ivan je napisao:cao, pokupio sam rezultate za prethodnih 6-7 turnira pa cu obracunati kad stignem, mozda cak i veceras, nisam imao vremena ovih dana.
Samo da znas, za ozbiljan skok na listi, osim Dragceta moras tuci Gacica i Ljubisu.
Ma Ivane kul
Ne osporavam ja moje mesto na listi koje je valjda kako i treba.
Nego ona ideja da se okupe 20 prvi sa liste i odigraju zajedno turnir mi se bas svidela.
Inace, lepo je to biti na tabeli ali realno 2 meseca vec dolazim na turnire kod Davora ni jednom nisam sreo 3 prva igraca ... verovatno bi me omlatili ali mislim da nekako ta mesta moraju da se orpavdaju a jedini nacin je izaci na crtu protiv drugih. E sada je pitanje, da li ova lista je lista bazirana samo na rezultate sa davor opena ili se uzimaju u obzir i neki drugi turniri.
A iskreno, postovanje protivnika je uvek bilo vaznije nego mesto na rang listi (bar dok nije u pitanju velika lova ahahaha
) Posto i njih pominjes, od gacica (zvani ninja) dva puta sam prso a sa ljubom imam samo jedan susret koji sam nekako dobio.
Sto nas cesce budu obisli sto vise prilika za interesantne meceve bice
Na kraj krajeva, svaka tebi cast za ovu rejting listu i na cimanje koje ulazes da je drzis azurnu.