Stranica 1 od 1

OBAVESTENJE - procitajte

PostPoslato: 23.03.2013, 22:19
od ivan
Primecena je pojava besmislenih updateova postova od strana pokretaca tema, koje realno imaju za cilj da pomaknu temu na vrh strane. Ali to izaziva porast broja istih takvih postova u drugim temema ciji pokretaci takodje zele svoju temu na vrhu. Ako se nastavi s tim broj beskorisnih postova ce prevazici broj korisnih, sto nije cilj. Dakle, ne radite to. Update cene je u redu. Bump moze ponekad, ali ne moze svaki drugi treci dan.
Od strane zainteresovanih za oglas se cesto vidja da obavestavaju 'imas pp', izbacite to. Dalje, postovi tipa 'da li ti se javio moj surak sa broja 06x/555-555? ', zovi me na telefon taj i taj', su takodje nepozeljni. Sta imate da pitate u vezi oglasa, pitajte telefonom, privatnim porukama, a ne na temi.
Takve nepozeljne poruke bice brisane.
Stalno insistiranje od strane nekih ljudi da se postave slike nove neotpakovane opreme je isto besmisleno.
Ako primetim da neko stalno ponavlja iste poruke na mnogo tema, uprkos upozorenju, bicu prinudjen da pocnem s banovanjem.

Hvala na razumevanju.

Re: OBAVESTENJE - procitajte

PostPoslato: 24.03.2013, 22:36
od ivan
Da naglasim, kontakt s prodavcem ne na temi. Obrisao sam nekoliko poruka tog tipa danas.

Re: OBAVESTENJE - procitajte

PostPoslato: 19.12.2013, 19:13
od Admin
Posto nije svima jasno da se jos jednom naglasi:

Ne komtaktirajte s prodavcem na temi, nego privatne poruke/telefon/mail...
Bumpovanje oglasa (poruke tipa 'Aktuelno') moze jednom u 10 dana, ne znaci ako je oglas na drugoj strani da nije aktuelan. Ocigledno ne mogu svi oglasi stati na prvu stranu.