RSTSN-pojedinacno seniorsko

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN-pojedinacno seniorsko

Postod profesionalac » 19.01.2013, 22:06

milane onako iskreno ali da se ne ljutis.nemoj da pomislis da imam nesto protiv tebe ali ono sto sam rekao to se i ostvarilo.ja poznajem sve igrace naseg regiona i znam ko koliko moze da odigra i gde mu je mesto.inace sam u pingicu od 86-te a u niskom regionu od 96-te.nema igraca sa kim nisam igrao iz naseg regiona.pozz i svako dobro!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Vladojica » 19.01.2013, 22:14

Au bre al je to bio jak turnir. Imate li kakvih snimaka?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Milan » 19.01.2013, 22:56

profesionalac je napisao:milane onako iskreno ali da se ne ljutis.nemoj da pomislis da imam nesto protiv tebe ali ono sto sam rekao to se i ostvarilo.ja poznajem sve igrace naseg regiona i znam ko koliko moze da odigra i gde mu je mesto.inace sam u pingicu od 86-te a u niskom regionu od 96-te.nema igraca sa kim nisam igrao iz naseg regiona.pozz i svako dobro!

Pa pošto si ti u stonom tenisu od 86. a ja sam rođen 10 godina kasnije to znači da tek treba da napredujem i da se dokazujem, do duše više na juniorskim nego na seniorskim turnirima, ali dobro, šta je tu je. ;)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod milantra » 19.01.2013, 23:02

Milan je napisao:
profesionalac je napisao:milane onako iskreno ali da se ne ljutis.nemoj da pomislis da imam nesto protiv tebe ali ono sto sam rekao to se i ostvarilo.ja poznajem sve igrace naseg regiona i znam ko koliko moze da odigra i gde mu je mesto.inace sam u pingicu od 86-te a u niskom regionu od 96-te.nema igraca sa kim nisam igrao iz naseg regiona.pozz i svako dobro!

Pa pošto si ti u stonom tenisu od 86. a ja sam rođen 10 godina kasnije to znači da tek treba da napredujem i da se dokazujem, do duše više na juniorskim nego na seniorskim turnirima, ali dobro, šta je tu je. ;)

Verujem da ćeš za par godina ako ovako nastaviš da treniraš igrati značajnu ulogu u seniorskoj konkurenciji na nivou RSTN, a i šire što da ne. Samo marljivo treniraj,redovno učestvuj na turnirima i biće sve OK.Kako su prošli ostali koje poznejem, znaš na koga mislim, kao i ti i Nemanja u dublu. Pozdrav.
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod laske » 19.01.2013, 23:03

Milane pusti te kritike, samo treniraj pa ćeš videti da će i rezultati doći. Sad ti se izvukao u petom ali neće sledeći put, samo guraj!
laske

Pridružio se: 31.08.2011, 23:24
Reket: drvo: Yasaka Overdrive Gatien
fh: Sriver fx
bh: Friendship 729

Postod milantra » 19.01.2013, 23:06

laske je napisao:Milane pusti te kritike, samo treniraj pa ćeš videti da će i rezultati doći. Sad ti se izvukao u petom ali neće sledeći put, samo guraj!

Pravi savet, svaka čast. Tako treba bodriti i hrabriti mlade i perspektivne igrače. Svaka čast. :good: :clapping: :clapping: :clapping:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Milan » 19.01.2013, 23:06

milantra je napisao:
Milan je napisao:

Verujem da ćeš za par godina ako ovako nastaviš da treniraš igrati značajnu ulogu u seniorskoj konkurenciji na nivou RSTN, a i šire što da ne. Samo marljivo treniraj,redovno učestvuj na turnirima i biće sve OK.Kako su prošli ostali koje poznejem, znaš na koga mislim, kao i ti i Nemanja u dublu. Pozdrav.

Boban i Nemanja su kao 2. u svojim grupama prošli dalje, ali su tu stali. Boban je izgubio od nekog dečka iz Požarevca. Uzeo je prvi set i posle stao. Nemanja je dobio nekog dečka iz Svrljiga. Imao ga je u 1. setu, ipak izgubio taj set i sledeća 2 tako da je izgubio sa 3:0. U dublu smo pružili dobar otpor Paraćincima (Vasa i Colić) ali su oni ipak bili bolji i dobili nas takođe sa 3:0.
Milan

Postod Milan » 19.01.2013, 23:07

laske je napisao:Milane pusti te kritike, samo treniraj pa ćeš videti da će i rezultati doći. Sad ti se izvukao u petom ali neće sledeći put, samo guraj!

Hvala! :)
Milan

Postod profesionalac » 19.01.2013, 23:09

koga sam ja kritikovao???????samo sam bio realan u konstataciji.nemoj da izvrces moje reci...
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod laske » 19.01.2013, 23:13

milantra je napisao:

Pravi savet, svaka čast. Tako treba bodriti i hrabriti mlade i perspektivne igrače. Svaka čast. :good: :clapping: :clapping: :clapping:

Hvala. Momku od 16 godina se ne sme reći unapred da će izgubiti, bez obzira na razliku u kvalitetu, a sudeći po rezultatu i pet odigranih setova razlika i nije velika. :wave:
laske

Pridružio se: 31.08.2011, 23:24
Reket: drvo: Yasaka Overdrive Gatien
fh: Sriver fx
bh: Friendship 729

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja