Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod ivan » 03.02.2012, 23:43

vazi
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 03.02.2012, 23:45

bindra je napisao:Upravo sam montirao lance na picasa :yahoo: vidimo se :thumbsup:

Danas nisi igrao pa kriziraš? :wink:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod sanja » 04.02.2012, 16:22

Kako je protekao danasnji turnir u Visnjici? Nama sinoc riknuo bojler, pa danas ceo dan trpimo majstore u kuci. Sve se urotilo protiv mog stonog tenisa :banghead:
sanja

Pridružio se: 24.01.2012, 18:07

Postod Sale » 04.02.2012, 16:39

Daki open protekao u miru i toleranciji,2 grupe po 6: Gimi,Mrdak,Kramer,Rancic,Sale,Vlada 2 gr.Rajko,Dule,Ivan,dr Zdravko,cika Toma,Vladojica.
Velika borba u kosturu verujem da ce Ivan da prenese neke rezultate(obecao sam gimiju da cu da uzmem papir ali nisam)polufinala Dule Gimis snimljeno bice na tv i Nemanja Mrdak.Finalisti Gimi i moj veliki prijatelj( covek zbog koga ce na mojoj adresi pisati tacno mesto odakle sam)NemanaR Velika borba odlican mec bice na televizor,novi kralj je Gimi ,cestitam svaka cast.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod Vladojica » 04.02.2012, 17:54

A Sale, nisi snimio reketasa sa daskom za secenje luka? :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 04.02.2012, 18:24

na ovaj kijamet doći...svaka čast,stvarno ste 12 veličanstvenih :good:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vladojica » 04.02.2012, 18:32

Pedja je napisao:na ovaj kijamet doći...svaka čast,stvarno ste 12 veličanstvenih :good:

Ma uopste nije tako strasno. Autobusi idu, a cini mi se da nije ni tako hladno, jer ne duva vetar. Ako ignorisemo sneg i temperaturu, danas je bio pravi letnji dan :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 04.02.2012, 18:38

Uprkos losem vremenu na turniru se okupilo 12 ljubitelja stonog tenisa. Ja zakasnio oko sat vremena, nezgodno je kad moras da menjas dva prevoza koji uz to retko nailaze i sporo idu. Redovno kukanje prvo. Ostao sam bez lepka, pa nisam lepio forhend gumu 7 dana, bila je bas tvrda i spora, nisam mogao da dobacim do druge strane stola. Poceo sam da radim pre 3 dana, sto se odmah odrazilo na stanje ledja i ociju, nikako da se ispravim ko covek, sve sam nesto pogrbljen i istovremeno naget unazad, a ni ocima ne mogu da ispratim let lopte, kao da im je zizna daljina ostala zakucana na distancu do monitora.
Dr Zdravko me razbio 3:0, ni jednu servu nisam vratio, a ni ostalo nije islo, mada se mora reci da je on dobro igrao. Dobio me i Dule Petrovic, nikako nisam mogao da povucem spin fh gumom, pa sam pokusavao da igram bh sa veceg dela terena, nije pomoglo. Onda sam malo namazao gumu i dobio sam Rajka posle duzeg vremena, mada mozda se i sazalio kako lose igram pa me pustio. Bio je prisutan i ponosni vlasnik zabranjene trave Vladojica, morao sam da igram s njim da ne bih ispao iz grupe. On covek i dalje pimpla travom kad dobije pimpl, dzaba eoni provedeni na internetu, pa sam ga istackirao nadajuci se da ce odustati. Posle grupe reketas me razbio 3:0, opet nisam vratio skoro ni jednu servu i pimpl a ni spin nisam mogao da povucem, sve mi reket isao ka glavi umesto unapred. Mada, mozda je uvezbao neke nove udarce. Bila su dobra polufinala, naravno da sam zaboravio kameru, iako sam se setio da napunim baterije.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Vladojica » 04.02.2012, 18:49

Ivan je mazao gume lepkom koji nije dozvoljen po pravilima :D, ali iako je prekrsio pravila pristao sam da igram sa njim :D. Istackirao me ko budalu. Inace to sto on zove pimpl je u stvari cuveni push-block, samo ga jos nisam dovoljno usavrsio pa lici na pimpl :D.
Korisnikov avatar
Vladojica

Postod ivan » 04.02.2012, 19:02

za staru gumu mora stari lepak, onu drugu sam zalepio novim jer je za novi i nju ne mazem nicim. To sto ti igras je obican pokusaj secenja lopte travom i u stvari samo dize balon.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja