Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod NemanjaR » 04.02.2012, 19:08

Danas je bilo zanimljivo !
Lose sam poceo u grupi,ali valjda kasno palim i kao cetvrti uspeo sam da izbacim prvog u onoj drugoj grupi i to ni manje ni vise nego Velikog Rajka 3-0.
Kad sam se vec zagrejao i oznoio resio sam da sa Mrdakom odigram ozbiljnije u polu finalu koji me je u grupi dobio 3-1 !
Bilo je tesno u svim setovima ali sam u petom imao vise srece i uspeo da se vratim od 0-5 i dobijem na razliku 14-12.
A u finalu Gimi zver koji izpaljuje 3 spina u sekundi sto fh sto bh i koga odstopam 3,4 puta ali on moze da vuce jos 5 posle toga !
Bravo Gimis ! :good:
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod reketas » 04.02.2012, 19:25

Vladojica je napisao:A Sale, nisi snimio reketasa sa daskom za secenje luka? :D

Da ljudi ne shvate pogresno , igra sa daskom za seckanje luka je odlican vid treninga za uvezbavanje i stelovanje spina igraca koji igra protiv toga.
Lepo smo se izigrali danas . Pozdrav za sve ljubitelje ovog sporta koje ni ekstremni uslovi nisu sprecili da dodju i odigraju po nekoliko partija.Nemanja je igrao vrlo sigurno protiv mene u polufinalu , svojim begend udarcima mi je totalno stegao ruku tako da sam se drugu polovinu meca uglavnom branio. Svaka cast.
Ivan igra promenjlivo od fenomenalnih profesionalnih udaraca kada ga krene do nekih greskica koje ranije nije pravio.
Gimi je takoce lepo odigrao protiv mene , dobio me je 3;2. . Prvi potegne spin i posle me drzi forhend spinovima dok ne napravi poen.Tokom celog meca me je drzao u defanzivi , jer nisam uspeo da nametnem svoj tempo. :hello:
I ostali mecevi su bili zanimljivi , a najvise protiv Vladojice kome je danas napokon proradio forhend spin do treceg udarca. :thumbsup:
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod djordjestanic » 04.02.2012, 19:57

Vladojica je napisao: Inace to sto on zove pimpl je u stvari cuveni push-block, samo ga jos nisam dovoljno usavrsio pa lici na pimpl :D.

Znači kad Ivan shvati da je to čuveni pushblok onda će da nastrada :doh: :doh: :doh: :doh: :doh:
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod Vladojica » 04.02.2012, 20:02

reketas je napisao:I ostali mecevi su bili zanimljivi , a najvise protiv Vladojice kome je danas napokon proradio forhend spin do treceg udarca. :thumbsup:

I meni je to bio najzanimljiviji mec, igrao sam napadacki, ali je reketas sa svojom Carnex Anti Super Defence daskom za secenje ipak nadvladao :D. Ali je to bio odlican trening. :) :thumbsup:

@djorjde: da, kao u onom crtanom filmu kada kojot nastavi da hoda po vazduhu iznad provalije, a pocne da pada tek kada shvati da ispod njega nema nicega :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod gimi » 04.02.2012, 21:00

Bas se lepo izigrasmo danas. Svaka cast svima koji su ucestvovali u stonoteniskom druzenju uprkos kijametu. :good: :hello:

Nastala je pometnja sa plasmanom u drugoj drupi, a vec se i jedno polufinale igralo pre nego sto je ona zavrsena. :nono: Valjalo bi postaviti nepisano pravilo da se sa kosturom nikako ne polazi pre vremena... koje se stavlja van snage ako turnir u najavi traje do 2 ujutru. :lol:

Svasta bi covek pomislio iz ovih Ivanovih kukanja, da nije deo toga video svojim ocima. :) Ne znam za ostale meceve, ali protiv Rajka je odigrao odlicno. Briljirao je u svim segmentima igre. Zavesla povremeno forhendom, ali nekoliko promasaja su sasvim prihvatljivi kada non-stop napadas.

Sanja, steta za zaebanciju sa fakin' bojlerom. :(
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod Sale » 04.02.2012, 21:46

Evo i dva meca,polufinale bez prvih par poena i finale koje nije snimljeno posle 6og minuta,oprema za snimanje je stvarno ne pouzdana tako da cu od gazda Ivana da trazim pare za novu cim bude naplatio reklamiranja na sajtu :cool: bice bolje sledeci put da smo mi zivi i zdravi.

finale
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 04.02.2012, 21:53

Sale, imam ideju, poklonim ti ja moju kameru i fiskalni racun, odes u servis na reklamaciju za los zvuk (na nbg su ali rade do 4 samo radnim danom, pa ja ne mogu da stignem), oni to poprave, ili zamene, i konacno cemo imati dobro snimanje, ja ionako zaboravim da mi je kamera u torbi (kao sto je bila poslednjih nekoliko meseci).
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Sale » 04.02.2012, 22:00

Dogovoreno
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod love this game » 05.02.2012, 07:25

Prelep poen u polufinalu na 12:57.
Korisnikov avatar
love this game

Pridružio se: 11.12.2011, 13:39
Reket: Butterfly Maze Passion
fh: LKT Rapid SPEED max
bh: LKT Rapid SPEED 2.0

Postod scvlada » 05.02.2012, 20:10

Ljudi svaka čast :hello: ,ja sam juče u vreme turnira bio u IMTu na regionalnom takmičenju za mladje kadete/inje i mogu vam reći da su deca stigla i iz Barajeva i iz Dobanovaca pa vi vidite kako rastu novi fanatici. Ali ono što me je još više iznenadilo je to da sam sad se vratio iz Šumica gde sam bio da probam soft sa ćerkom (nisam ni jedan spin odštopovao 10.godišnjem detetu :cray: ) i verujte u 19h svih 9 stolova je bilo zauzeto ,ljuti rekreativci,dubl ,tate sa decom,mame sa ćerkama.O čemu je ovde reč nemam pojma ali da se igra igra se. :thumbsup:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja