Pojedinacno prvenstvo Srbije

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Pojedinacno prvenstvo Srbije

Postod Francuz » 04.03.2013, 14:46

Cudno mi je da ama niko bas nije spomenuo tu temu, ali evo ako mekog interesuju rezultati:

Rezultate mozete preuzeti ovde : http://stss.rs/rezultati/pojedinacna/12 ... 2-2013.pdf

Seniori:

1- Bojan Milosevic
2- Marko Jevtovic
3- Uros Gordic
3- Bojan Crepulja

Zapazeni rezultat: Stefan Kostadinovic a.k.a "Kosta" je dostigao do 1/4 finale i izgubio od Milosevica 4-0 tako sto je izbacio u 1/32 novosadskog Persona (4-2), u 1/16 Zorana Savica (4-1) i u 1/8 finala Marka Petkova (4-0) !!! Bravo Kosta nije ovo mali rezultat !!

Seniroke:

1- Gabriela Feher
2- Anamarija Erdelji
3- Monika Molnar
3- Andrea Todorovic
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Re: Pojedinacno prvenstvo Srbije

Postod ivan » 04.03.2013, 15:30

Lepo je videti toliko reprezentativaca na prvenstvu drzave.
A ti Ivice bi mogao i tamo da zaigras.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 04.03.2013, 15:53

Čim si uspeo da pobediš Persona kod Davora, znači da je i tebi mesto tamo ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Francuz » 04.03.2013, 17:38

Hvala vam sto mislite da mi je mesto tamo ali ja iskreno nisam otisao zbog vise razloga:

1 - Ne osecam se jos dovoljno spreman i na nivou da se merim sa ovim igracima iako sam sa dosta njih igrao tesne meceve i gubio 3-1 ili 3-2.
2 - klasicna liga a i spin na spin zauzimaju dosta vremena i vikenda tako da ako ne idem da uradim neki rezultat onda bolje da malo iskuliram.
3 - Igra se u subotici pa i to kosta i mora da se putuje.

Mozda do godine ako budem malo bolji ;)
Svakako sudeci po tabelama rezultata konkucrencija je bila i te kako jaka ... mozda je samo povredjeni karash falio ! :)
Korisnikov avatar
Francuz

Postod scvlada » 04.03.2013, 18:31

Ne znam koliko ste u toku,pokrenuta je bila inicijativa od strane Karaša,Lupija i drugih da se između ostalog preispita rad stručnih službi,selektora.Mladi igrači ,reprezentativci nisu slati na protureve,niko nije učestvovao na državnim,nema sistematskog rada....Samo stanje u stonom tenisu je verovatno svima koji posećuju ovaj forum jasan. E posle te peticije ,savez je odmah ponudio stipendije reprezentativcima,odlazak na protureve... Jedan od uslova je da se bude reprezentativac i da se dobiju stipendije i protureve je obaveza igranja na prvenstvu države.Eto otkud takva konkurencija,a za Francuza daj sledeće godine da organizujemo navijački autobus sa vuvuzelama da navijamo za tebe
Slika
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 04.03.2013, 20:07

Ajde bolje da pocnemo da snimamo dokumentarac 'Put na drzavno', kao on kad je video ko sve igra reko 'pa sve cu da ih bijem bre!' i pocnu fizicke pripreme ko Roki kad je isao u Rusiju da se sprema za mec sa Dragom, pa hiljade i hiljade trbusnjaka bekstvo u zdrav razum, pa spinovi levom i desnom rukom, dvesta spinova u minutu. Sve to uz Rocky theme song: http://www.youtube.com/watch?v=DhlPAj38rHc
Spreman sam da ucestvujem u projektu makar kao snimatelj i s delom troskova.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Francuz » 05.03.2013, 10:15

Ahahah ! bas ste me nasmejali, vasa masta nema kraja :)
Korisnikov avatar
Francuz

Postod Milan » 05.03.2013, 11:28

I ja sam čekao da se neko seti da otvori temu za ovo prvenstvo. Kad' je tamo neki Pro tour, tema se otvara nedelju dana pre početka, a za najvažnije takmičenje u zemlji, 3 dana po završetku...

Najveće iznenađenje za mene je, kao i za većinu vas, Kosta. Doći do 8 najboljih u državi nije mala stvar, svaka čast. Na youtube-u su izašli snimci celog takmičenja. Odgledao sam finale i deluje mi kao da je Jevtović pustio Miloševića da ga pobedi kako bi Milošević igrao na svetskom prvenstvu. (Jevtović je već izabran od strane selektora). Ne znam zašto je na prvenstvu Srbije nastupalo toliko malo igrača iz regiona RSTSN. Iznenadio sam se da prvak našeg (RSTSN) regiona, Branislav Đan, ne igra na ovom takmičenju. Inače, trenutno je najbolji igrač Superlige...
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod Francuz » 05.03.2013, 11:47

Možda zato što se igralo opet u Subotici ... nije to bas blizu za nekoga iz južnog regiona, ma da Đan iz Vršca ako ne grešim.
Bojan Milošević je moje generacije i bio je vice-evropski šampion kao kadet ili junior ako se dobro sećaqm ali sam bio ubeđen da više ne igra.

Svakako pustio ga ili ne ... stigao je do finala !
Korisnikov avatar
Francuz

Postod bindra » 05.03.2013, 12:47

Gledao sam par puta Milosevica i Jevtovica protiv Karasa na treningu i nisam bas siguran da je Marko nesto bolji od Milosevica?
Makar po onome sto su pruzili protiv Saleta...
bindra

Pridružio se: 22.03.2011, 23:45
Reket: Nittaku Barwell fleet
Fh Tibhar 1Q 1.9 mm
Bh Tibhar mxp 1.7 mm

Sledeća

Povratak na Takmičenja