RSTSN-pojedinacno seniorsko

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN-pojedinacno seniorsko

Postod msajder » 18.01.2013, 16:21

Zna li neko dal li se naplaćuje ulaz za gledaoce na ovom turniru?
Korisnikov avatar
msajder

Pridružio se: 30.01.2012, 21:28
Reket: Drvo: Joola Roosi Fire;
Fh: Hurikane NEO3 max;
Bh: LKT Rapid Speed 2.0mm.

Postod Milan » 18.01.2013, 21:26

msajder je napisao:Zna li neko dal li se naplaćuje ulaz za gledaoce na ovom turniru?

Ne verujem!

Ljudi, hvala na podršci! :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod profesionalac » 18.01.2013, 22:46

ulaz je besplatan.uvekje i bio.ako bude vise od 20 gledaoca ne racuanajuci igrace bice dobro.zalosno je sto pingic niko ne prati a ima dosta dobrih igraca na ovom turniru.skoro je bio mec reprezentacije (zenske) u aleksincu i prazna hala.sramota!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod profesionalac » 18.01.2013, 22:54

evo ovom prilikom pozivam sve forumase koji igraju na turniru da se upoznamo. ja cu biti na tribinama i navijacu za vas!nosicu joola crni kacket sa belim slovima i teget jaknu.na kraju pitajte organizatora za mene i valjda ce da vam pokaze ko sam.inace prezivam se Davidovic.znaju me svi nislije,kragujevcani ,krepoljinci neki pozarevljani,sokobanjci,ovi iz rasanca,vlada paracinac,itd itd.dolazim oko 12h posto ujutro imam neke neodlozene obaveze.pozz svima!
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod profesionalac » 18.01.2013, 23:13

zvezdarac je napisao:
profesionalac je napisao:milane odmah da ti kazem da u grupi nems nikakve sanse.prolaz dalje bi ti bio kao da sei osvojio prvo mesto!isto vazi i za tvoj dubl!
srecno!

Uživao sam čitajući celu raspravu na ovoj temi al' mi je ovaj komentar baš zasmetao, pogotovo kao odgovor na prethodno postavljeno pitanje! Ovo je tako koncipirano da ni imaginarnim dodavanjem smajlija nisam uspeo da svarim!
Možda da "milan" odustane od turnira? :blackeye:

surova realnost...
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod profesionalac » 18.01.2013, 23:25

jbgwtf je napisao:
Milan je napisao:Paraćin!

:grin: i to u sve discipline ..
singl, oba igraca imaju laksi prolaz , nadam se da ce cicevac(nemanja) ili avionce(n1 na spisku prijavljenih i najstariji ucesnik proslog, a verovatno i ovog turnira) da im uzmu to zadovoljstvo...
mix dubl su u donjem delu, a gore su po mojoj nekoj proceni 4 najjaca dubla,a ovako ako ne kiksnem s mojom mixerkom mozemo i do finala :cool:
a i obican dubl,imaju 1 krug nesto lakse protivnike :good:

a sto se mene tice uboo sam premiju, bolju grupu nisam mogo ni sam da smislim :yahoo: u grupi sa Vukmirovic Vojkanom i Dragomirovic Milanom i jedan i drugi kvalitena liga :scratch: , mada vojkanu nije bilo lose ni kad je igrao super :roll:
a Milan po nekoj optimisticko-slobodnoj proceni nije nedodirljiv i nadam se da ce da bude dobra partija,ako nista drugo, a ako neko zna nesto vise o njemu neka mi posalje pm , da ga "takticki resim" sto bi reko Dj.Stanic :D

A ti Milane si ubo coveka s najmekanijom rukom i to levom u Nisu :good:

kao sto rece profesionalac, balans im nista ne valja, neki igraci koji ne mogu ni 5 poena da mi predju , a kamo li set da osvoje su stavljeni zajedno, da bi neko treci imao laksi prolaz..
posalji mi e-mail adresiu i poslacu ti snimak meca koji sam odigrao protiv njega prosle godine.u sustini bez treninga sam ga dobio cini mi se3-1.
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Postod jbgwtf » 19.01.2013, 00:59

ne vredi, ne mogu ja to da pogledam, ovo hvatam neki wifi koji jedva otvara forum :) nacicu te tamo na tribini da se upoznamo taman , "joola kacket-bela slova, teget jakna" pa ces da mi das neki info ( ako si raspolozen- ako nisi rakija popravlja raspolozenje) :D
a sad idem da se spremim za turnir, obrijacu glavu da zaslepim protivnike :grin:
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod jbgwtf » 19.01.2013, 20:57

evo jedan opis danasnjeg turnira + iz mog ugla :) singl, prvo mesto djan, drugo milenkovic, kako meku ruku ima djan :O zamalo da pogodim :)
zene 1 mesto olga, drugo biserka :)- pogodak, parovi 1 mesto i.boban i m.bane - pogodak zenski dubl biserka i olga- pogodak :)
mix, svi meni poznati mixovi su kiksnuli :/, pa i moj (nismo mogli da se povezemo, sto od rakije , sto od onog cuda sto duva i greje)

grupe, imao sam sanse protiv dragomirovica, iako sam prvi set imao mozda 2-5 poena, drugi 4-6, onda sam nabio radnu temperaturu i osvojio set 11:6, nije mogo da mrdne... onda je bila igra poen za poen i na 9:9 prvo sam promasio zicercinu, a onda servu i cao(i sudija mi reko "iskustvo").. drugom partijom sam zadovoljan, nije me busio jednim udarcem, kao dragomirovica :D
na kraju grupica s kojom treniram je uzela 5 medalje i 2 pehara za 1 mesto :)
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod NemanjaR » 19.01.2013, 21:14

Kako je brat Ivica prosao i ostali sa foruma ?
NemanjaR

Pridružio se: 02.12.2011, 23:14
Reket: Butterfly Timo Boll ALC
FH- Andro Rasant grip 2,1mm
BH- Andro Rasant grip 1,7mm

Postod Milan » 19.01.2013, 21:51

nemanjar je napisao:Kako je brat Ivica prosao i ostali sa foruma ?

S' obzirom na igrače koje sam imao u grupi nisam imao čemu da se nadam. Nišlija i Vranjanac. Protiv Vranjanca (Branislav Milenković) sam izgubio 3:0, ali sam u svakom setu preš'o 7 poena, što smatram uspehom s' obzirom da je on prvoligaš i da je mnogo kvatitetniji i iskusniji igrač od mene. Sastao sam se i sa Aleksandrom Petkovićem iz Niša (Medijana). Igrač sa izuzetno dobrim bekhend pushom i veoma mekanom rukom (neko mi je to već rekao na forumu). Meč je bio dosta dramatičan, on je poveo sa 2:0 u setovima, stigao sam ga na 2:2 i vodio 6:3 u 5. setu i izgubio. Jbg... :banghead:

Sve u svemu, ja sam i dalje u početničkoj fazi i ovakav rezultat, bez obzira što sam ispao u grupi, za mene je uspeh. Hvala forumašima na podršci! :thumbsup:

Da kažem i neku reč o Ivici! :) Nisam ga previše pratio, ali sam mu posvetio pažnju kada je igrao protiv Alekse Gaceva iz Pirota (kadet). Veoma dobar meč, Ivica je vodio sa 2:0 i izgubio 3:2. Dosta lepih poena i tenzije, ali na kraju, bilo šta bilo! Pozdrav! :)
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja