Niko da izvesti o jucerasnjem turniru koji je okupio oko 20 igraca. Dosli su i forumasi First, Ceda i Sreten Zujkic - penzioner. Prvo kuknjava, ili su mi se opet stvrdle gume ( a mislim da jesu malo, bas nemam srece s gumama, nikad za ove 3 godine nisam uspeo naci reket koji bi davao impuls unapred, nego se uvek nesto umrtvi pa ide samo na stranu) ili je drvo zaista napuklo, reket ruzno odzvanja kad se udara donjom polovinom glave.
U mojoj grupi Nesa Aksentijevic, First, Djuro Kosic, ZoranV i ja. Dobio sam Djuru jedva s 3:2 (opet sam gresio dosta kod visokih kratkih lopti koje treba zakucati), Firsta i ZoranaV, od Nese izgubio 3:2. U ostalim grupama prvi su bili - mislim - Krstic, Davor, Misirac. Posle grupe me Doktor pobedio, bio je ovo vrlo poucan mec, cim povucem spin on zakuca, nikako mi nije isao neki brzi spin nego samo vrlo visoki spori (to mora da je do reketa a ne zato sto ja lose igram

). Doktor je zatim pobedio i Krstica, Reketas Misirca. Polufinale, Reketas dobija Doktora, Davor Nesu Aksentijavica. Finale za Hall of Fame, reketas dobio Davora prvi put u zivotu i to s 3:0. Prosli put nas je razocarao jer se kladio u pice za levu stranu sale da ce ga dobiti pa izgubio, a sad jer je dobio a nije se kladio, tako da opet ne popismo nista u to ime. Mesta na kartici nije bilo, pa ovaj mec nije snimljen, mislim da sam snimio mec il dva ukupno, penzionera i mozda Firsta.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people