Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod ivan » 23.02.2012, 14:44

sinoc opak turnir bio, ja nisam stigao jer mi radijator procurio u stanu pa je bilo malo sanacije poplavljenih podrucja. Ali otisao sam oko 11 da vidim rasplet. U grupama je Latinovic dobro igrao i dobio NemanjuR i Gimija. Pojavio se i predstavnik Schwartz-a, Lord Dark Helmet (Vladojica). I cak je, meni neshvatljivo kako, uzeo nekoliko setova, a zamalo i da pobedi Katica. Taj mec je i snimljen pa cemo ga i videti uskoro. U cetvrtfinalu Grbic dobio velikog Duleta, Davor Katica, Francuz Jelica S, Gacic Gimija. Polufinala, Gacic lako dobio Davora koji se cak nije mnogo ni drao, bar da je sutnuo sto pa da znamo da mu se igralo, nego nista. Francuz dobio Grbica. Finale ovaj put malo drugacije od par prethodnih, Francuz je isprasio Gacica 3:0. Snimali smo, ali je izgleda nestalo memorije, pa je samo jedan set snimljen, kako javlja snimatelj. Ali mogu vam reci da je Francuz igrao odlicno, dobre serve i vracanje servi, flip i spin standardno dobro. I jos jednom da ponovim, covek igra s obicnim primorcem off- i dve nekoliko godina stare gume koje usput i ne prelepljuje. Pa nek ljubitelji tenzora i tenergyja i karbonskih drveta malo razmisle.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Torbaja » 23.02.2012, 15:09

Jedva cekam da vidim Dark Lorda u akciji, sa njegovom power magic sabljom!!!

Sto se tice zadnjeg pitanja/recenice citirao bih Djordja:"Svako ima svoj stav o stvarima koje ga se tiču.
Iznošenje tog stava na forumu će doneti neku interakciju. Ja samo kažem da treba trenirati da bi se dobro igralo. Svako neka nađe sebi oružje/oruđe koje će da koristi. Igraj ti i sa mesarskom daskom ali ako pobeđuješ onda burazeru moram da kažem da si majstor. Opet ako ja pobeđujem a neko misli da je to slučajno ili zbog reketa ili guma onda taj potcenjuje moj rad i moje znanje u stonom tenisu".

Nadam se da se Djordje nece naljutiti jer sam isekao ovo iz jednog njegovog posta.
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Postod ivan » 23.02.2012, 16:14

Nisam ja mislio bas na Djordja i njegove stavove kad sam ono rekao, vise na slabije igrace kojima su klasicna drva prespora, a sve gume osim max tenergyja mrtve.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Torbaja » 23.02.2012, 16:23

Nisam ni ja mislio direktno na Djordja, nego na znacenje onoga sto je rekao.
Torbaja

Pridružio se: 08.05.2011, 10:48
Reket: FH Butterfly Tenergy 05
...........Butterfly Grubba Pro
...........BH Butterfly Tenergy 05

Postod Vladojica » 23.02.2012, 18:26

ivan je napisao:.. Pojavio se i predstavnik Schwartz-a, Lord Dark Helmet (Vladojica). I cak je, meni neshvatljivo kako, uzeo nekoliko setova, a zamalo i da pobedi Katica...

Haha "Lord Dark Helmet", e jesi inspirativan :D

I ja jedva cekam da vidim taj mec, ako je snimljen, da vidim kako sam izgubio, jer sam imao 2-1 u setovima i neko veliko vodjstvo u cetvrtom setu, vise se ne secam koliko je tacno bilo, imao sam iznerviranog protivnika koji je zurio, gresio i samopobedjivao se svoj greskama, dakle svi preduslovi za pobedu :). Secam se jedino da sam u tom trenutku postao bas zadovoljan i veseo zbog razvoja situacije, i mislim da me je ta neobjasnjiva unutrasnja radost zbog blizine pobede omela da zavrsim mec :). Mislim da nisam bio psihicki spreman na mogucnost da nekoga pobedim u grupi, i ta me situacija docekala potpuno nespremnog. Plus los mi forhend, pa da bi me neko pobedio dovoljno je samo da mi baca polovisoke prazne lopte da ih "napadnem" i ja cu to ili da skucam u mrezu ili cu da promasim lopticu. Mislim da se to desilo kod mog velikog vodjstva, Katic se smorio, prestao da napada i poceo da mi nabacuje neke lopte, onda je moje "umece" doslo do izrazaja, i tako... :D. Tako se bar nesto secam te jucerasnje partije, al bas me zanima da vidim na snimku da li sam poceo losije da igram pri kraju meca, ili je samo Katic smanjio broj gresaka...
Inace ko se kladio na mene u kladionici na forumu, dobio je, danas sam skinuo ovu premade gumu sa forhenda i stavio Tenergy 64 :D. No more Mr. Nice Guy :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Sale » 23.02.2012, 21:01

Pozdrav sinoc stvarno dobar turnir bio,u frizideru lepo rashladjeno pivo,i svi raspolozeni za igru,ja srecan sto sam ucestvovao na turniru,jos srecniji sto sam prosao grupu,pobedio mog prijatelja posle godinu i vise dana u grupi,a zatim me omlatise druga dva prijatelja,u dublu sa Duletom dobismo Acu i Katica.Evo i mecva na zalost od 15 min finala samo je 5 min korisno ostalo je crno,mnogo mi je zao pozdrav za Ivicu i Ninju bice bolje sledeci put.

pozdrav
Prikačeni fajlovi
opustencija.JPG
opustencija.JPG (29.5 KiB) Pogledano 399 puta
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Sale » 23.02.2012, 23:32

Glasnogovornik sam toga da je pingpong divna zabava te proglasavam mec Katic i Vladoica za naj zabavniji u ovoj godini,verujem da ce Vladoica vec nesto dodati ali ja sam uzivao gledajuci.Katic koji je posle par zakucavanja zavrsavao kod Davora u krilu ispod kamere,i Vladoica koji je zakucavao extra def--- gumom,koju ce sada da zameni 64.,mec pun preokreta od mec lopti do spasavanja istih.Ovaj mec bi bio interesantan i da je prenosen na radiju.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Vladojica » 23.02.2012, 23:49

Sale je napisao:Glasnogovornik sam toga da je pingpong divna zabava te proglasavam mec Katic i Vladoica za naj zabavniji u ovoj godini,verujem da ce Vladoica vec nesto dodati ali ja sam uzivao gledajuci.Katic koji je posle par zakucavanja zavrsavao kod Davora u krilu ispod kamere,i Vladoica koji je zakucavao extra def--- gumom,koju ce sada da zameni 64.,mec pun preokreta od mec lopti do spasavanja istih.Ovaj mec bi bio interesantan i da je prenosen na radiju.

Pa posle video analize meca, mogu samo da dodam da mi igra nista ne valja, nisam imao nikakav pad u igri, igrao sam podjednako lose. Kad ovako pogledam svoje pokrete sa strane, nema ni jedan pokret da je pun, sve je nekako ispresecano, skraceno i u trzajima. Znaci, natrag u laboratoriju... :)
Sale, hvala ti za snimak i za trud, extra odradjujes snimateljski deo posla, nadam se da cete popraviti onu Ivanovu kameru, pa da budu jos kvalitetniji snimci, mada i ovako se sve lepo vidi :thumbsup: .
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod filip » 24.02.2012, 00:48

Ima jedan udarac koji nisi ni jednom pogresio... Bh topspin :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jbt... Ostario sam koju godinu dok sam pogledao ovaj mec :P
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Vladojica » 24.02.2012, 00:56

filip je napisao:Ima jedan udarac koji nisi ni jednom pogresio... Bh topspin :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Jbt... Ostario sam koju godinu dok sam pogledao ovaj mec :P

Opada kosa :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja