Regionalne Lige rstsn(rstscs)

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Regionalne Lige rstsn(rstscs)

Postod jbgwtf » 22.04.2013, 18:54

evo malo da iskomentarisemo i dajemo neke prognoze :D

Istok - zavrsena - PIROT
zapad - zavrsena - OMLADINAC
jug - zavrsena - TOPLICANIN II
centar - ostalo je jos jedno kolo ali se vec zna ko je prvi - LALA

moj favorit u barazu je Pirot (kvota 1.10)

posto znam skoro sve igrace iz juga i istoka evo jos nesto da dodam..
istok poceo sa 8 ekipa, ligu zavrsilo 6... jedna ekipa odustala u startu , a druga na pola... sve u svemu 10 kola je premalo.. unapred se znalo ko ce da bude prvi, konstantno je neko bio povredjen i bolestan, sto iz moje , sto iz tudjih ekipa, pa neki mecevi nisu bili ni zanimljivi.. veci br igraca iz ovog regiona trenira 4 i vise x nedeljno , a neki po 2x dnevno
najstariji igrac regiona je '44 godiste
sto se tice juga- pocelo 7 ekipa zavrsilo 6 - da je bila jos neka ekipa ko zna sta bi se izdesavalo :D.. to je najuzbudljiviji region , 90% meceva se zavrsavao 4:3 . . i na kraju je osvojila ekipa sa najboljim dublom i najiskusnijim igracima:) - verovatno i sa najvecim prosekom godina :grin:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Re: Regionalne Lige - rstsn(rstscs)

Postod profesionalac » 22.04.2013, 19:56

nasa liga centar je najjaca vec duzi niz godina.iz nase lige svake godine jedan predje u rang vise.tako da su ostale vise manje dosta slabije lige.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Moso » 22.04.2013, 20:38

profesionalac je napisao:nasa liga centar je najjaca vec duzi niz godina.iz nase lige svake godine jedan predje u rang vise.tako da su ostale vise manje dosta slabije lige.

Tako je majstore !!!
Zavrsnica bi trebalo da se igra u Nisu a ja bi trebalo da budem prisutan sa svojom kamerom da zabelezim ulazak Lale Majur u Kvalitetnu ligu. Interesantno je to da je Lala Majur u prolecnom delu sezone imao samo jednu izgubljenu partiju gde je mec dobio rezultatom 4:1 dok je sve ostale dobio sa maksimalnih 4:0 sto valjda govorio o njihovoj formi i kvalitetu. Koliko je meni poznato, dve ekipe bi trebalo da predju u visi rang takmicenja a ako to bude bio Lala majur, interesantno ce biti to da ce biti jedina seoska ekipa u Kvalitetnoj ligi. Dolazak Perssona i Svedske reprezentacije je takodje veoma blizu i vec se uveliko vrse pripreme za taj dogadjaj sto bi uz ulazak u visi rang Lale Majur i ulazak STK Jagodina u drugu ligu, predstavljalo veliku stvar za stoni tenis u Jagodini.

Snimak meca Lala Majur - Brana Paunovic (jesenji deo) sam vec postavio na sajt kluba i mozete ga pogledati ovde :

http://www.lalamajur.autentik.net/video_galerija.php
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod sinbad » 23.04.2013, 00:20

Liga jug će iduće godine biti još interesantnija i dramatičnija.
sinbad

Pridružio se: 12.04.2013, 22:03

Postod jbgwtf » 23.04.2013, 00:48

Moso je napisao:
i ulazak STK Jagodina u drugu ligu, predstavljalo veliku stvar za stoni tenis u Nisu.

:lol:

evo i ja cu da dam obrazlozenje zasto pirot :)
Gacev - 2 sezone u regionalnoj nije izgubio mec, a odigrao je 29.. - jedan od najboljih kadeta srbije trenutno je 5 na rang listi..
Admir -pre par sezona igrao drugu ligu - prosle sezone je igrao kvalitetnu imao oko 70% pobeda- ove sezone 1 izgubljeni set, a ima 15 pobeda
Ristic - ima travu, nekad igrao 2gu ligu - prosle godine samo 1 izgubljena partija, ove bez poraza - 9 pobeda
:D
@sinbad kad bi je opet spojili s istokom bilo bi fenomenalno 15 ekipa, da se naigramo ko ljudi :grin:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Postod Moso » 23.04.2013, 06:20

jbgwtf je napisao:
Moso je napisao:
i ulazak STK Jagodina u drugu ligu, predstavljalo veliku stvar za stoni tenis u Nisu.

Ako citiras moj post citiraj ga dosledno i nemoj da mi podmeces nesto sto nisam rekao. Dakle, rekao sam (a sto svako moze i videti u mom gornjem postu) :

Moso je napisao:predstavljalo veliku stvar za stoni tenis u JAGODINI
:nono:
Korisnikov avatar
Moso

Pridružio se: 26.07.2012, 13:49
Reket: drvo : Butterfly Oh Sang Eun
fh: Yasaka Rakza 7 Soft max
bh: Yasaka Rakza 7 Soft max

Postod milantra » 23.04.2013, 07:41

Moso je napisao:
profesionalac je napisao:nasa liga centar je najjaca vec duzi niz godina.iz nase lige svake godine jedan predje u rang vise.tako da su ostale vise manje dosta slabije lige.

Tako je majstore !!!
Zavrsnica bi trebalo da se igra u Nisu a ja bi trebalo da budem prisutan sa svojom kamerom da zabelezim ulazak Lale Majur u Kvalitetnu ligu. Interesantno je to da je Lala Majur u prolecnom delu sezone imao samo jednu izgubljenu partiju gde je mec dobio rezultatom 4:1 dok je sve ostale dobio sa maksimalnih 4:0 sto valjda govorio o njihovoj formi i kvalitetu. Koliko je meni poznato, dve ekipe bi trebalo da predju u visi rang takmicenja a ako to bude bio Lala majur, interesantno ce biti to da ce biti jedina seoska ekipa u Kvalitetnoj ligi. Dolazak Perssona i Svedske reprezentacije je takodje veoma blizu i vec se uveliko vrse pripreme za taj dogadjaj sto bi uz ulazak u visi rang Lale Majur i ulazak STK Jagodina u drugu ligu, predstavljalo veliku stvar za stoni tenis u Jagodini.

Snimak meca Lala Majur - Brana Paunovic (jesenji deo) sam vec postavio na sajt kluba i mozete ga pogledati ovde :

http://www.lalamajur.autentik.net/video_galerija.php

Jako lepi mečevi. Želim Vam plasman u viši rang. Voleo bih da vidim ove Vaše igrače na Uskršnjem turniru u nedelju u Kruševcu i da učine atmosferu na turniru lepom i zanimljivom. Pozdrav od Milana iz Kruševca uz želje da nastavite uspešno takmičenje u Kvalitetnoj ligi. :wave: :hello:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 23.04.2013, 08:44

Srećno svima na baražu! Mi smo ove godine bili 3. nu ligi zapad, mogli smo biti prvi kad' smo hteli, ali to nije bitno... Iz naše lige se plasirao Omladinac iz Odžaka!

Pantelić Dragan - Najbolji igrač lige, sa 2 poraza koje je doživeo u istom danu. Penholder, neverovatan server, drži lopticu na stolu i čeka grešku protivnika. Igra ''normalnim'' gumama.
Rakić Nenad - Kombinacija ofanzivne gume na forhendu i antispina na bekhendu. Dosta nezgodan igrač, ali, ima samo 50% u ligi.
Jakovljević Milen - Ne baš kvalitetan igrač, ofanzivac. Dosta nesiguran...
Ignjatović Goran - Takođe ofanzivac, iskusan i strpljiv, i on ima oko 50%.

Iskreno, mislim da Omladinac nema šta da traži u baražu, ali, voleo bih da prođu dalje... Srećno! :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod sinbad » 23.04.2013, 10:00

Moso jbgwtf je svojim postom aludirao na sastav ekipe Jagodine.Napisao je tacno šta je hteo.
sinbad

Pridružio se: 12.04.2013, 22:03

Postod jbgwtf » 23.04.2013, 11:00

sinbad je napisao:Moso jbgwtf je svojim postom aludirao na sastav ekipe Jagodine.Napisao je tacno šta je hteo.

upravo tako..
@moso izvini ako te je uvredilo s onom ispravkom, ali mislio sam da znas da igraci nisu Jagodinci :) tj. jedan jeste, ali on je odigrao samo 1 ili 2 partije..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Sledeća

Povratak na Takmičenja