Nalaze se kod Bindre...negde
(ali kao što rekoh,auu,al je on zaguljen tip)...Ček,ček...
mislim da i ja imam jedan CD gde mi je to narezao(ali je to bajat snimak od pre godinu dana...auu,al sam tek ja zaguljen tip
)
Nalaze se kod Bindre...negde
(ali kao što rekoh,auu,al je on zaguljen tip)...Ček,ček...
mislim da i ja imam jedan CD gde mi je to narezao(ali je to bajat snimak od pre godinu dana...auu,al sam tek ja zaguljen tip
)Sale je napisao:Super za snimke ako su sa nekih amaterskih turnira,jedan na jedan sa nekim borba za prolaz grupe,ili medjusobni ali sa nekog takmicenja.Uradicemo i to bice interesantno.Bindra ima kam pa neki snimak sa veteranske lige u tu temu,sto da ne.
...ako vam dozvoli Francuz je napisao:Cao Vladojice,
evo i mojeg misljenja kao jedan od tvojih protivnika prosle srede.
1- forehend nije to toliko los po meni, malo mu fali ubrzanja (koje moras vezbati ali mozes kao sto dosta rade da resis kratkorocno stavljanjem nekog tenergy-a)
2- Po meni ne koristis ni malo potencijal tvoje "zabrenjenje" trave. Ako je nesto tako zabranjeno, postoji razlog. Ako si izabrao nesto tako treba da postoji razlog. A ja sta sam video ? Da prosto koristis je kao svaku obicnu travu i bas pasivno igras sa njom. Da bi dosla do izarazaja, moras da naucis da variras pasivno i aktivno koriscenje te trave - u prevodu kada ti se ukaze prilike moras da napadas sa njom ili aktivno da blokiras sa njom a ne da je samo postavis ispred lotpice.
3- Igru moras da baziras na ono sto znas dobro a to po meni je sigurno vise forehend nego bekhend. Ali kao sto mnogi to rade, samim tim sto imas tu travu i sto ti omogucava da je postavis i vratis loptice ne razmisljajuci kakvu rotaciju ti salje protivnik ... na kraju postajes zavisan od nje. Po meni, ti trebas da baziras igru na napad sa forehendom a ne da gde god ti neko posalje lopticu ti trcis da postavis travu samo da bi je prebacio.
4- Najosnovnije ... vezivanje udaraca ! To je po meni najtezi stonog tenis-a. Svako zna da odigra 100x forehend na forehend ili bekhend-forehend kada zna gde dolazi loptica. Ali kada ne znas ... to postaje pravi problem i tu je izuzetno vazno kretanje kao i sposobnost da vezes udarce ne planirano. Zvuci jednostavno ali je stvarno tesko ! Tu ti je dobar zadatak da vezbas po sledecoj semi :
jedna lopta na sredini stola koju odigras forehendom pa jedna levo ili desno ... pa opet sredina pa levo ili desno i tako dalje ... mnogo tezak zadatak ali veoma efikasan.
Eto ... to je neko moje misljenje i nisam bas neki strucnjak kao sto su neki treneri i samo sam jednom igrao sa tobom ali ako pronadjes nesto interesantno u to sto sam ti rekao slobodno se potrudi da radis na tome.
BTW : Sale hvala na snimku ... stvarno steta sto je samo prvi set snimljen jer mislim da su ostali bili jos bolji![]()
Pozdrav !

ivan je napisao:a da ti ipak krenes da vezbas pimpl pre nego izmenis sve postojece gume?
. A inace ja vise ne pimplam, samo off++
.
Kralju !
...Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju