Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod First » 24.02.2012, 01:05

Jbt Vladojice, u četvrtom setu kad si poveo sa 5:1, mogao sam da stavim pare da ćeš pobediti, gotovo sam bio siguran, čak je i Katić iz očaja uzviknuo "jeee 5:1", čovek se već bio predao, da si samo malo stisnuo gas tu... Bio si bolji tokom celog meča, samo je psiha odlučila, mentalno si bio slab u tim trenucima i nisi verovao u sebe, u pobedu. U svakom slučaju, odličan meč :thumbsup:
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Vladojica » 24.02.2012, 01:14

Kad naucim forhend postacu i psihicki stabilniji :D. Mislim, kad pogledam mec, ishod nije toliko ni bitan, ne valjaju mi udarci. I da sam mozda dobio jos par poena i dobio mec, to ne menja nista, losa mi je tehnika.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod djordjestanic » 24.02.2012, 02:58

Vladojice, imam pravo ime za tvoj rang u stonom tenisu.

MASKOTA :P :P :P

Šalim se ali za stolom si krut kao kamenolomac.

Zanimljivo je da se što se tiče brzine samo jedne kretnje izdvajaš od ostalih igrača koji nisu trenirali, međutim čim treba da uradiš više od jedne stvari totalno sve upropastiš.

Treba da treniraš forhend iz tri tačke, i to slobodno polako, dovoljno je da ti neko samo prebacuje lopticu. Deset minuta svaki trening i da vidiš kako se čuda dešavaju. Ova vežba će ti pomoći da se bolje usinhronizuješ sa pokretima, da postaneš mekši, fluidniji, sigurniji...
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 24.02.2012, 11:15

Hvala na savetu Djordje, pocecu to da vezbam.
A procitao sam da lomljenje leda poboljsava bekhend spin, al izgleda da za kamenolomce za stolom ne vazi isto:D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Sale » 24.02.2012, 14:11

Slazem se vezba u svakom slucaju,ali ne treba bas tako kriticki po sebi na osnovu ovog snimka,za protivnika si imao Katica koji igra fh ispruzenom levom rukom i to je tvoj prvi mec sa njim te nisi znao sta te kad ceka,vezba vezba i vezba na snimku koji si postavio gde igras sa svojim prijateljem od koga znas sta da ocekujes izgledas ok,opet vezba evo posle godinu dana price o opremi okrecemo se pravoj stvari,kretanje u cilju pravilnog udarca loptice i vezbanje udaraca.Neka projekat osvetljivanja tamne strane pocne. :clapping:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Vladojica » 24.02.2012, 14:36

Sale je napisao:Neka projekat osvetljivanja tamne strane pocne. :clapping:

Osvetljivanje forhenda*, a bekhend ce uvek biti na tamnoj strani :D

E da, kad smo poceli da igramo na zagrevanju, bas mi je bilo cudno jer on igra levom rukom, sve je nekako bilo izokrenuto :D. Al to je bas cool, kad god pobedi nekoga moze da mu kaze "Dobio sam te levom rukom" :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Francuz » 24.02.2012, 15:39

Cao Vladojice,

evo i mojeg misljenja kao jedan od tvojih protivnika prosle srede.

1- forehend nije to toliko los po meni, malo mu fali ubrzanja (koje moras vezbati ali mozes kao sto dosta rade da resis kratkorocno stavljanjem nekog tenergy-a)
2- Po meni ne koristis ni malo potencijal tvoje "zabrenjenje" trave. Ako je nesto tako zabranjeno, postoji razlog. Ako si izabrao nesto tako treba da postoji razlog. A ja sta sam video ? Da prosto koristis je kao svaku obicnu travu i bas pasivno igras sa njom. Da bi dosla do izarazaja, moras da naucis da variras pasivno i aktivno koriscenje te trave - u prevodu kada ti se ukaze prilike moras da napadas sa njom ili aktivno da blokiras sa njom a ne da je samo postavis ispred lotpice.
3- Igru moras da baziras na ono sto znas dobro a to po meni je sigurno vise forehend nego bekhend. Ali kao sto mnogi to rade, samim tim sto imas tu travu i sto ti omogucava da je postavis i vratis loptice ne razmisljajuci kakvu rotaciju ti salje protivnik ... na kraju postajes zavisan od nje. Po meni, ti trebas da baziras igru na napad sa forehendom a ne da gde god ti neko posalje lopticu ti trcis da postavis travu samo da bi je prebacio.
4- Najosnovnije ... vezivanje udaraca ! To je po meni najtezi stonog tenis-a. Svako zna da odigra 100x forehend na forehend ili bekhend-forehend kada zna gde dolazi loptica. Ali kada ne znas ... to postaje pravi problem i tu je izuzetno vazno kretanje kao i sposobnost da vezes udarce ne planirano. Zvuci jednostavno ali je stvarno tesko ! Tu ti je dobar zadatak da vezbas po sledecoj semi :
jedna lopta na sredini stola koju odigras forehendom pa jedna levo ili desno ... pa opet sredina pa levo ili desno i tako dalje ... mnogo tezak zadatak ali veoma efikasan.

Eto ... to je neko moje misljenje i nisam bas neki strucnjak kao sto su neki treneri i samo sam jednom igrao sa tobom ali ako pronadjes nesto interesantno u to sto sam ti rekao slobodno se potrudi da radis na tome.

BTW : Sale hvala na snimku ... stvarno steta sto je samo prvi set snimljen jer mislim da su ostali bili jos bolji :)

Pozdrav !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod gimi » 24.02.2012, 17:15

Cestitke za Ivicu. Svaka cast covek. :thumbsup:

Mene u prvom mecu, protiv Nemanje, krenulo kako nije bas davno. Sve je islo tamo gde sam i hteo. Mislim da u drugom setu nisam nijednom promasio. A ondaK se to sve okrenulo naopacke. Nisam mogao da povezem dva dobra napada celo vece. No, u svakom slucaju, sasvim zasluzena pobeda Bojana. Odigrao je bas kako je trebalo; strpljivo me odstopao do pobede. Bravo Boki. :good:

Nekim cudnim spletom okolnosti, Reketas je, nakon grupa, "potonuo" jos vise od mene. Bas ga nista nije islo, pa se i nije primetilo koliko sam ja los. Potrudio sam se svojski da se povratim, sto je vredelo jedan set protiv Marka. Nije da bih ga dobio i da me je islo, al' bar ne bih imao utisak da sam odigrao veoma lose.

Sve u svemu, 'nako polusmorenom i pospanom vise mi je prijalo pivce i caskanje na onim raspalim resetkama nego sama igra.

Sale je napisao:...u dublu sa Duletom dobismo Acu i Katica

Cestitke i za pobednicki dubl. Da sam bio bar malo raspolozeniji za igru prikljucio bih se toj uzivanciji. Nadoknadicemo sledeci put. :)
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Sale » 24.02.2012, 18:45

Jedino sto me tesi u zalosti za ne snimljenim finalom je to sto ce ih biti jos.Nism mogao da poverujem u rezultat pa sam bio srecan sto sam ga snimio(potonuo sam kad sam video snimak)to je bio revans,i svaka cast ,pozdrav i za Ninju koji skromno kaze da voli da se zeza sa nama i igra na ovom turniru.Cilj snimanja i kacenja je da ih komenarisemo zezamo se i popravljamo svoju igru dobronamernim komentarima,necemo u profesionalce ali sto da ne popravimo igru ako moze ,ako i ne nema veze.Mislim da jos Filipov mec fali,e to ce biti poslastica za gledannje,jos pamtim onu fh kiflu koja nije samo prosla pored mrezice nego i ispod nje i popela se na moju polovinu stola.Mislim i na Bindru i Pedju neki Vignjin mislim da i njega nema ima ga kod Djordja velikog,tako da bicje svega.
Sto se dublova tice,definitivno ce se baciti akcenat i na taj segmenat,pocinje snimanje i tih meceva pa ce biti mesta i za komentare svih vrsta.Dublovi kod Dakija nisu umrli pioniri koje ja znam su Rajko,dr Zdravko,Deki taxi i Davor, verujem da ce razne inicijative tipa neki dan za turnir dublova biti zdusno prihvacen jer znam da ima dosta ljubitelja
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod filip » 24.02.2012, 18:55

Nadam se da ce uskoro doci momenat da igram makar jednom nedeljno, pa da posle nekog vremena ta igra i lici na nesto. Bice i snimaka, a dublove bi rado igrao i to bas sa nasim dart vejderom :)
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja