ivan je napisao:Da nije ovog snega dosao bih i ja. Ali, letnje gume na kolima koja se vrlo tesko pomeraju po snegu, a i kad se pomere to ne bude u zeljenom pravcu.
Tako ti je to kad vozis na frictionless gumama

ivan je napisao:Da nije ovog snega dosao bih i ja. Ali, letnje gume na kolima koja se vrlo tesko pomeraju po snegu, a i kad se pomere to ne bude u zeljenom pravcu.

ako ne onda nas je bilo manje od 12, hm. Izgubio sam od Misirca i Kramarsica. Verovatno sam bio 3-ci u grupi, a mozda i drugi, sad vise ne znam. Posle grupe sam dobio Pedju, glanc novi alc sa izlizanim kokushiku gumama, ne ide bre to, kad si se izuo za skupo drvo, uzmi i gume u tom (cenovnom) rangu. Kad kupis ferrari ne stavljas tigar gume na njega. Salim se, nije lose igrao juce, samo nije imao srece protiv mene. U polufinalu sam dobio reketasa, tesno 3:2. On je izasao na teren u beloj majici, sto kao sto znamo nije fer, pa sam insistirao da promeni majicu. U finalu Misirac me opet pobedio, ovaj put sa 3:0. Nisam ja toliko lose igrao, bar na moje servise, ali kao i obicno , nisam uspeo da blokiram ni jedan jedini spin, dok moj najjaci spin obicno bude zakucan, blokiran, kratko otpimplan... i to je ta razlika.On je izasao na teren u beloj majici, sto kao sto znamo nije fer,
pa sam insistirao da promeni majicu.
ivan je napisao:Juce smo igrali u Visnjici, izgleda niko nije bio zadovoljan rezultatima pa svi cutimo
Mislim da je bilo oko 12-13 ljudi, u dve grupe. U grupi sam dobio Latinovica, mog novog velikog rivala Acu spinera (ovo je bilo tesno, 3:2), i sad ne znam dal jos kogaako ne onda nas je bilo manje od 12, hm. Izgubio sam od Misirca i Kramarsica. Verovatno sam bio 3-ci u grupi, a mozda i drugi, sad vise ne znam. Posle grupe sam dobio Pedju, glanc novi alc sa izlizanim [b]kokushiku gumama,[/b] ne ide bre to, kad si se izuo za skupo drvo, uzmi i gume u tom (cenovnom) rangu. Kad kupis ferrari ne stavljas tigar gume na njega. Salim se, nije lose igrao juce, samo nije imao srece protiv mene. U polufinalu sam dobio reketasa, tesno 3:2. On je izasao na teren u beloj majici, sto kao sto znamo nije fer, pa sam insistirao da promeni majicu. U finalu Misirac me opet pobedio, ovaj put sa 3:0. Nisam ja toliko lose igrao, bar na moje servise, ali kao i obicno , nisam uspeo da blokiram ni jedan jedini spin, dok moj najjaci spin obicno bude zakucan, blokiran, kratko otpimplan... i to je ta razlika.

da razbijem tremu sa travarosima.Sa Acom spinerom odlican mec 3:1 za njega,protiv Misirca nisam siguran ali mislim da je takodje 3:1 za njega uz dosta dobru igru.I na kraju sa Latinovicem extra mec,do kraja neizvestan 3:2 za njega verovatno u produzetku
Al sam se makar izigrao posteno(sem sa Ivanom)za razliku od prve grupe koja je bila puno slabija 
Izasao si za sto ko da te neko upravo probudio, nit ti se igra nit ne igra.ivan je napisao:Juce smo igrali u Visnjici, izgleda niko nije bio zadovoljan rezultatima pa svi cutimo
Mislim da je bilo oko 12-13 ljudi, u dve grupe. U grupi sam dobio Latinovica, mog novog velikog rivala Acu spinera (ovo je bilo tesno, 3:2), i sad ne znam dal jos kogaako ne onda nas je bilo manje od 12, hm. Izgubio sam od Misirca i Kramarsica. Verovatno sam bio 3-ci u grupi, a mozda i drugi, sad vise ne znam. Posle grupe sam dobio Pedju, glanc novi alc sa izlizanim kokushiku gumama, ne ide bre to, kad si se izuo za skupo drvo, uzmi i gume u tom (cenovnom) rangu. Kad kupis ferrari ne stavljas tigar gume na njega. Salim se, nije lose igrao juce, samo nije imao srece protiv mene. U polufinalu sam dobio reketasa, tesno 3:2. On je izasao na teren u beloj majici, sto kao sto znamo nije fer, pa sam insistirao da promeni majicu. U finalu Misirac me opet pobedio, ovaj put sa 3:0. Nisam ja toliko lose igrao, bar na moje servise, ali kao i obicno , nisam uspeo da blokiram ni jedan jedini spin, dok moj najjaci spin obicno bude zakucan, blokiran, kratko otpimplan... i to je ta razlika.
Tako da nikad necemo sve da zadovoljimo ...djordjestanic je napisao:Nema tu šta da se raspravlja. Bela majica ne postoji u pingiću bez obzira na boju stola.

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 14 gostiju