Rejting lista

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Rejting lista

Postod Francuz » 06.02.2012, 16:18

ivan je napisao:cao, pokupio sam rezultate za prethodnih 6-7 turnira pa cu obracunati kad stignem, mozda cak i veceras, nisam imao vremena ovih dana.
Samo da znas, za ozbiljan skok na listi, osim Dragceta moras tuci Gacica i Ljubisu.

Ma Ivane kul 8-)
Ne osporavam ja moje mesto na listi koje je valjda kako i treba.

Nego ona ideja da se okupe 20 prvi sa liste i odigraju zajedno turnir mi se bas svidela.
Inace, lepo je to biti na tabeli ali realno 2 meseca vec dolazim na turnire kod Davora ni jednom nisam sreo 3 prva igraca ... verovatno bi me omlatili ali mislim da nekako ta mesta moraju da se orpavdaju a jedini nacin je izaci na crtu protiv drugih. E sada je pitanje, da li ova lista je lista bazirana samo na rezultate sa davor opena ili se uzimaju u obzir i neki drugi turniri.
A iskreno, postovanje protivnika je uvek bilo vaznije nego mesto na rang listi (bar dok nije u pitanju velika lova ahahaha :) )

Posto i njih pominjes, od gacica (zvani ninja) dva puta sam prso a sa ljubom imam samo jedan susret koji sam nekako dobio.

Sto nas cesce budu obisli sto vise prilika za interesantne meceve bice :)
Na kraj krajeva, svaka tebi cast za ovu rejting listu i na cimanje koje ulazes da je drzis azurnu.
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod djordjestanic » 06.02.2012, 16:24

Ko nije bio ove godine na turniru ne treba da je na listi.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod ivan » 06.02.2012, 18:32

posto su organizatori turnira kilavi, dodje mi da napravim turnir za clanove sajta, boduje se za rejting a pobednik dobija sliku na naslovnoj strani. Nemam sta drugo da ponudim, pa ko oce oce.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 06.02.2012, 19:41

Ivane, extra ideja!! :thumbsup:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 06.02.2012, 20:33

ivan je napisao:posto su organizatori turnira kilavi, dodje mi da napravim turnir za clanove sajta, boduje se za rejting a pobednik dobija sliku na naslovnoj strani. Nemam sta drugo da ponudim, pa ko oce oce.

Gadan deda od tebe raste... pohvalno...:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 10.02.2012, 23:07

Azuriran rejting za dva turnira iz januara.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 11.02.2012, 12:43

Ovo je super,propustio sam par turnira i skočio sam na listi.Računam ako ne igram par meseci eto mene u top 5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Pedja » 11.02.2012, 13:12

Ja gledam(kad stignem da odigram) prevashodno moj broj bodova(zato se verovatno i zove REJTING lista) pa tek onda plasman...Nije to loš pokazatelj napretka u igri i trenutne forme...ScVlada ukazuje na relativnost liste ali i to može biti interesantno...Kako beše onaj vic,šjediš(ležiš) a ideš?...
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vladojica » 11.02.2012, 16:08

Pedja je napisao:Ja gledam(kad stignem da odigram) prevashodno moj broj bodova(zato se verovatno i zove REJTING lista) pa tek onda plasman...Nije to loš pokazatelj napretka u igri i trenutne forme...ScVlada ukazuje na relativnost liste ali i to može biti interesantno...Kako beše onaj vic,šjediš(ležiš) a ideš?...

Ne trebas da gledas svoj broj bodova vec upravo tvoje mesto na rejting listi, jer lista pokazuje relativni odnos snaga izmedju igraca. Dakle ti imas na primer 1500 bodova ali to je samo pod uslovom da scvlada ima na primer 1600, ako bi on imao 1000 ti bi onda trebao da imas 950, na primer. A ti redovi velicine zavise samo od toga koliko je ivan procenio pocetne rejtinge. On je dao cini mi se 1300, a da je dao 1000 bodova, sada bi svi verovatno imali po nekih 300 bodova manje, ali bi relativni odnos snaga, tj. redosled ljudi na listi ostao neizmenjen. Apsolutni broj bodova ovde ne govori nista, samo redosled igraca.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod Vladojica » 11.02.2012, 16:17

scvlada je napisao:Ovo je super,propustio sam par turnira i skočio sam na listi.Računam ako ne igram par meseci eto mene u top 5 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Al skocice ti devijacija, tj. sad si na 11tom mestu sa devijacijom 39, a onda ces biti na 5tom mestu sa devijacijom 100. Tj. Sada imas 1547 bodova +-39, a onda ces isto imati 1547 bodova sa devijacijom na primer +-100. Sto znaci da posto nisi igrao, broj bodova ti ostaje isti, ali posto nisi dugo igrao, tvoj rejting je nesiguran, tj. sistem kaze, imas 1547, ali mozda imas i 1447,a mozda imas i 1647, al to se ne zna, jer nisi igrao.

Mozda bi nekako ta devijacija mogla da se ugradi u broj bodova, pa da recimo broj bodova bude, ovaj koji sada sistem daje minus maksimalna devijacija. Na taj nacin ti ne bi imao 1547 bodova, vec 39 manje, a kako ne igras i raste ti devijacija, rejting bi ti opadao, i na taj nacin bi oni igraci koji manje igraju bili malo kaznjeni, al opet to je postenije prema onima koji igraju. Jer kako neko tebe da pobedi ako si ti nabio rejting i vise ne dolazis :D
Korisnikov avatar
Vladojica

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja