Gde trenirati u Novom Sadu?

Kako popraviti igru?

Gde trenirati u Novom Sadu?

Postod gojtchilo » 14.03.2013, 18:28

Naime, zapao sam u prilicno nezgodan problem. Posto nikad nisam aktivno trenirao stonitenis, voleo bih da naucim da ga igram. To se odnosi kako na pravilno izvodjenje udaraca tako i na kretanje, i uopste na sve vezano za stoni tenis. Kad pitam negde za treninge pogledaju me "vako velikog (110 kila, 185cm) i kazu rekreacije ti je tad i tad, dovedi jos nekog , plati pa igraj s njim. E to ja ne bih. I nemam nikog ko bi sa mnom mogao da igra, relativno sam nov u Novom Sadu, pa i ne znam nikog ko igra bolje od mene. Nisam u mogucnosti da se posvetim 100% ovom sportu, da treniram 4-6 sati dnevno i slicno, al bih sigurno mogao trenirati 5 dana u nedelji i imam i zelje i volje. Pitanje : da li neko ima predlog gde i kome da se obratim? Da li neki klub ima nesto ovako organizovano?

Hvala unapred na savetima, puno pozdrava svima, Gojko.
Korisnikov avatar
gojtchilo

Pridružio se: 21.12.2012, 19:31
Reket: Joola Viva
Fh: LKT Rapid speed 2.0
Bh: LKT Rapid speed 2.0

Re: Gde trenirati u Novom Sadu?

Postod gojtchilo » 14.03.2013, 22:20

:cry:
Korisnikov avatar
gojtchilo

Postod Isa » 14.03.2013, 22:51

gojtchilo je napisao: I nemam nikog ko bi sa mnom mogao da igra, relativno sam nov u Novom Sadu, pa i ne znam nikog ko igra bolje od mene.

nije da se hvalim, ali ja igram bolje (kad uzmem antispin) :P

Za ovo dobijas veeeliki minus!
Isa

Pridružio se: 25.01.2013, 18:30
Reket: Palatinus Martin Off Pro
Butterfly Tenergy 05 1,9
Jola Rhyzm P max

Postod gojtchilo » 14.03.2013, 23:24

Bah, ne racunas se, kad mozes jednom nedeljno sa mnom da igras :)
Korisnikov avatar
gojtchilo

Postod Isa » 14.03.2013, 23:42

Salim se ja malo, jbg kad imam previse obaveza. Zar u Novom Sadu ne postoji mesto gde bi covek mogao nesto da nauci ili su se ovde svi nauceni rodili? Postoji 6 rekreativnih liga, nemoguce je da niko ne trenira, 'ajde nek neko pomogne decku!
Isa

Pridružio se: 25.01.2013, 18:30
Reket: Palatinus Martin Off Pro
Butterfly Tenergy 05 1,9
Jola Rhyzm P max

Postod jbgwtf » 15.03.2013, 01:20

ovaj nas divni sport je u svakom mestu kao sekta.. svi se drze medjusobno i nisu zainteresovani za nove, narucito starije clanove, svi se vode time da se pocinje od malih nogu kao i oni sto su poceli...
mogu da te puste samo kao rekreativca, pa na svoju ruku da ucis.. ja npr kad sam poso na faks, prvo sam igrao s nekim teskim amaterima, koji ne mogu da mi uzmu poen,eventualno 5, ali sam sebi dao zadatak da naucim da vucem bekend spin, iako je trening bio 20min do pola h, a onda su me izbacili iz kluba, pa par meseci pauza, pa drugi klub, pa mi vreme nije odgovaralo zbog faksa itd itd..
u svakom slucaju ns ima malo vise igraca i klubova, mozda se neko sazali da te primi :) srecno..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod jaojbre » 02.06.2013, 18:29

Gojko, ja imam slicnu problematiku kao i ti. Bilo bi ok da podelis dosadasnja iskustva ovde javno, a mozda se javi i jos neko
jaojbre

Pridružio se: 23.05.2013, 10:45

Postod mane » 06.06.2013, 11:04

I ja sam u istom problemu, samo za razliku od Gojka i jaojbre nemam bas puno slobodnog vremena. Sada kada uhvatim malo vremena odem sa klincem u neku salu. Mozda se mozemo nekako organizovati da se nadjemo u nekoj sali.
mane

Pridružio se: 25.05.2013, 08:15

Postod Maximovic » 08.06.2013, 19:58

Potrazite Gorana Popovica, igra (mislim) trecu rekreativnu ligu, verovatno dosta ljudi ovde moze pruziti kontakt. Mislim da je to ono sto trazite, usmerice vas na pravi put.
Maximovic

Pridružio se: 02.09.2012, 12:42
Reket: Joola Rossi Allround
Joola Air 1.8
Joola Air 2.0

Postod refleks » 08.06.2013, 23:39

gojtchilo je napisao:Naime, zapao sam u prilicno nezgodan problem. Posto nikad nisam aktivno trenirao stonitenis, voleo bih da naucim da ga igram. To se odnosi kako na pravilno izvodjenje udaraca tako i na kretanje, i uopste na sve vezano za stoni tenis. Kad pitam negde za treninge pogledaju me "vako velikog (110 kila, 185cm) i kazu rekreacije ti je tad i tad, dovedi jos nekog , plati pa igraj s njim. E to ja ne bih. I nemam nikog ko bi sa mnom mogao da igra, relativno sam nov u Novom Sadu, pa i ne znam nikog ko igra bolje od mene. Nisam u mogucnosti da se posvetim 100% ovom sportu, da treniram 4-6 sati dnevno i slicno, al bih sigurno mogao trenirati 5 dana u nedelji i imam i zelje i volje. Pitanje : da li neko ima predlog gde i kome da se obratim? Da li neki klub ima nesto ovako organizovano?

Hvala unapred na savetima, puno pozdrava svima, Gojko.

Evo ti predlog,dođi kod mene u salu za stoni tenis "Refleks" Pitagorina 5 ....ja držim individualne treninge za rekreativce,sparingujem,organizujem turnire.... javi se na 064 184 94 09 Sale :-)
refleks

Pridružio se: 23.08.2012, 00:37

Povratak na Trening