Mozda, ispusta lopticu iz ruke da se popne jos 2-3 cm ali brzim pokretom ruke na dole pravi tih 16 cm dok se loptica dize"rupe u zakonu". Ali svakako vredi probati sto Ivan kaze sad svi na uvezbavanje,ova ima toliko top spina bekend gumom da je sigurno ne povratna.Djordje ima slicnu samo kontra krene da servira bekend a zakaci je forhend gumom.
Samo moja je ssssssssssssllllllllllllllllllloooooooooooooooooooooooooooooowwwwwwwwwwmmmmmmmmmmmmooooooooooooooottttttttiiiiiiiiiiiiiioooooooooooooonnnnnnn
u odnosu na ovu i nikako ne može da se svrsta u isti koš sa ovom munjom.
Veci zamah reketom i eto munje,ma li Japanac zamahuje dobrano.A da ovo je serva iznenadjenja kao i tvoja obe su izazvale odusevljenje kod mene kada sam ih video prvi put.
ja sam znao nekad da serviram vrlo brze serve bez spina, bas sam bio uvezbao. Ali prelaskom na spinerska, malo fleksibilnija drveta, i malo jace gume s kojekakvim katapult efektima, to je postalo apsolutno neizvodljivo.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
Saive isto servira bekendom sa sredine. Ovtcharov servira i forhendom sa desne strane. Verovatno je tu najbitnije da igrac ima dugu ruku, tj da je visok, da lako stigne da odigra bekhend.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people