Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod First » 31.07.2011, 00:09

Ma ok, samo polako ;)
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 31.07.2011, 00:17

ZoranV je napisao:Ivane
pa stavio sam malo č...pa dragom noci moraš da podigneš ton samo se tad smiri...
...

Od vas kao coveka koji posecuje gomilu sajtova i zna opsta forumska pravila zaista ocekujem da ne vice svaki cas.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod bojan » 31.07.2011, 00:47

Bio sam danas (odnosno sad vec juce) na turniru kod Davora. Bio 3. u grupi sa Djurom defanzivcem, Aksentijevicem i jos jednim deckom koga ne znam, pa dobio ruzicu u 1/8 finala i posle izgubio 2:3 od Noce u 1/4 finalu. Sto se tice finala bilo je tu svega, doktorovog glasnog komentarisanje tokom celog meca i davanja "pobednickih" saveta Noci, dobacivanja sa susednog stoga, vec pomenutih Nocinih krikova nakon dobijenih poena pri kraju meca, pa Petrovog kontra krika u jednom momentu :lol: . Sve u svemu zanimljiv mec sa dosta preokreta i napetom atmosferom ali valjda je zelja za pobedom ucinila svoje.
Sto se tice glasnog bodrenja nakon poena mislim da nije umesno preterivati, po meni je ok dokle god je s merom znaci ne onako da se svi okolo zalede i ne volim kad neko "glasno slavi" i likuje sebi kada protivnik recimo promasi lopticu ili servira van stola, to mi je bas nesportski.
bojan

Pridružio se: 17.07.2011, 13:13
Reket: Andro Treiber Z
Fh - Andro Rasant Grip 1.9
Bh - Butterfly Rozena 2.1

Postod phrnjak » 31.07.2011, 00:50

Potpuno se slazem. Valjda ti je jasan taj kontrakrik. Ranije ga sigurno nisi cuo od mene.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod ZoranV » 31.07.2011, 00:55

ivan je napisao:Od vas kao coveka koji posecuje gomilu sajtova i zna opsta forumska pravila zaista ocekujem da ne vice svaki cas.

Pa jedno od pravila i jeste velika slova podignut ton...
Pa veruj Ivane, dosta mi je dragog finca (na forumu) noce, znam ga mnogo duže, nego ti i nikada (sem sada dva puta) nisam koristio velika slova i zato nije svaki čas već samo u ovom slučaju...a evo obećavam ti da više nikad neću koristiti veliko N za nocu...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod ZoranV » 31.07.2011, 01:05

phrnjak je napisao:Potpuno se slazem. Valjda ti je jasan taj kontrakrik. Ranije ga sigurno nisi cuo od mene.

To mu dodje ko kontrablok :) samo, ako si Pero očekivao da noca to ukapira...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod phrnjak » 31.07.2011, 01:13

Ama necu vise ni reci da kazem na tu temu. Sve sto sam mislio rekao sam mu direktno. Prethodnim postom samo sam Bojanu odgovorio. Ne zelim da ovo predje u vecnu polemiku. Igracemo ponovo Noca i ja jos 1000 puta.
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod zvezdarac » 31.07.2011, 09:52

Sujeta je ČUDO !!! :oops:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod Sale » 31.07.2011, 11:38

:shock: kao navijac "Ceraka spinnaspin" slazem se sa Peronijem da je "dosta" ,Kojo ponesi kozmetiku u kafanu pa da se doteramo :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod scvlada » 31.07.2011, 15:35

Postod Sale » 31.07.2011, 00:19
;) e kad se setim kako je nekad bilo e. Ima na 8 strani mec Rajko i Vlada finale Vlada dobio (onaj sto kaze da nema snimljeno finale) :) gde finalisti ne igraju mec nego drugim stolovima vracaju loptice,svi nasmejani.

Misliš Sale na početku rada foruma.Turniri traju bogami oko tri godine.Vidiš i pre tog finala bilo je svadja ,lomljenja reketa i ostalog.Pa zašto je Davor izmedju ostalog ukinuo novčane nagrade.Sve je do ljudi. Rajko je jedan od najvećih sportsmena u stonom tenisu tako da je igranje sa njim oslobodjeno stresa tog tipa (provokacije).Meni lično kad gubim smeta dosta toga i pogotovo kad je situacija gusta.Najčešće to nije protivnik već buka i galama oko stola.Ometa mi koncentraciju.Npr zadnji put kad sam igrao sa Jelačom sećam se da si stavio kameru da snimaš.I mene je ta kamera nervirala :lol: :lol: !!! Gubio sam 2/1, okrenuo se,skinuo kameru i pobedio. Ovo su ipak samo amaterski turniri a nesportskog ponašanja ima i biće ga uvek.
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja