Novogodišnji turnir STK Palilula

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Novogodišnji turnir STK Palilula

Postod jbgwtf » 30.12.2012, 18:00

ZoranV je napisao:Treba mu suditi u Novom Sadu :)

pred vrhovnim stonoteniskim sudijom u vecu od 12 inkvizitora.. s obzirom da je njegovo delo na forumu :amen:
:lol:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod ivan » 30.12.2012, 20:37

Nek se odmori mesec dana od nas. Omalovazavanje drugih clanova, i to sam ga opomenuo vise puta da to ne radi, al ne vredi. Stoji sve to o kompetenciji ali ova dodatna osobina nazalost kvari to delo. 'Respect others to get respected' je dosta dobro pravilo.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod First » 30.12.2012, 21:23

Bravo Ivane, bilo je i vreme. Preterao je sa omalovazavanjima i neka se ohladi malo. To si, cini mi se i naveo u nekom postu. Na stranu njegovo poznavanje s. tenisa, ali niko ovde nije duzan da trpi njegova izivljavanja.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 30.12.2012, 22:01

Bez likovanja molim.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod bprokic » 30.12.2012, 22:34

Pogodio vas Stanic u ego, pa je najlakse da ga eliminisete, jadno!!
bprokic

Pridružio se: 03.06.2012, 21:45

Postod scvlada » 30.12.2012, 23:02

Mesec dana ?! Previše je i sat vremena. Tvoj forum,tvoja odluka,tvoje posledice.Ja se neću javljati dok Stanić ne zapeva opet. :hello:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod Vladojica » 30.12.2012, 23:17

Ja ne mogu da se ne javljam ja sam previse zavistan od foruma i brbljiv :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod reketas » 31.12.2012, 00:14

Moje skromno iskustvo sa drugih foruma (ne vezanih za stoni tenis) je da svakog clana koji se prema drugom clanu obhodi sa omalovazavanjem treba bez rezervno ohladiti (tj banovati) , ma kakav on imidz imao na istom forumu jer takvo ponasanje se neverovatno brzo siri i na druge clanove foruma i ne doprinosi nicemu osim opsteg loseg raspolozenja. To je podjenako ne fer i ne sportski kao i kad se u igri covek ponasa van kodeksa jednog sportiste i pravila sporta.
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7
Gume: fh donic blluefire m1 max
bh tenergy 64 2.1

Postod phrnjak » 31.12.2012, 00:27

Stanić je brz i oštar na jeziku, ponekad i pretera. Ali uvek argumentovan i dobronameran. To što ponekad nekog omalovaži nije u redu, ali svaki put on to uvidi i u narednom postu on se indirektno pokaje na neki svoj način, iznoseći nove argumente na tekuću temu. Mislim da je preterano i uvredljivo isključivati ga. Sa stanovišta vlasništva sajta možeš da radiš šta hoćeš, ali objektivno gledajući ovo što radiš liči mi na izbacivanje gosta iz kuće, pa ga onda zoveš da se vrati posle mesec dana.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod First » 31.12.2012, 00:51

G-din Stanić nikako da nauči "kućni red" iako je milion puta opomenut zbog svog ponašanja. Ivan je imao i previše strpljenja. Koliko je ljudi samo otišlo sa ovog foruma zbog njegovog ophodjenja prema njima? Da li ste razmišljali o tome? Niko ovde nije dužan da trpi njegove frustracije. Ako nije u redu banovati Stanića, šta onda reći za sve one ljude koje je uvredio bez ikakvog razloga, a ima ih podosta. Jedna je stvar kada nekome skreneš pažnju na nešto dobronamerno, a druga je stvar uvrediti ga, što je Stanić uglavnom činio. Kada je neko zilion puta opomenut, zamoljen da ne vredja druge, a taj isti na to odgovori u stilu "Baš me briga, banujte me ako vam se ne svidja šta pišem", onda TAJ tera "mak na konac" sa ostatkom foruma, pravi se mnogo pametan i Ivanov potez je sasvim normalan i razuman. Ne znam zbog čega se digla ovolika frka, ovo ništa nije novo, vrlo se često vidja na bilo kom forumu. Kad neko pretera, dobije malo "hladjenja", pa posle ako želi da se vrati, nek' izvoli, ako ne želi, opet njegov izbor.
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja