od ivan » 04.02.2012, 18:38
Uprkos losem vremenu na turniru se okupilo 12 ljubitelja stonog tenisa. Ja zakasnio oko sat vremena, nezgodno je kad moras da menjas dva prevoza koji uz to retko nailaze i sporo idu. Redovno kukanje prvo. Ostao sam bez lepka, pa nisam lepio forhend gumu 7 dana, bila je bas tvrda i spora, nisam mogao da dobacim do druge strane stola. Poceo sam da radim pre 3 dana, sto se odmah odrazilo na stanje ledja i ociju, nikako da se ispravim ko covek, sve sam nesto pogrbljen i istovremeno naget unazad, a ni ocima ne mogu da ispratim let lopte, kao da im je zizna daljina ostala zakucana na distancu do monitora.
Dr Zdravko me razbio 3:0, ni jednu servu nisam vratio, a ni ostalo nije islo, mada se mora reci da je on dobro igrao. Dobio me i Dule Petrovic, nikako nisam mogao da povucem spin fh gumom, pa sam pokusavao da igram bh sa veceg dela terena, nije pomoglo. Onda sam malo namazao gumu i dobio sam Rajka posle duzeg vremena, mada mozda se i sazalio kako lose igram pa me pustio. Bio je prisutan i ponosni vlasnik zabranjene trave Vladojica, morao sam da igram s njim da ne bih ispao iz grupe. On covek i dalje pimpla travom kad dobije pimpl, dzaba eoni provedeni na internetu, pa sam ga istackirao nadajuci se da ce odustati. Posle grupe reketas me razbio 3:0, opet nisam vratio skoro ni jednu servu i pimpl a ni spin nisam mogao da povucem, sve mi reket isao ka glavi umesto unapred. Mada, mozda je uvezbao neke nove udarce. Bila su dobra polufinala, naravno da sam zaboravio kameru, iako sam se setio da napunim baterije.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people