profesionalac je napisao:milane onako iskreno ali da se ne ljutis.nemoj da pomislis da imam nesto protiv tebe ali ono sto sam rekao to se i ostvarilo.ja poznajem sve igrace naseg regiona i znam ko koliko moze da odigra i gde mu je mesto.inace sam u pingicu od 86-te a u niskom regionu od 96-te.nema igraca sa kim nisam igrao iz naseg regiona.pozz i svako dobro!
Milan je napisao:profesionalac je napisao:milane onako iskreno ali da se ne ljutis.nemoj da pomislis da imam nesto protiv tebe ali ono sto sam rekao to se i ostvarilo.ja poznajem sve igrace naseg regiona i znam ko koliko moze da odigra i gde mu je mesto.inace sam u pingicu od 86-te a u niskom regionu od 96-te.nema igraca sa kim nisam igrao iz naseg regiona.pozz i svako dobro!
Pa pošto si ti u stonom tenisu od 86. a ja sam rođen 10 godina kasnije to znači da tek treba da napredujem i da se dokazujem, do duše više na juniorskim nego na seniorskim turnirima, ali dobro, šta je tu je.
laske je napisao:Milane pusti te kritike, samo treniraj pa ćeš videti da će i rezultati doći. Sad ti se izvukao u petom ali neće sledeći put, samo guraj!
milantra je napisao:Milan je napisao:profesionalac je napisao:milane onako iskreno ali da se ne ljutis.nemoj da pomislis da imam nesto protiv tebe ali ono sto sam rekao to se i ostvarilo.ja poznajem sve igrace naseg regiona i znam ko koliko moze da odigra i gde mu je mesto.inace sam u pingicu od 86-te a u niskom regionu od 96-te.nema igraca sa kim nisam igrao iz naseg regiona.pozz i svako dobro!
Pa pošto si ti u stonom tenisu od 86. a ja sam rođen 10 godina kasnije to znači da tek treba da napredujem i da se dokazujem, do duše više na juniorskim nego na seniorskim turnirima, ali dobro, šta je tu je.
Verujem da ćeš za par godina ako ovako nastaviš da treniraš igrati značajnu ulogu u seniorskoj konkurenciji na nivou RSTN, a i šire što da ne. Samo marljivo treniraj,redovno učestvuj na turnirima i biće sve OK.Kako su prošli ostali koje poznejem, znaš na koga mislim, kao i ti i Nemanja u dublu. Pozdrav.
laske je napisao:Milane pusti te kritike, samo treniraj pa ćeš videti da će i rezultati doći. Sad ti se izvukao u petom ali neće sledeći put, samo guraj!
koga sam ja kritikovao???????samo sam bio realan u konstataciji.nemoj da izvrces moje reci...laske je napisao:Milane pusti te kritike, samo treniraj pa ćeš videti da će i rezultati doći. Sad ti se izvukao u petom ali neće sledeći put, samo guraj!
milantra je napisao:laske je napisao:Milane pusti te kritike, samo treniraj pa ćeš videti da će i rezultati doći. Sad ti se izvukao u petom ali neće sledeći put, samo guraj!
Pravi savet, svaka čast. Tako treba bodriti i hrabriti mlade i perspektivne igrače. Svaka čast.![]()
![]()
![]()
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 16 gostiju