Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Pedja » 26.03.2011, 21:28

U Šumicama,kod Vlade, danas bilo 26 učesnika...Sezona je izgleda na vrhuncu...Kvalitet nije bio kao kod gore pomenutog turnira, ali...26 je 26...Inače, svetlo je bilo očajno (problem je očigledno promeniti po neku neonku...do sledeće univerzijade-biće). Bilo je tu na kraju i nekih nesportskih stvari ali neću o tome... Moja malenkost? Mesto br. 5.
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 26.03.2011, 23:57

Pedja, napisi, neke rezultate, bar u finalu, ako znas.

Dans je u Visnjici bio turnir sa cak 10 ucesnika. Prisutni su bili: Trajkovic, Gile, Dule Petrovic, Ruzica, Grbic, Pavlikovic, Vignjevic, Novakov i ja. U grupama Trajkovic je bio prvi u svojoj. U drugoj je bilo vrlo tesno, napravio se krug, Novakov, Pavlikovic i Dobrosavljevic (ja) smo jedan drugog tukli, zbog set razlike, Pavlikovic prvi, ja drugi, Novakov treci., Dule Petrovic cetvrti. U cetvrtfinalu iznanadjenje, ja pobedjuejm Grbica (toliko mi se spavalo, jer vec nekoliko dana locem pivo svako vece a malo spavam, da sam hteo da predam mec, decko Grbic je bio vodno bolji, no je srecom izgresio pa sam ja nekako prosao u polufinale. A Dule Petrovic je kao cetvrti iz grupe pobedio prvog iz one tamo grupe (Trajkovic). U polufinalu Novakov uspeva da preokrene 2:0 i 10:7 za Pavlikovica u svoju pobedu. Ja nekako uspevam sa 3:2 da pobedim Petrovica. Finale: ja i Novakov, 3:0 za mene. Ali moram reci da me je Pavlikovic odrao u grupi sa 3:0 i da j eon prosao u finale verovatno bi me opet pobedio. Ali to je taj tocak srece, meni ne leze blokeri, njemu defanzivci a meni opet leze defanzivci i tako se nekako provukoh do prvo mesta.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 27.03.2011, 01:39

Evo sjajnog meca od srede, finale Cvetkovic - Jovanovic:
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 27.03.2011, 10:15

Evo i dugo ocekivanog meca od srede izmedju Ivancev Nenada i Begenisic dr. Zdravka:

ivan

Postod ivan » 28.03.2011, 22:13

Odlican mec od srede 23.3, Cvetkovic - Hrnjak:

ivan

Postod ivan » 29.03.2011, 13:56

Jedan stari mec izmedju mene i Ace Petrovica. Aca se ljuti kad ga svrstavaju u defanzivca, pa evo nek analizira sam sebe:

ivan

Postod ivan » 31.03.2011, 14:51

Juce je turnir u Visnjici kao i obicno, trajao do pola dva u noc. A po nekima se videlo da bi i duze ostali. Oko 25 - 26 ljudi. Ja bio drugi u grupi, iza Scepanovica, ali sam odmah izgubio od Rancica. I dalje ne znam dal da igram s naocarima ili bez, pa sam probavao obe varijante. Ne zna se koja je gora. A i lopte su bile jajaste :D . Joola sa 3 zvezde, gotovo uvek su jajaste, stvarno one znam ko im dade tolke zvezde. A da, bilo je i hladno a zaboravio sam da ponesem trenerku pa sam igrao u sorcu, smrzo se i navukao proliv, sve se dakle urotilo protiv mene :lol:
Ne znam ostale grupe i rezultate, Rancic je izgubio od Rajka, koji je u polufinalu pobedio Hrnjaka. U drugom polufinalu Scepanovic je pobedio Antanaskovica. Mecevi nisu snimljeni jer je snimatelj pritisnuo pogresno dugme, crveno umesto zelenog, ili tako nesto. U filmu uvek pogode pravu zicu, realnost je nazalost potpuno drugacija, pa su jedno 3 meca propala.
U finalu Scepanovic pobedio Rajka, mislim 3:0 . Taj mec je, izmedju jos nekoliko, snimljen, pa cu okaciti narednih dana. Sekez slomio reket, vodio 10:4 pa izgubio set, nazalost ta scena nije snimljena, zatajio je predikcioni instinkt snimatelja i rezisera, trebalo je pazljivije pratiti bes na licima igraca.
ivan

Postod scvlada » 31.03.2011, 18:33

Ćao svima.Nisam znao da se snima finale.Bar bi namestio frizuru drugačije :D .U frinalu sam dobio Rajka 3/1 a Sekiz je stvarno slomio reket,vodio je u drugom setu protiv mene 10/4 i izgubio 12/10.Ko Ana Ivanović protiv Kim. Nije ga odmah slomio tek, kad se meč završio i kad je otišao do klupe.Inače turnir traje zaista predugo,u jednom trenutku oko ponoći Hrnjak me je trgao jer sam malko zadremao :oops: . Ivan je igrao ispod svojih mogućnosti , slabo vraćao serve ...
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod First » 31.03.2011, 23:42

Ivane, jel proliv prosao? :-D

Elem, vidim da ima sve vise i vise igraca i da turnir traje sve duze. Ako se tako nastavi, svi cete odatle pravo na posao:) Dakle, moj predlog, obavezno u gepeku neka bude i ono u cemu cete ici na posao sutradan, nikad se ne zna :):)

P.S. Izgubiti 8 poena za redom, e to je stvarno maler! Samo, zao mi reketa... :(
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 01.04.2011, 09:55

Jeste srecom. Slabo se krecem pa se uglavnom prehladim ako ne igram u trenerci. Cesto i u dukserici igram. Mozda od aprila do septembra u sorcu, ostalo jok.

@scvlada: pozdrav Vlado, dobrodosao. Manje vise frizura, mi ionako gledamo forhend i bekend.
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja