scvlada je napisao:Danas sam prvi put u životu trenirao sa robotom.Ako ne dobijem upalu mišića onda stvarno ne znam kada ću. Sjajna stvar !
I ko je pobedio? Da li servira iz ruke?

scvlada je napisao:Danas sam prvi put u životu trenirao sa robotom.Ako ne dobijem upalu mišića onda stvarno ne znam kada ću. Sjajna stvar !

profesionalac je napisao:ja sam u zadnjih mesec dana trenirao par puta sa robotom.u pitanju je DONIC 1040.nov kosta oko 450evra i mogu reci da vredi svaku paru i da je bas ekstra!ja ga podesim na maksimalne vrednosti-bilo da je spin ,kontra ,ili rezana u pitanju i za 15 min menjam majcu.jos jednom da pomenem : ako je neko u mogucnosti da ga kupi nece se pokajati-sigurno.
filip je napisao:Robot je ok samo ako zivis negde u kuci, imas svoj sto, nemas vremena, nemas sa kim da igras, a neces potpuno da ispadnes iz forme. Ja sam ga koristio malo vise i nikako ne moze da zameni relativno kvalitetan trening sa nekim ko ima malo smisla za to. Ne vidis ruku, rotacije su malo neprirodne, uglavnom prejake. Robot ima smisla samo kao prva pomoc. Na duze cak kvari osecaj.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 3 gostiju