Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod Sale » 25.02.2012, 19:12

Bicje i rezultata nesto kasnije a verujem i meceva do ponoci,ispade na kraju dobar turnir izigrasmo se dobro,svaka cast za Vladoicinog drugara,sou program koliko smo slabi na travu na kojoj pise sve sto i na dasci ili se ona to providi,jedino je veliki Aca uspeo da skine skalp decku koga moramo da imamo u nasim redovima da nas nauci kako protiv trave ali stvarno kako.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Sale » 25.02.2012, 20:15

samo rezultati.sutra ce biti meceva.
Prikačeni fajlovi
po grupama 25.2.2012..JPG
po grupama 25.2.2012..JPG (52.76 KiB) Pogledano 555 puta
kostur 25.2.2012..JPG
kostur 25.2.2012..JPG (38.29 KiB) Pogledano 555 puta
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ZoranV » 25.02.2012, 21:02

A Trajce pobegao, samo ne znam da li od Mrdaka ili od Dark Vadera...:)
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 25.02.2012, 21:05

Zanimljiv turnir danas, zanimljiv... no, prvo izgovori. Mesec dana se hranim uglavnom rostiljem za rucak pa mi se stomak malo naduo, a zbog slabe kicme to me odmah baci u polozaj nagnutosti u nazad i od ozbiljne igre nema nista. A nesto su mi i noge lelujale i oci pekle, ko da sam imao povisenu temperaturu. Dobio sam tri meca u grupi i posle grupe Acu spinera, a u cetvrtfinalu izgubio od Misirca. Dark Helmet Vladojica se ovaj put pojavio sa dve crvene gume a jedna je naravno zabranjena trava. Cak je i pobedio dva protivnika u grupi. A doveo je i drugara isto sa zabranjenom Nojbauer travom, koji za razliku ume da igra sa njom, i sve nas je omlatio. Svaka cast pobedniku Cimbalicu, ali spremamo osvetu za neki od iducih turnira. A Vladojica umesto da od prijatelja nauci kako treba igrati, on samo menja li menja gume...nema stila taj momak.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 26.02.2012, 00:03

ZoranV je napisao:Pa Vladojici nije bilo dovoljno sto je igrao sa dve crvene od toga sa jednom zabranjenom travom, vec je doveo i Dark Vadera sa sobom da pocisti snezne ostatke kod Davora...a on pocistio i sve ostalo...Vladojice ne pitah coveka koje mu je drvo, trava i glatka...mada je najvaznije to sto zna da koristi to sto ima...vrti fh bh sece i lobira iz daljine, menja pravac iz blizine pa opet obrce...i tako stalno...

ivan je napisao:..Svaka cast pobedniku Cimbalicu...

Damir Cibralić se zove, ne Cimbalić, al dobro nije to mnogo bitno koliko je njegova oprema zanimljiva, al ne trava nego guma, jer je tu umesan i Sale, ne bas direktno... :D
Drvo je Kong Linghui Euro Off, ono sto se prodaje u Markopu. Trava je Dr Neubauer Super Special OX (Sale zbog ovog "OX" ti se cini da na njoj nesto pise - ne pise nista nego se providi ono sto je odstampano na drvetu), veoma slicna Scalpelu po brzini i gradji, samo su zupci malo meksi. A beksajd guma je LKT Pro XP (aj sad neko nek kaze da ta guma ne valja :D). Elem, Sale je meni jednom prodao Grubbu Variant sa Bandom Waldi i LKT Pro XP gumom, onda sam ja tu gumu zalepio na moj Kong Linghui, i prodao to u paketu jedno drugu, a ovaj se s Damirom zamenio, i tako je ta Saletova LKT Pro XP guma zavrsila na Damirovom forhendu :D (Sale nemoj sad da trazis gumu nazad :D).
A Vignja dobro si primetio, on to sa cime igra pre svega zna da koristi, i okrece, zna i fh i bh i sa gumom i sa travom i to je onda bas kompletno, za razliku od mene :D. A inace ja ni jedan od njegovih glavnih meceva nisam odgledao i jedva cekam da Sale okaci video snimke :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Vladojica » 26.02.2012, 00:15

P.S. Sad gledam ove slikane rezultate, Sale pa ti si dobio i Marka i Acu u grupi!!! Svaka cast :clapping:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Sale » 26.02.2012, 00:27

Veliki pozdrav ljubiteljima ove igre.

Vladoice stvarno sam tvog drugara doziveo kao osvezenje,Davor ima strpljenja i vidi se da uziva u tome sto radi,za igru protivv njega trba imati velike zivce koje nisam imao a nisam imao ni srece,sto se guma tice stvarno sam pomislio da mi se prividja providna guma(nikad slicno nisam video).Poceo sam da pisem ovo a zaboravio sam da zakacim njegov mec sa Markom sada ga kacim pa cu da se javim opet za koji minut.

Pedja od naseg meca osmine finala snimljeno samo zagrevanje i prvih par poena,ostaje samo onaj snimljeni u grupi na Ivanovoj kameri.Steta bilo je bas lepih poena,ali nista zato bice jos prilika.
Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Sale » 26.02.2012, 00:46

Vladojica je napisao:Svasta mi pada na pamet da napisem posle ovog turnira, ali recimo, za pocetak bih izabrao: "Once more the Sith will rule the galaxy, and we shall have peace". :D

Morao sam ovo da citiram.Evo i meceva samo obavestenje za one sa monohromatskim monitorima nas sampion nosi belu maicu i ima providnu gumu travu :grin: sjajan je lik i jedva cekam revans.

Korisnikov avatar
Sale

bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Vladojica » 26.02.2012, 00:55

Too Sale!! :thumbsup: :clapping: A sad da na miru odgledam meceve i da ucim :D
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivankoljajic » 26.02.2012, 01:15

Ho ho ho druze Damire... ipak taj moj bivsi Kong, a Vladoicin bivsi bivsi, je magican :)
ivankoljajic

Pridružio se: 27.12.2011, 01:27

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja