Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri u Visnjici

Postod Pedja » 30.01.2012, 13:19

Vladojica je napisao:
djordjestanic je napisao:Nema tu šta da se raspravlja. Bela majica ne postoji u pingiću bez obzira na boju stola.

Bela majica!!! Pa sto mi ranije niste rekli :twisted:

Bela majica sa mnostvom nacrtanih ping-pong loptica u 3D formatu :D

:lol: :lol: :doh:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Pedja » 30.01.2012, 13:25

A reketaš je delovao kao fin čovek...prvo zabranjena trava a onda i bela majica...Ivane, i njega crvenom bojom!..Vidim ja,nešto mi smeta kad igram s njim..! :nono: :grin:
Pedja

Postod Francuz » 30.01.2012, 13:56

djordjestanic je napisao:Nema tu šta da se raspravlja. Bela majica ne postoji u pingiću bez obzira na boju stola.

To jeste istina ... bele majce su normalno zabranjene ali na zvanicnim takmicanjima :) Sada zavisi kako se tretira Davor Open ;)

ali takodje stoji i ono o lopticama koje sam prethodno spomenuo :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod misirac » 30.01.2012, 14:23

Djordje ,gde si ti u Nedelju?Ocekivali smo te u Beceju.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod djordjestanic » 30.01.2012, 15:01

Odavno sam rekao da neću ići ako ne poprave ono što sam im detaljno u vidu spiska naveo PRE prošlog turnira.

Taj prošli turnir sam otišao i oni nisu popravili. A stavke nisu bile skupe, samo je trebalo malo volje. Kad sam video da njima nije cilj poboljšanje turnira nego uzimanje para, odmah sam im rekao da neću više dolaziti.

Oni su sa FB strane skinuli moj spisak i to je to.

Cena je bezobrazna za ono što nude.

Kako ste vi prošli?
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

Postod misirac » 30.01.2012, 16:58

Knezevic iz Osijeka je igrao kao pomahnitao,pobedio je u obe konkurencije.Ja na ovim turnirim nisam gledao da je neko igrao bolje a bili su i Conic,Borcic.Mi klasika, prolaz u grupi ,jedno kolo posle ,sve u svemu 7-8 .meceva .Ja zadovoljan
ko me dobije osvoji turnir.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod ivan » 02.02.2012, 09:02

Al sam lose igrao sinoc, umalo reket nisam razbio. Davor me u grupi omlatio lako, a dobio sam Djosica i Acu spinera. Posle grupe jedva pobedih Lajosa Nadja 3:2, a onda s Trajkovicem koji je zaboravio reket kuci pa je uzeo neki rekreativni iz neke kante. Dobijem prvi set, u drugom vodim 10:4 i on se vec predao za taj set, samo prebaci sporo i povisoko da skrati set. Al ja ni jednu sporu loptu ne mogu da pogodim, kad god sam zamahnuo pogodio sam sebe reketom u glavu, ili mi se reket okrenuo u ruci u slucajnom pravcu, i ja izgubih set. Posle toga nisam mogao nista da pogodim vise i izgubih 3:2. U polufinalu Phrnjak je dobio Trajkovica, a Francuz Jelica S. Jelic S je kako sam skontao po buci, u cetvrtfinalu izbacio Davora. U finalu Francuz pobedio Phrnjaka. Bravo.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Francuz » 02.02.2012, 09:53

Ja posebno cestitam Peri (Phrnjak kako ga zovete ovde) jer je dobio juce odlicnog Dragoljuba (mozda nije iznenada za neke ali ja to nisam ocekivao) i odlicno igrao u prvoj polovini finala.
Takodje mali Grbic me je juce bas prijatno iznenadio. Bas je dosta popravio svoju igru (strpljenje i ritam) i to pre svega na taktickom planu. Nasa grupa je bila interesantna jer su tu bili Dragoljub, Grbic, Jelic Slobodan, Tadic i ja. A dok smo igrali u kostoru, odvijao se jedan od tih legendarnih DOUBLA Deathmatch u 23 dobijenih setova ciji ucesnici su bili par Tadic i Doktor vs. Aca Spiner i Katic. Mladji momci su na kraju stvarno zasluzili svoje picence :)
Inace, Davor ... What else ? :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod ivan » 02.02.2012, 13:29

Ne zaboravimo da pomenemo i da si ti dobio Dragceta u grupi, to je bio dobar mec, bar oni delovi sto sam gledao. Mali Grbic je opasan takticar, primeceno je da viri na forum, ali se ne oglasava.
Inace, naglasimo, za neke kojima je primorac off- spor i mrtav, da Francuz igra sa najsporijim reketom od svih nas (osim dva tri defanzivca), i starim gumama koje ne prelepljuje, ali udara brze od svih, i uglavnom pobedjuje na turniru.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Pedja » 02.02.2012, 14:15

Što se tiče malog Grbića:UNIVERZITETSKO PRVENSTVO BEOGRADA, 29.01.2012.
Igor Grbic je osvojio TRECE mesto u pojedinacnoj konkurenciji. :clapping:
PA TI VIDI!ČESTITKE :good:
Pedja

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja