Kako igrati protiv trave/antispina?

Kako popraviti igru?

Re: Kako igrati protiv trave/antispina?

Postod reketas » 08.05.2011, 07:37

Sistem igre na travu.... Blaga donja serva na materijal pa tacka ukoliko samo postavi materijal sto radi najveci broj losijih igraca. Ako igra krene da se razvija onda spin pa pimpl ili ako mozes spin pa spin . Sve je izvodljivo zavisi od kvaliteta igraca. Problemi nastaju kada kad igrac vrti reket u ruci , skriva udarce ispod stola i napada travom .
Dobar igrac softom je jos nezgoniji.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod Vladojica » 08.05.2011, 10:22

Ali trava moze da sluzi i za ofanzivu, evo bas sam sad gledao Deng Yaping sa travom na bekhendu (verovatno RITC 755 travom), nema jedno secenje sve tacke.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 08.05.2011, 11:17

to je vec vise nego napredni nivo, da kazemo ultimate level. Ali znam neke igrace koji napadaju i travom, cak vuku i topspin travom, e to je onda vrlo nezgodna lopta za vratiti.

Svidja mi se ono sto je nas drug reketas napisao za sistem igre...bilo bi lepo kad bi on to bar jednom izveo tako kao sto je napisao umesto sto pimpla do besvesti protiv antispina :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod reketas » 08.05.2011, 14:03

Uvek je najbitniji krajnji rezultat. Neko izgubi za 10 minuta , a mi neki pobedimo i za 60 minuta.Uvek idem na destrukciju igre igraca sa materijalom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod First » 08.05.2011, 22:27

reketas je napisao:Uvek je najbitniji krajnji rezultat. Neko izgubi za 10 minuta , a mi neki pobedimo i za 60 minuta.Uvek idem na destrukciju igre igraca sa materijalom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kao da si uradio copy/paste na moj odgovor igre protiv antispin-a, pimpl do besvesti, ruzno za gledati, ali zato daje zeljeni rezultat :D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Pljas » 08.05.2011, 22:54

mene najvise nervira kod tih materijalista kada vrte reket, stalno moram da gledam sa cim mi vraca to me ubija, a ima i onih matorih prevaranata koji igraju sa gumama u istoj boji a jedna od njih je materijal, ili oni sa dimnjenim gumama iz pusnice katastrofa, ali kad bratori raspali dzaba im te bubuljicave gume, mozda mogu jedan set da maznu na foru materijala ali posle se zna:)))))
Pljas na spin hahahahahahha
Korisnikov avatar
Pljas

Pridružio se: 02.03.2011, 23:34
Reket: Drvo:Korbel MagicHand OFF
FH:Super Frendship 729 FX 2mm
BH:Super Frendship 729 FX 1,5mm

Postod Pedja » 08.05.2011, 23:03

Pljas je napisao:mene najvise nervira kod tih materijalista kada vrte reket, stalno moram da gledam sa cim mi vraca to me ubija, a ima i onih matorih prevaranata koji igraju sa gumama u istoj boji a jedna od njih je materijal, ili oni sa dimnjenim gumama iz pusnice katastrofa, ali kad bratori raspali dzaba im te bubuljicave gume, mozda mogu jedan set da maznu na foru materijala ali posle se zna:)))))

Što im dozvoljavaš da igraju gumama u istoj boji? To jednostavno nije po propisu i...ćao...a mnogo je bitno!
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod Vladojica » 08.05.2011, 23:12

Pljas je napisao: ali kad bratori raspali dzaba im te bubuljicave gume,

hahahaha :lol:
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pljas » 10.05.2011, 10:39

znam da je zabranjeno al neka ih, ne vredi im, juce jedan lik dosao sa gumom koja je soft, ima sundjer i one bobice, ali sundjera nigde, ogulio baja i zalepio samo onaj gornji tanak sloj, qq sta sve necu videti
Pljas na spin hahahahahahha
Korisnikov avatar
Pljas

Pridružio se: 02.03.2011, 23:34
Reket: Drvo:Korbel MagicHand OFF
FH:Super Frendship 729 FX 2mm
BH:Super Frendship 729 FX 1,5mm

Postod Pedja » 10.05.2011, 13:17

Uzmu običnu,beksajd gumu,odvoje sunđer od gume...Pazi dalje,naopako zalepe gumu(sa ili bez sunđera) za drvo(zupci spolja) i tako igraju!..efekti na lopticu,čudni...šta reći... :o
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

PrethodniSledeća

Povratak na Trening