
ZoranV je napisao:Vladojica je napisao:Sada sam siguran da se zezao i pustio me...
Jednog dana ce i Ivan da se zeza...
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 8 gostiju