Deki to najavio jos pre godinu dana
ako ste po kvalitetu slicni mozete protiv dosta ekipa da se borite...
btw oko 25e su ove skyline tg2 i uragan 3( nzm tacno koje verzije)
...u zadnjem trenutku smo prelomili oko naziva! O.K. je i jedno i drugo... Ako te još nešto interesuje oko ovih guma, javi. Ja sam stvarno zadovoljan sa DHS Skyline TG2 NEO! Pozdrav... peperp je napisao:Dužan sam kratak nastavak za DHS Skyline TG2 NEO: Blok - prilično stabilan - verovatno sam se prilagodio. Spin - najbolji deo! I u servama i u igri. Inače, prilikom vraćanja servi (underspin) lopta leti nisko i ravno, sa dosta rotacije. Изи хендлинг za vraćanje topspin servi. Kontrola: igram desnom rukom, tako da, kada uzmem reket u levu ruku - kontrola mi je nikakva!!!Uostalom, šta je kontrola?...

Kako ti je ovo pošlo za rukom? Pretpostavljam da si rodjen levoruk, kao i ja? Ja jedino pišem desnom, jer mi je lakše, da ne bih okretao papir skroz naopako, mrljao slova i znaš već koje probleme imaju levoruki, ali čim uzmem reket u desnu ruku, osećaj je neverovatno čudan, kao kad bih i kašiku držao desnom rukom, mada je to sve stvar navike... Jesi li namerno počeo da igraš desnom rukom, ili je to samo od sebe krenulo?
imam taj talenat da brzo mogu da kopiram tudje pokrete, a kad sam pocinjao s mladjim bratom, moj ujak kad je poceo da mi pokazuje neke stvari pa kad smo tako vezbali bilo mi je lakse da iz forhenda vracam njegov forhend, a iz drugog forhenda njegov bekend(ali vizuelno lakse mi je bilo da kopiram njegovu desnu posto je njome pokazivao).. onda nekako da bi se prilagodio bratu poceo sam desnom i tu izgradio neko namestanje za forhend spin pa kad sam shvatio da su levoruki nezgodni probao levom nedelju dana, al nisam mogo da uskladim kretanje pa sam odustao..a npr bekend spin sam prvo savladao levom, i onda isti pokret kopirao desnom iz razloga sto moj ujak nema triceps desne ruke nit moze da je ispravi pa je pokazao levom nije mogo desnom ;(
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju