Juce je turnir u Visnjici kao i obicno, trajao do pola dva u noc. A po nekima se videlo da bi i duze ostali. Oko 25 - 26 ljudi. Ja bio drugi u grupi, iza Scepanovica, ali sam odmah izgubio od Rancica. I dalje ne znam dal da igram s naocarima ili bez, pa sam probavao obe varijante. Ne zna se koja je gora. A i lopte su bile jajaste

. Joola sa 3 zvezde, gotovo uvek su jajaste, stvarno one znam ko im dade tolke zvezde. A da, bilo je i hladno a zaboravio sam da ponesem trenerku pa sam igrao u sorcu, smrzo se i navukao proliv, sve se dakle urotilo protiv mene
Ne znam ostale grupe i rezultate, Rancic je izgubio od Rajka, koji je u polufinalu pobedio Hrnjaka. U drugom polufinalu Scepanovic je pobedio Antanaskovica. Mecevi nisu snimljeni jer je snimatelj pritisnuo pogresno dugme, crveno umesto zelenog, ili tako nesto. U filmu uvek pogode pravu zicu, realnost je nazalost potpuno drugacija, pa su jedno 3 meca propala.
U finalu Scepanovic pobedio Rajka, mislim 3:0 . Taj mec je, izmedju jos nekoliko, snimljen, pa cu okaciti narednih dana. Sekez slomio reket, vodio 10:4 pa izgubio set, nazalost ta scena nije snimljena, zatajio je predikcioni instinkt snimatelja i rezisera, trebalo je pazljivije pratiti bes na licima igraca.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people