Zdravo svima,
Pre svega cestitam Davoru na pobedu ... nije davno bio medju zadnjih 4. i eto dobio ovaj turnir.
Kao sto sam procitao, klasika : kukanje, plakanje, dranje i na kraju pobeda

Sala na stranu, odlicno je igrao Davor bar protiv mene u finale.
Vodio sam 1 set i 10:8 u drugom, pad koncentracije, zezanje i kad brze 2 set prema 1 za njega i vodi 5-1 u 4.om. Vratim se i dobijem taj set.
U 5.om krenem punim gasom i vodim 5-2, pa , opet pad koncentracije, previse siguran u sebe, nisam vise vukao spinove nego zamislao kako mogu bombe da bacam bas na svaku loptu. Posle frka i nista nije vise ulazilo i strasno je da na 6-6 promasio sam 5 uzastopnih (prostih) lopti sto me je dovelo do 11-6 za njega.
U zadnjem setu cini mi se da sam 8 direktnih greski napravio ... sto je ogromno kada tvom protivniku potrebno 11 da dobije set.
Eto prosto, posle nekoliko zaredjanih pobeda pada i poraz sto je negde i dobro (iako nisam zadovoljan) jer podseca svakog igraca na najvazniju stvar :
Uvek koncentraciju do zadnjeg poena ne bitno da li vodis ili gubis !Ja jos jednom cestitam Davoru, na taktiku i zasluzenu pobedu jer davno nije me ovako iznenadio i lepo odigrao.
Inace, slazem se sa vama za Saleta (tkz. Aca Spiner) mnogo je bolje igrao i napokon resio da malo oslobodi svoj spin. Uz malo vise koncentracije (i volje?), redovnog treninga oko vezivanja udarca (redjanje spinova, prelaz stop - spin i backhand-forehand) izbacice svoje (ostre ali neefikasne) rezane lopte posle opasnog ulaza i bice stvarno sjajan igrac i zajeban za sve nas.