od First » 31.12.2012, 00:51
G-din Stanić nikako da nauči "kućni red" iako je milion puta opomenut zbog svog ponašanja. Ivan je imao i previše strpljenja. Koliko je ljudi samo otišlo sa ovog foruma zbog njegovog ophodjenja prema njima? Da li ste razmišljali o tome? Niko ovde nije dužan da trpi njegove frustracije. Ako nije u redu banovati Stanića, šta onda reći za sve one ljude koje je uvredio bez ikakvog razloga, a ima ih podosta. Jedna je stvar kada nekome skreneš pažnju na nešto dobronamerno, a druga je stvar uvrediti ga, što je Stanić uglavnom činio. Kada je neko zilion puta opomenut, zamoljen da ne vredja druge, a taj isti na to odgovori u stilu "Baš me briga, banujte me ako vam se ne svidja šta pišem", onda TAJ tera "mak na konac" sa ostatkom foruma, pravi se mnogo pametan i Ivanov potez je sasvim normalan i razuman. Ne znam zbog čega se digla ovolika frka, ovo ništa nije novo, vrlo se često vidja na bilo kom forumu. Kad neko pretera, dobije malo "hladjenja", pa posle ako želi da se vrati, nek' izvoli, ako ne želi, opet njegov izbor.