Uprkos snegu, dobar turnir sinoc. Bilo oko 20 fanatika stonog tenisa. Najveca 4 fanatika su i nakon zavrsetka turnira ostali da igraju dublove. Krenimo s kukanjem kao sto tradicija nalaze. U ovo vreme snega i topljenja istog, da bi covek presao na drugu stranu ustanicke ulice na konjarniku, mora da ugazi u baru duboku 8 - 10 cm, jer je ulica malo nageta na donju stranu. Tako sam i ja ugazio i to je ipak nekako uslo u cizme pa sam dosljapkao do Visnjice, i igrao s polumokrim nogama. Promenio sam i drvo i obe gume. Dosta je bilo ovih glupavih karbona, vracam se na cisto drvo. Imam neki stari perkosan, kod mene je 15 god, a kad sam ga kupio delovao je bar 20 god star, 96 grama, stavio sam neku yasaku mark V gps na bh staru 2 godine, a na fh stiga mendo mp, paradoksalno je da ne mogu da pomerim drvo od 76 grama a ovo 20 grama teze mogu kako hocu, zakljucak je jasan, ne leze mi tanke drske nikako, ovo ima malo deblju st drsku ovalnog preseka i dobar balans. Malo me zezaju pimpl i spin, drugaciji je ugao bacanja nego pre, ali blokiranje je uzivancija. I mokre noge i drugi reket su ipak nista prema jednoj dlaci u nosu koja me je svo vreme grebuckala i nervirala, izmedju poena sam pokusavao da je iscupam al ne dade se. U grupi sam dobio Katica tesno 3:2, ovo je bio bas dobar mec, velikog Duleta (isto 3:2, takodje odlican mec), uspeo sam dobiti i Sanju prvi put uz pomoc dosta svinja, i to onih kratkih kvarnih, a Davor me standardno omlatio 3:2. U drugim grupama najjaci u grupama su bili Marko Gacic i Djosic u prvoj, Phrnjak i Reketas u drugoj, i Grbic i Jelic S u trecoj. Igor Zhang Grbic igra sve bolje i bolje, otkad je nasao kolekciu Jike-ovih meceva na youtubu udara i kineskim forhendom. U toj grupi je bio i Scvlada, cini se da je plan igre sa softom potrajao ne vise od dva meca.
Posle grupe sam dobio Bindru, a u cetvrtfinalu Grbica. U polufinalu me Phrnjak lagano dobio. Drugo polufinale je bilo bucno, sa sutiranjem ringova i psovanjem, pogadjate, Davor je izgubio od Gacica. Finale Gacic i Phrnjak, tesno kao Xu Xin i Wang Hao, 11:9 u petom za Gacica. Glavni snimatelj Sale naravno nije propustio priliku da ovekoveci ovaj duel pa cemo valjda uskoro videti.
Evo i slika celog zapisnika s turnira:

- DSCF1036.jpg (83.05 KiB) Pogledano 441 puta

- DSCF1037.jpg (69.25 KiB) Pogledano 441 puta
fali rezultat meca Gacic - Djosic, ali ocigledno je Gacic dobio sudeci po kosturu, dalje Davor je mene pobedio 3:2 a ne 3:1, i na kraju nisam ja bio treci nego on, nisam oigrali za trece nego ko je izgubio od pobednika on je automatski treci. Toliko gresaka na tako malo prostora, mlad je pa cemo mu oprostiti

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people