kramer je napisao:22. i 23. juna je veliki veteranski turnir u Sarajevu. Uz pehare i medalje predvideli su i novčane nagrade tako da će veliki broj igrača iz Srbije ići. Razmislite da li možete svoj turnir da pomerite za 7 dana. Voleo ih da igram kod vas i da branim drugo mesto sa prošlog turnira, a za sarajevski turnir sam se već prijavio i rezervisao sobu u hotelu. Pozdrav
milantra je napisao:Nezvanično saopštenje: Stonoteniski klub "Kruševac" u okviru Vidovdanskih svečanosti (dana grada Kruševca 28.06.) pod pokroviteljstvom Grada Kruševca organizuje tradicionalni Vidovdanski turnir u stonom tenisu. Turnir će se održati u Hali sportova 23.06.2013. sa početkom u 10 časova. Uskoro ću objaviti zvaničan poziv i informaciju o propozicijama turnira. Pozdrav svima iz Kruševca.![]()
milantra je napisao:
2.2. Квалификациони (групни) део турнира се игра по једноструком бод систему, у 2 (два) добијена сета свако са сваким у групи.
Francuz je napisao:milantra je napisao:
2.2. Квалификациони (групни) део турнира се игра по једноструком бод систему, у 2 (два) добијена сета свако са сваким у групи.
Nikad necu razumeti to igranje u 2 seta do 11 !!! To nije pravilno ! Umesto da pravite 76 kategorija da bi svakog zadovoljili i dali sanse da nesto osvoji, bolje suzite broj kategorija ili ogranicite broj ucesnika.
to je samo predlog ... ali ne mozes da trazis 500 kinti nekome i da odigra 4 seta ...
ivan je napisao:Ne moze i jare i pare, da ima i puno ucesnika i da se brzo zavrsi.
Francuz je napisao:Ja sam dao svoje misljenje i dao predlog, nisam trazio da se pravdas oko organizacije.
Naravno da ako ti velika vecina igraca dolaze iz gradova ili sela iz okoline mozda je njima manji problem ali ovde na ovom forumu imas igraca iz cele Srbije pa kad pozoves nekoga da dodje na turnir naravno da gleda koliko ce dobiti za svoj novac i svoje vreme, pogotovo ako mora da predje stotine km.
Ako su deca najveci problem sto se vremena tice, mogu oni da igraju u 2 dobijena a stariji u 3.
Ja prosto igram stoni tenis gde postoje definisana pravila, ako nije tako onda igram ping pong gde su pravila kakvi ih organizator odredi. Bitno je da se ne pogresi u nazivu
I da, jos nesto da dodam, ozbiljnost oko organizacije ne skracuje mogucnost druzenjanaravno da velika vecina ljudi igra ovaj sport iz ljubavi prema njemu a ne za lovu
Srecno vama i od mene svakako imate veliki + zato sto imate volju i zelju da pokrecete/nastavljate ovakve stvari.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 2 gostiju