Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod misirac » 03.08.2011, 15:15

First je napisao:Da ne preterujemo :) Ja bih ga pre za predsednika ;)

Ja nisam bio ni predsednik odeljenja a posto ceo zivot zivim u privatnoj kuci ,ni predsednik kucnog saveta.Tako da bilo kakvu funkciju nebih ni privatio,ali ima Vas maldjih ja sam tu da lupam u serpe kao krajem devedesetih.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod First » 03.08.2011, 15:26

Kada bi mi mladji imali takva "ledja", gde bi nam bio kraj ;)

P.S. Mada, da se ne lazemo, ni biceps ti nije los :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ZoranV » 04.08.2011, 15:18

Oće li neko ko je bio juče do kraja da napiše šta je bilo na Rospi Ćupriji kod Tintora...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod phrnjak » 04.08.2011, 15:51

Turnir nikad slabiji. Bez Ljube, Davora, Vlade, Rajka, Jelace... Jedva nas 16. I tako ispadnem u 1/4 od Slavise. !. Antanackovic 2. Stevanovic 3. Slavisa 4. Noca... Vise sam gledao PARTIZAN nego sto sam igrao. Tuzno je bilo gledati i jedno i drugo.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod Sale » 04.08.2011, 15:56

ZoranV je napisao:Oće li neko ko je bio juče do kraja da napiše šta je bilo na Rospi Ćupriji kod Tintora...

8-) 20ak igraca,mnogi su nedostajali ali mnogi su i bili prisutni,turnir protekao u senci partizanove tekme ,izdvojio bih sledece: Jelke krupniji,zaboravio svoj reket i igrao sa Srkijevim,nije to to.Veliki Dule se vratio sa odmora i odigrao dobro zaustavio ga je Noca Tigar velikim preokretom posle 2 seta zaostatka u otsudnim trenutcima kada se lomio mec partizan je valjda sutirao penale,Dule groar jbg.Spomenuti Tigar je dobio i Jelica ako se ne varam i potvrdio svoju klasu.Gdin Pevac me dobio u 1/8 veoma pozrtvovanom igrom i dobrim servisima sad smo 1-2 u medjusobnim mecevima jedva cekam revans.Pohvalio bih i Srkija ne znam za njegove rezultate ali ono sto sam video je bilo prelepo,vrhunska all around igra.Turnir je rutinski dobio Igor Atanackovic potvrdivsi time svoju klasu. Izvinjenje na sturosti ali ovo je moje vidjenje,morao sam po ispadanju da igram sa Duletom na 3 dobijena meca,dobio me sa 3-2meca 5mec tesno u 5setu. Veliki pozdrav...
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 04.08.2011, 16:47

Ja ne mogu da igram iz par glupih razloga. Pre 7 dana sam primetio da su mi se gume dosta stvrdle i da ne odbijaju loptu unapred nego sve nesto u stranu, i namazem ih malo uljem da omekane i one malko narastu, ne mnogo, ali ne mogu da ih zalepim na drvo, odlepe se s kraja. Nakon dva tri dana cekanja iznerviram se i resim da kupim neke druge i nazovem markopa, i oni nemaju bas nijednu od onih sto sam ja hteo, nego sve neke vrlo brze i to samo u 2.1mm, ko da smo svi profesionalci ovde...onda pre neki dan resim da konacno podignem dva mala tega koja mi stoje u sobi vec mesecima i koja primecujem samo ponekad kad ih zakacim prstom noge u prolasku (e to je bol), i probode me nesto u vratu, sad boli kad okrecem glavu. Los period...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladojica » 04.08.2011, 21:44

ivan je napisao:Ja ne mogu da igram iz par glupih razloga. Pre 7 dana sam primetio da su mi se gume dosta stvrdle i da ne odbijaju loptu unapred nego sve nesto u stranu, i namazem ih malo uljem da omekane i one malko narastu, ne mnogo, ali ne mogu da ih zalepim na drvo, odlepe se s kraja. Nakon dva tri dana cekanja iznerviram se i resim da kupim neke druge i nazovem markopa, i oni nemaju bas nijednu od onih sto sam ja hteo, nego sve neke vrlo brze i to samo u 2.1mm, ko da smo svi profesionalci ovde...onda pre neki dan resim da konacno podignem dva mala tega koja mi stoje u sobi vec mesecima i koja primecujem samo ponekad kad ih zakacim prstom noge u prolasku (e to je bol), i probode me nesto u vratu, sad boli kad okrecem glavu. Los period...

Au koji maler, i meni se Sriver skamenio, mozda je do madjarskog lepka?
A cek, jel u Markopu prodaju jos nesto osim baterflaja, s obzirom da ti koristis Yasaka gume?
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod ivan » 04.08.2011, 22:21

pa ne prodaju, ali sam u ocajanju bio resio da pogazim svoje principe i kupim butterfly gume.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod scvlada » 04.08.2011, 22:25

Frendšip ti nije odgovarao? http://www.butterflymarkop.info/proizvo ... Friendship
Naravno još kad bi ga imali
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ivan » 04.08.2011, 22:28

pa milsim...valjda znam tacno kakvu gumu hocu , a ne da eksperimentisem sa kineskim. Hteo sam sriver EL, nema.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja