Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod phrnjak » 31.07.2011, 17:01

Pa to je tvoj nesportski potez :lol: :lol: :lol: . Sad protivnik moze da se zali na promenu uslova igre u toku meca. To je isto kao da ste menjali rekete ili sto u pauzi izmedju setova. Ja bi taj mec ponistio i registrovao rezultatom pre skidanja kamere. Propisi su propisi. :roll:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod misirac » 31.07.2011, 17:46

Onog trenutka kad,igranje sa protivnikom dozivite kao mogucnost da sutra igrate bolje nego danas,a ne ostvarivanje nekih neispunjenih sportskih ambicija iz mladosti,tog trenutka ce vam biti mnogo lepse bavljenje ovim sportom.Normalno da je mnogostruko lepse dobiti partiju u obostrano dobroj igri nego u nekom mlakom mecu, ali ja mozda nisam adekvatan sagovornik za ovu temu.Prosle godine sam bio u Zrenjaninu na jednom od finalnih meceva Banat-Zvezda koji, mogu da potvrde oni koji su bili,je odrzan ,u skroz ne tipicno za stoni -tenis ,atmosferi za fudbal,kosarku,rukomet i sl..Tacnije svo vreme trajanja meca grupa fubalskih navijaca je pravila karneval i non-stop navijala.Momci i Banata i Zvezde odigrali su jedan krajnje fer-plej mec
,brate a to je mec za prvaka drzave,pobedio je bolji/tog dana / koji je te godine izgubio titulu,ali vec sledece godine je pregazio istog protivnika.Mogla je i njih da ponese atmosfera ali oni su sportisti u pravom smislu te reci.Dozvoljavate da glupim postupcima pravdate svoje ne znanje i radi nekih"visih interesa"dovodite ova lepa druzenja i sebe u neke pozicije, posle kojih morate da bez argumenata peglate odnose sa sportskim suparnicima i prijateljima,jer mi smo ipak prevashodno to,ili se varam.Apel svim zaljubljenicima u ovaj sport :Igrajte maksimalno,ali samo u granicama sportskog,prijateljskog i civilizovanog ponasanja!!!!
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod Pedja » 31.07.2011, 18:30

BRAVO ZA KOMENTAR :!: :!: :) :)
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod noca » 31.07.2011, 18:46

NOCA vam svecano obecava da ce uspostaviti zavet cutanja za vreme svojih partija!Sto se pogleda na sport tice zamolio bih bez neumesnih komentara i dijagnoza,ja se nisam bolescu pravdao za poraz vec za svoju dekoncentraciju zbog koje sam u pogresno vreme uzeo peskir. ni u jednom trenutku perinu pobedu nisam osporavao.Sto se tice takmicenja igram punim srcem i nikoga ne podcenjujem, a takav sam sto god da radim, odnosno takva mi je priroda . Dalje na ovu temu vise nikom necu odgovarati jer smatram da je sve prenaduvano!
noca

Pridružio se: 27.04.2011, 10:35

Postod misirac » 31.07.2011, 20:35

noca je napisao:NOCA vam svecano obecava da ce uspostaviti zavet cutanja za vreme svojih partija!Sto se pogleda na sport tice zamolio bih bez neumesnih komentara i dijagnoza,ja se nisam bolescu pravdao za poraz vec za svoju dekoncentraciju zbog koje sam u pogresno vreme uzeo peskir. ni u jednom trenutku perinu pobedu nisam osporavao.Sto se tice takmicenja igram punim srcem i nikoga ne podcenjujem, a takav sam sto god da radim, odnosno takva mi je priroda . Dalje na ovu temu vise nikom necu odgovarati jer smatram da je sve prenaduvano!

Ne zelim da se misli da sam ponaosob prozvao bilo koga,a najmanje tebe.Moj komentar je bio krajnje globalan ali,vidis i sam
da su pocele neke price koje nece doprineti nicemu dobrom.Cilj bavljenja sportom je razlicit kod svakoga od nas i to je neko"velicanstvo diferencije"o kome sam vec pisao na ovom forumu.Ne smete mi ni najmanje da neko ,ne samo iz zdravstvenih/psiho-fizickih/razloga igra,zelje za sportskim nadmetanjem,pomeranje svojih granica vestine/a nas sport jeste vestina/,zelje za pobedom......
ili bilo koga drugog koga mogu ili ne mogu da se setim,bavi ovim vidom rekreacije .A hteli to da priznate ili ne MI smo ipak svi rekreativci,neki uspesniji neki malo manje uspesni ali sve je promenjivo pa zasto i to ne bi bilo.Moj komentar je bio samo zelja
da saldo naseg igranja na ovim turnirima bude da mi kao ljudi postajemo bolji ponaosob i medjusobno,a ne da zbog nekog meca ne govorimo, ili ne daj boze nesto drugo,sa bilo kim.Baza nas koji igramo ping-pong je jako mala i svi se maltene medjusobno poznajemo .Tako da je svako od nas promoter i cilj je da nas bude sto vise.Meni je drago kad se pojave novi likovi kod Davora na turniru bilo oni od ranije poznati ili ne jer sto se vise ljudi inficira ovim sportom bice bolje i za sam sport.Sto se tice bodrenja izmedju poena,bisanju ,a da to nije na 6.poena,meni uopste ne smeta niti obracam poznju na to
ali ako nekom smeta ok.je da to na prikladan nacin skrene paznju,i da se to ispostuje ako nije u skladu sa zvanicnim pravilima.Vidimo se u Sredu macke a mozda pzovemo i Vuka Bojovica.posting.php?mode=quote&f=6&p=3807#
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod ivan » 31.07.2011, 22:09

Vala Rajko, svaka ti je ka Njegoseva...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod phrnjak » 31.07.2011, 22:11

Rajka za patrijarha :!:
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod zvezdarac » 31.07.2011, 22:25

Rajko RULZ !!! :!:
Sve si rekao, nema dalje.... 8-)
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod First » 31.07.2011, 22:26

Da ne preterujemo :) Ja bih ga pre za predsednika ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod Sale » 31.07.2011, 23:16

;) Sta reci. Hvala Rajko.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04