Besplatan turnir povodom otvaranja prostora na Paliluli

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Besplatan turnir povodom otvaranja prostora na Paliluli

Postod milanmiki » 03.05.2013, 17:54

Besplatan turnir povodom otvaranja novog prostora na Paliluli u Beogradu S.C.Soko fit

Turnir je namenjen profesionalcima i amaterima.

Turnir pocinje u nedelju 19-tog maja 2013-te godine u Sportskom centru " Soko fit " . Organizuje se otvoreni turnir u stonom tenisu, pocetak turnira zakazan je u 11 h. Kotizacija za turnir je besplatna . Tri prvoplasirana takmicara dobijaju vredne nagrade, 1 mesecnu clanarinu stonog tenisa +1 termin u sauni, jakuzziju i turskom kupatilu, +1 nano tretman. a cetvrtoplasirani takmicar dobija 12 termina stonog tenisa od 2h. Maksimalan broj ucesnika bice 32 . Takmicenje ce se obavljati po grupama , a po završetku takmicenja po grupama, takmicenje ce se nastaviti po nokaut sistemu. Broj grupa , a samim tim i broj takmicara po grupama zavisice od broja prijavljenih takmicara.

Prijave za turnir se primaju na br. 064-417-7556 ili email-a stonitenisbeograd@gmail.com ili zakljucno sa subotom 18.05.2013. do 18,oo h.

Molio bih sve potencijalne ucesnike da ispoštuju vreme za prijavu ucešca. Obavezno ostaviti ime prezime email i broj mobilnog. Nakon tog roka prijava se nece uvažiti.

Ukoliko se prijavi takmicar koji se ne nalazi na rejting listi organizator zadržava pravo odredjivanja njegovog rejtinga na osnovu individualnog poznavanja igrackih kvaliteta doticnog ucesnika. Sva imena prijavljenih takmicara bice redovno objavljivana na forumu da bi svi imali uvid u broj ucesnika i kvaliteta samog takmicenja.

Adresa je Poenkareova 18 (bivsa Djure Djakovic). Nalazi se iza policijske stanice, kod kod kruznog toka.

Soko fit sportski centar pored odlicnih uslova ima i
*besplatan parking
*Veliki broj autobusa koji saobraca 37,48,95,96,44,16,27E,58,23,32E
*4 stola marke Jolla i Donic
*odlicna visina plafona,
*super gumenu podlogu.
*svlacionice i tuševe.
*Health bar.
*Spa...sauna, tursko kupatilo, jakuzzi i nano tretmani
Veliki pozdrav svim ljubiteljima stonog tenisa.
Milan
milanmiki

Pridružio se: 01.04.2013, 06:45
Reket: Sriver

Re: Besplatan turnir povodom otvaranja prostora na Paliluli

Postod ZoranV » 04.05.2013, 03:59

...e, ovakav poziv je informativan i vrlo motivacion...
...mada termin nije bas najsrecniji...cilj je sto vise turnira, ali ne u isto vreme!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod milanmiki » 06.05.2013, 12:36

ZoranV je napisao:...e, ovakav poziv je informativan i vrlo motivacion...
...mada termin nije bas najsrecniji...cilj je sto vise turnira, ali ne u isto vreme!

Za ovaj termin ima samo jedan turnir i to ovaj koliko sam ja obavesten, u razgovoru sa Ivan-om 19-og maja ima samo jedan prijavljen turnir u Soko fit-u
milanmiki

Postod ZoranV » 06.05.2013, 13:49

ZoranV je napisao:...e, ovakav poziv je informativan i vrlo motivacion...

pogresio sam u vezi datuma
izvinjenje i prijava!
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ivan » 06.05.2013, 13:53

Ne znaci da ja znam datume svih turnira u gradu i okolini. Ako ima neki drugi turnir nek neko kaze.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod bindra » 07.05.2013, 22:24

Posto sam opravdano sprecen da dodjem na ovaj turnir,ja se ipak prijavljujem kako bi uhvatio red za neki sledeci.Naravno i uplata se prenosi automatski haha...Puno srece u organizaciji pa se vidimo prvom prilikom!
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Postod sportinoball » 08.05.2013, 08:53

... radujem se svakom prostoru koji može poslužiti za Stoni tenis a naročito ovakvi. Grad Beograd treba biti nosioc i primer stonoteniskih aktivnosti cele Srbije.... obavezno stupiti u kontakt sa STSBG radi uključenja u sistem takmičenja Beogradske lige.

prijavljujem svoje učešće na turniru .... Radomir Savićević, Beograd... :hello:
sportinoball

Pridružio se: 24.09.2012, 11:49
Reket: ... LOOLA, gume SRAJVER FX 2mm

Postod milanmiki » 14.05.2013, 21:28

Molimo sve zainteresovane da se prijave ranije na ovaj turnir telefonom na broj 064-417-7556 ili email-a stonitenisbeograd@gmail.com, najkasnije u petak jer postoji mogucnost otkazivanja zbog malog broja prijavljenih takmicara
milanmiki

Postod sportinoball » 15.05.2013, 11:54

... za organizaciju, naročito prvog turnira na novoj lokaciji, treba se više angažovati oko reklamiranja i obaveštenja. Evo ja ću se potruditi da dovedem nekoliko igrača. Verujem da su sa turnirom upoznati posetioci sajta koji igraju u ligu "SPIN na SPIN" ali čekaju poslednji dan da bi se prijavili. Nikako ne bi valjalo da do turnira ne dođe... :bye:
sportinoball

Pridružio se: 24.09.2012, 11:49
Reket: ... LOOLA, gume SRAJVER FX 2mm

Postod ajkula321 » 16.05.2013, 23:42

Raka defanzivac i ja smo se prijavili za ovaj turnir. Bilo bi lepo da se okaci spisak prijavljenih igraca jer to deluje motivisujuce za prijavljivanje ostalih igraca i da vidimo da li ce biti turnira uopste. Pozivam forumase da se prijave za ovaj dogadjaj i jedva cekam da se vidimo preko puta stola :wave:
Korisnikov avatar
ajkula321

Pridružio se: 24.08.2011, 22:28
Reket: DHS PG-7
fh Galaxy Moon Max Tense 2.2mm
bh Yasaka Rakza soft 2.0mm

Sledeća

Povratak na Takmičenja