od ivan » 18.02.2012, 23:12
'Zima je gotova!' prokomentarisao je gazda Davor, zadovoljno trljajuci ruke kad se 21 covek jutros pojavio na turniru. No, dok ima i centimetar snega na parkingu ispred moje zgrade, za mene jos traje, jer auto s frictionless gumama ne moze ni 20 metara uzbrdo, do ciste ulice. Tako da se jos uvek vozim busom, koje mucenje, sat vremena mi treba do Visnjice, prestajem da idem tamo dok se ne motorizujem. Za razliku od srede kad me reket bas dobro slusao, danas bas lose, ne moz da odbije loptu do druge strane mreze, dal je bilo suvise hladno, dal vlaga, dal vradzbine, uglavnom udario sam ukupno 3 uspesna spina i dva bloka za ceo dan. U grupi sam dobio cika Tomu, Sekiza, malog Glumicica, a Jelic S me omlatio 3:0, u dva seta sam vodio, mislim 8:6 i 8:4 i izgubio oba. Posle grupe sam dobio velikog Duleta, nesto su mi ucestali mecevi s njim u poslednjih 7 dana, u cetvrtfinalu me Gimi pobedio 3:2. Ona dva bloka sto sam pogodio su bila protiv njega, svi ostali su bili neuspesni. I to je bilo to, preostalo je samo pivo i jedno 2 sata igranja s reketasem. Malo nakon turnira u sali je odigran dobar mec srpske lige izmedju Zeleznicara i Fontane, pa sam i to odgledao, da se jos vise uverim kolko lose igram.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people