Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod NemanjaR » 11.02.2012, 19:50

Svaka cast fanaticima sa turnira a posebno Grbicu koji je sve .ebeniji igrac ! :good:
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod bindra » 11.02.2012, 19:56

Blizu mi je kao tebi Davor haha.Ali hvala na pozivu.
Ovo je upuceno Vignji.
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ivan » 11.02.2012, 20:27

ja nisam igrao 7 dana...grrr
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Francuz » 13.02.2012, 10:39

phrnjak je napisao:Hvala na cestitkama.
1. Stvarno sam u sredu igrao dobro (najbolje u poslednja 3 meseca)
2. U finalu sam i pored toga imao previse pardona i to u serijama
3. Igraci poput Ivice me bas motivisu jer smatram da je trenutno najbolji koji tamo igra

1. Jesi odlicno igrao stvarno. Bio si mnogo precizniji i vrlo malo si gresio. Lepo sam rekao zasluzena pobeda ! :clapping:
2. To je deo igre ! Mislim da svakome uvek tesko padne ali ja se ne zalim jer i ja znam da zakacim po koju svinju ili ivicu :thumbsup: Sve u svemu nema potrebe da se lomi pola sale zbog toga ahaha ! Zar ne gazda Davor !? :cry:
3. Hvala na kompliment ! samo ti ostani motivisan, sad sam i ja dodatno motivisan i zapamti : nije svaki dan badnji dan ;)

Veliki poz svima !
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Sale » 15.02.2012, 15:29

Veceras kod Dakija,veliki Dule,Aca,Ivica,Katic i ja.Sanja ajde pokreni se,Bindra dajem revans povedi Karasa :cool: Duki i ja cemo malo da kasnimo :grin:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 15.02.2012, 16:42

dolazim i ja.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod bindra » 15.02.2012, 17:59

Polazim!!
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod ivan » 16.02.2012, 12:11

Uprkos snegu, dobar turnir sinoc. Bilo oko 20 fanatika stonog tenisa. Najveca 4 fanatika su i nakon zavrsetka turnira ostali da igraju dublove. Krenimo s kukanjem kao sto tradicija nalaze. U ovo vreme snega i topljenja istog, da bi covek presao na drugu stranu ustanicke ulice na konjarniku, mora da ugazi u baru duboku 8 - 10 cm, jer je ulica malo nageta na donju stranu. Tako sam i ja ugazio i to je ipak nekako uslo u cizme pa sam dosljapkao do Visnjice, i igrao s polumokrim nogama. Promenio sam i drvo i obe gume. Dosta je bilo ovih glupavih karbona, vracam se na cisto drvo. Imam neki stari perkosan, kod mene je 15 god, a kad sam ga kupio delovao je bar 20 god star, 96 grama, stavio sam neku yasaku mark V gps na bh staru 2 godine, a na fh stiga mendo mp, paradoksalno je da ne mogu da pomerim drvo od 76 grama a ovo 20 grama teze mogu kako hocu, zakljucak je jasan, ne leze mi tanke drske nikako, ovo ima malo deblju st drsku ovalnog preseka i dobar balans. Malo me zezaju pimpl i spin, drugaciji je ugao bacanja nego pre, ali blokiranje je uzivancija. I mokre noge i drugi reket su ipak nista prema jednoj dlaci u nosu koja me je svo vreme grebuckala i nervirala, izmedju poena sam pokusavao da je iscupam al ne dade se. U grupi sam dobio Katica tesno 3:2, ovo je bio bas dobar mec, velikog Duleta (isto 3:2, takodje odlican mec), uspeo sam dobiti i Sanju prvi put uz pomoc dosta svinja, i to onih kratkih kvarnih, a Davor me standardno omlatio 3:2. U drugim grupama najjaci u grupama su bili Marko Gacic i Djosic u prvoj, Phrnjak i Reketas u drugoj, i Grbic i Jelic S u trecoj. Igor Zhang Grbic igra sve bolje i bolje, otkad je nasao kolekciu Jike-ovih meceva na youtubu udara i kineskim forhendom. U toj grupi je bio i Scvlada, cini se da je plan igre sa softom potrajao ne vise od dva meca.
Posle grupe sam dobio Bindru, a u cetvrtfinalu Grbica. U polufinalu me Phrnjak lagano dobio. Drugo polufinale je bilo bucno, sa sutiranjem ringova i psovanjem, pogadjate, Davor je izgubio od Gacica. Finale Gacic i Phrnjak, tesno kao Xu Xin i Wang Hao, 11:9 u petom za Gacica. Glavni snimatelj Sale naravno nije propustio priliku da ovekoveci ovaj duel pa cemo valjda uskoro videti.

Evo i slika celog zapisnika s turnira:

DSCF1036.jpg
DSCF1036.jpg (83.05 KiB) Pogledano 445 puta

DSCF1037.jpg
DSCF1037.jpg (69.25 KiB) Pogledano 445 puta

fali rezultat meca Gacic - Djosic, ali ocigledno je Gacic dobio sudeci po kosturu, dalje Davor je mene pobedio 3:2 a ne 3:1, i na kraju nisam ja bio treci nego on, nisam oigrali za trece nego ko je izgubio od pobednika on je automatski treci. Toliko gresaka na tako malo prostora, mlad je pa cemo mu oprostiti :D
ivan

Postod Vladojica » 16.02.2012, 12:21

A kako se gleda u ovoj tabeli po grupama, kada neko ima isti odnos pobeda i poraza, kao i isti odnos dobijenih i izgubljenih setova, koji je redosled u grupi?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 16.02.2012, 12:29

pa medjusobni duel, a ako su trojica u krugu onda broj setova, ak oje i to isto, onda odnos sa ostalim igracima.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja