Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod Pedja » 24.02.2012, 19:19

Sale,snimci čuvenih mečeva Bindra-Pedja postoje :!: :o :shock: Nalaze se kod Bindre...negde :? Da li će ih on objaviti zavisi od njegove dobre volje( auu, al je on zaguljen tip :D :D :wink: )ili od ponude zainteresovanih :hug: (ali kao što rekoh,auu,al je on zaguljen tip)...Ček,ček... :scratch: mislim da i ja imam jedan CD gde mi je to narezao(ali je to bajat snimak od pre godinu dana...auu,al sam tek ja zaguljen tip :mrgreen: ;) :cool: )
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Sale » 24.02.2012, 20:19

Super za snimke ako su sa nekih amaterskih turnira,jedan na jedan sa nekim borba za prolaz grupe,ili medjusobni ali sa nekog takmicenja.Uradicemo i to bice interesantno.Bindra ima kam pa neki snimak sa veteranske lige u tu temu,sto da ne.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Pedja » 24.02.2012, 20:41

Sale je napisao:Super za snimke ako su sa nekih amaterskih turnira,jedan na jedan sa nekim borba za prolaz grupe,ili medjusobni ali sa nekog takmicenja.Uradicemo i to bice interesantno.Bindra ima kam pa neki snimak sa veteranske lige u tu temu,sto da ne.

Jedan na jedan sa nekim?Pa imate snimak Latinovića i mene negde od leta prošle godine sa ovog turnira!Bindru imate sa Bricom,od pre 2 nedelje...Medjutim,extra, mega,sega hit-Bindra-Pedja :!: mozete naći samo na Bindrinom Fb zidu :P ...ako vam dozvoli :grin: (zaguljen,kazem ja :grin: )
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vladojica » 25.02.2012, 00:10

Francuz je napisao:Cao Vladojice,

evo i mojeg misljenja kao jedan od tvojih protivnika prosle srede.

1- forehend nije to toliko los po meni, malo mu fali ubrzanja (koje moras vezbati ali mozes kao sto dosta rade da resis kratkorocno stavljanjem nekog tenergy-a)
2- Po meni ne koristis ni malo potencijal tvoje "zabrenjenje" trave. Ako je nesto tako zabranjeno, postoji razlog. Ako si izabrao nesto tako treba da postoji razlog. A ja sta sam video ? Da prosto koristis je kao svaku obicnu travu i bas pasivno igras sa njom. Da bi dosla do izarazaja, moras da naucis da variras pasivno i aktivno koriscenje te trave - u prevodu kada ti se ukaze prilike moras da napadas sa njom ili aktivno da blokiras sa njom a ne da je samo postavis ispred lotpice.
3- Igru moras da baziras na ono sto znas dobro a to po meni je sigurno vise forehend nego bekhend. Ali kao sto mnogi to rade, samim tim sto imas tu travu i sto ti omogucava da je postavis i vratis loptice ne razmisljajuci kakvu rotaciju ti salje protivnik ... na kraju postajes zavisan od nje. Po meni, ti trebas da baziras igru na napad sa forehendom a ne da gde god ti neko posalje lopticu ti trcis da postavis travu samo da bi je prebacio.
4- Najosnovnije ... vezivanje udaraca ! To je po meni najtezi stonog tenis-a. Svako zna da odigra 100x forehend na forehend ili bekhend-forehend kada zna gde dolazi loptica. Ali kada ne znas ... to postaje pravi problem i tu je izuzetno vazno kretanje kao i sposobnost da vezes udarce ne planirano. Zvuci jednostavno ali je stvarno tesko ! Tu ti je dobar zadatak da vezbas po sledecoj semi :
jedna lopta na sredini stola koju odigras forehendom pa jedna levo ili desno ... pa opet sredina pa levo ili desno i tako dalje ... mnogo tezak zadatak ali veoma efikasan.

Eto ... to je neko moje misljenje i nisam bas neki strucnjak kao sto su neki treneri i samo sam jednom igrao sa tobom ali ako pronadjes nesto interesantno u to sto sam ti rekao slobodno se potrudi da radis na tome.

BTW : Sale hvala na snimku ... stvarno steta sto je samo prvi set snimljen jer mislim da su ostali bili jos bolji :)

Pozdrav !

Tnx na veoma korisnim poentama i savetima :thumbsup: :)
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 25.02.2012, 00:37

a da ti ipak krenes da vezbas pimpl pre nego izmenis sve postojece gume?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 25.02.2012, 01:06

ivan je napisao:a da ti ipak krenes da vezbas pimpl pre nego izmenis sve postojece gume?

Sutra dolazim na turnir, i dovodim svog frenda iz Cacka :D. A inace ja vise ne pimplam, samo off++ :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Vladojica » 25.02.2012, 17:21

Svasta mi pada na pamet da napisem posle ovog turnira, ali recimo, za pocetak bih izabrao: "Once more the Sith will rule the galaxy, and we shall have peace". :D
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Sale » 25.02.2012, 18:12

:amen: Kralju !
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod filip » 25.02.2012, 18:40

Nesto se drugi nejavljaju :D ...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ZoranV » 25.02.2012, 19:05

Pa Vladojici nije bilo dovoljno sto je igrao sa dve crvene od toga sa jednom zabranjenom travom, vec je doveo i Dark Vadera sa sobom da pocisti snezne ostatke kod Davora...a on pocistio i sve ostalo...Vladojice ne pitah coveka koje mu je drvo, trava i glatka...mada je najvaznije to sto zna da koristi to sto ima...vrti fh bh sece i lobira iz daljine, menja pravac iz blizine pa opet obrce...i tako stalno...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja