noca je napisao:NOCA vam svecano obecava da ce uspostaviti zavet cutanja za vreme svojih partija!Sto se pogleda na sport tice zamolio bih bez neumesnih komentara i dijagnoza,ja se nisam bolescu pravdao za poraz vec za svoju dekoncentraciju zbog koje sam u pogresno vreme uzeo peskir. ni u jednom trenutku perinu pobedu nisam osporavao.Sto se tice takmicenja igram punim srcem i nikoga ne podcenjujem, a takav sam sto god da radim, odnosno takva mi je priroda . Dalje na ovu temu vise nikom necu odgovarati jer smatram da je sve prenaduvano!
Ne zelim da se misli da sam ponaosob prozvao bilo koga,a najmanje tebe.Moj komentar je bio krajnje globalan ali,vidis i sam
da su pocele neke price koje nece doprineti nicemu dobrom.Cilj bavljenja sportom je razlicit kod svakoga od nas i to je neko"velicanstvo diferencije"o kome sam vec pisao na ovom forumu.Ne smete mi ni najmanje da neko ,ne samo iz zdravstvenih/psiho-fizickih/razloga igra,zelje za sportskim nadmetanjem,pomeranje svojih granica vestine/a nas sport jeste vestina/,zelje za pobedom......
ili bilo koga drugog koga mogu ili ne mogu da se setim,bavi ovim vidom rekreacije .A hteli to da priznate ili ne MI smo ipak svi rekreativci,neki uspesniji neki malo manje uspesni ali sve je promenjivo pa zasto i to ne bi bilo.Moj komentar je bio samo zelja
da saldo naseg igranja na ovim turnirima bude da mi kao ljudi postajemo bolji ponaosob i medjusobno,a ne da zbog nekog meca ne govorimo, ili ne daj boze nesto drugo,sa bilo kim.Baza nas koji igramo ping-pong je jako mala i svi se maltene medjusobno poznajemo .Tako da je svako od nas promoter i cilj je da nas bude sto vise.Meni je drago kad se pojave novi likovi kod Davora na turniru bilo oni od ranije poznati ili ne jer sto se vise ljudi inficira ovim sportom bice bolje i za sam sport.Sto se tice bodrenja izmedju poena,bisanju ,a da to nije na 6.poena,meni uopste ne smeta niti obracam poznju na to
ali ako nekom smeta ok.je da to na prikladan nacin skrene paznju,i da se to ispostuje ako nije u skladu sa zvanicnim pravilima.Vidimo se u Sredu macke a mozda pzovemo i Vuka Bojovica.
posting.php?mode=quote&f=6&p=3807#