filip je napisao:Ja kako igram, ne bih dobio ni mog imenjaka Visnjica, a ne Djordja... U stvari, ni ne secam se kako igram, tri meseca sam suvog reketa

Vrhunski komentar....
Prethodnu noć sam proveo pored monitora i da nisam ženi obećao verovatnone bi ni došao. Oni koji su došli na početku, verovatno su me videli kako hrčem na klupi u sali.
Lepo je bilo. Šteta što nije bilo malo jačih igrača da bude zanimljivije.
Primetio sam da je bio relativno mali broj materijalista. Porazno je bilo nepoznavanje igre protiv materijala. Recimo, Nesa Aksentijavić je igrao i protiv Krleta i protiv Noce i napatio se kao rudar u 3 smene.... A trebao bi da ih dobije sa pola snage ako se ima u vidu kvalitet igre. Doduše i oni drugi koji su igrali su igrači sa malo (bolje rečeno nimalo) taktičkih (da ne idemo tako daleko) i strateških rezona za pravljenje poena. Sve u svemu treba momci da trenirate a ne samo da igrate partije.
Video sam vrhunski uređaj za snimanje. Umalo se nisam upišao od smeha.
Igrao sam sa svakim ko je hteo da igra posle turnira a posle me je Ivan "iskoristio".
Ivane, molim te da više ne vidim tvoje izgovore za reket, klimu, svetlo, pod itt (i tako to prim. udernika). Reket ti je odličan. Ne valja ti ruka ali još gore su ti noge. Uopšte nisi savijen u kolenima, ne prenosiš težinu na levu nogu a o rotaciji tela u kukovima da ne govorima. Tamo sam ti govorio o samo jednoj grešci vezanoj za lakat da te ne bi previše zbunio. Veruj mi da ćeš spin najbolje uvežbati sa onim točkom što sam ti rekao. Nedelju dana vežbe na točku će te preporoditi.
Što se reketa tiče, ja sam u jednom trenutku hteo da uzmem Korbela ali oni Magic Hand verziju ali je više nema. One Yasake sa kojima ti igraš ima i moja sestra koja igra super ligu. Ja ne volim mekane gume ali one mi deluju sasvim dobre, čak šta više možda (još uvek veliko možda) razmislim o takvom nečemu za bekend umesto T05 1,7.