msajder je napisao:Zna li neko dal li se naplaćuje ulaz za gledaoce na ovom turniru?
zvezdarac je napisao:profesionalac je napisao:milane odmah da ti kazem da u grupi nems nikakve sanse.prolaz dalje bi ti bio kao da sei osvojio prvo mesto!isto vazi i za tvoj dubl!
srecno!
Uživao sam čitajući celu raspravu na ovoj temi al' mi je ovaj komentar baš zasmetao, pogotovo kao odgovor na prethodno postavljeno pitanje! Ovo je tako koncipirano da ni imaginarnim dodavanjem smajlija nisam uspeo da svarim!
Možda da "milan" odustane od turnira?
posalji mi e-mail adresiu i poslacu ti snimak meca koji sam odigrao protiv njega prosle godine.u sustini bez treninga sam ga dobio cini mi se3-1.jbgwtf je napisao:Milan je napisao:Paraćin!
i to u sve discipline ..
singl, oba igraca imaju laksi prolaz , nadam se da ce cicevac(nemanja) ili avionce(n1 na spisku prijavljenih i najstariji ucesnik proslog, a verovatno i ovog turnira) da im uzmu to zadovoljstvo...
mix dubl su u donjem delu, a gore su po mojoj nekoj proceni 4 najjaca dubla,a ovako ako ne kiksnem s mojom mixerkom mozemo i do finala![]()
a i obican dubl,imaju 1 krug nesto lakse protivnike![]()
a sto se mene tice uboo sam premiju, bolju grupu nisam mogo ni sam da smislimu grupi sa Vukmirovic Vojkanom i Dragomirovic Milanom i jedan i drugi kvalitena liga
, mada vojkanu nije bilo lose ni kad je igrao super
![]()
a Milan po nekoj optimisticko-slobodnoj proceni nije nedodirljiv i nadam se da ce da bude dobra partija,ako nista drugo, a ako neko zna nesto vise o njemu neka mi posalje pm , da ga "takticki resim" sto bi reko Dj.Stanic![]()
A ti Milane si ubo coveka s najmekanijom rukom i to levom u Nisu![]()
kao sto rece profesionalac, balans im nista ne valja, neki igraci koji ne mogu ni 5 poena da mi predju , a kamo li set da osvoje su stavljeni zajedno, da bi neko treci imao laksi prolaz..
nemanjar je napisao:Kako je brat Ivica prosao i ostali sa foruma ?
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 13 gostiju