od ivan » 15.01.2012, 23:19
Danas bio turnir u Gardosu, bilo oko 12 ljudi u 3 grupe. Solidan turnir. Profesor Ilic, Misa Saric, Gile Veselinovic, Reketas, Aca spiner, Cupara, ZoranV, Zvezdarac, Basaric, Milosavljevic, jos neko i ja. Probudili su me u ranu zoru (10h) da dodjem, i jedva sam se odvukao tamo. Nisam hteo da jedem sendvic pre i u toku turnira jer tek onda ne bih mogao sa punim stomakom da se pomerim. Mada i bez toga sam se slabo pomerao, a jedno od ociju nikako da mi se otvori. Igrao sam lose. Mozda i zato jer su protivnici igrali dobro. U grupi sam bio drugi iza Sarica. On nagurava loptu gumom i antispinom, ali nije mi to pravilo toliki problem, nego sto mu nisam vratio skoro nijednu servu. Servira samo jednu jedinu inace. u finalnoj grupi Aca spiner me ubio ko zeca, nisam ni video ni jedan spin kad povuce a blok nisam ni pokusavao. Aca je vise nego opravdao nadimak, ranije je bilo nekih nedoumica oko smera tog spina ali vise nema, proglasavam ga za pravog spinera (aplauz). Izgubio sam i od Gileta, Profesora Ilica, a dobio Reketasa. Prvi je bio Saric (izgubio samo od Reketasa), drugi Gile, treci Profesor. Dobili po knjigu i medalju.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people