Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod First » 22.07.2011, 22:37

Dolazim i ja sutra sa kumom, sretenom zujkicem-penzionerom :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod filip » 23.07.2011, 01:21

Ivane, sad sam te gledao protiv Pere i stvarno si dobro igrao...
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod sreten zujkic-penzioner » 23.07.2011, 13:16

First je napisao:Dolazim i ja sutra sa kumom, sretenom zujkicem-penzionerom :-D

kako sam igrao bolje da nisam ni dolazio :D
sreten zujkic-penzioner

Pridružio se: 02.05.2011, 11:54

Postod ivan » 24.07.2011, 10:09

filip je napisao:Ivane, sad sam te gledao protiv Pere i stvarno si dobro igrao...

Jesam, ali samo na momente, broj gresaka i dalje je ogroman. A protivnik se bas i nije mnogo trudio :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 24.07.2011, 10:30

Niko da izvesti o jucerasnjem turniru koji je okupio oko 20 igraca. Dosli su i forumasi First, Ceda i Sreten Zujkic - penzioner. Prvo kuknjava, ili su mi se opet stvrdle gume ( a mislim da jesu malo, bas nemam srece s gumama, nikad za ove 3 godine nisam uspeo naci reket koji bi davao impuls unapred, nego se uvek nesto umrtvi pa ide samo na stranu) ili je drvo zaista napuklo, reket ruzno odzvanja kad se udara donjom polovinom glave.
U mojoj grupi Nesa Aksentijevic, First, Djuro Kosic, ZoranV i ja. Dobio sam Djuru jedva s 3:2 (opet sam gresio dosta kod visokih kratkih lopti koje treba zakucati), Firsta i ZoranaV, od Nese izgubio 3:2. U ostalim grupama prvi su bili - mislim - Krstic, Davor, Misirac. Posle grupe me Doktor pobedio, bio je ovo vrlo poucan mec, cim povucem spin on zakuca, nikako mi nije isao neki brzi spin nego samo vrlo visoki spori (to mora da je do reketa a ne zato sto ja lose igram :D ). Doktor je zatim pobedio i Krstica, Reketas Misirca. Polufinale, Reketas dobija Doktora, Davor Nesu Aksentijavica. Finale za Hall of Fame, reketas dobio Davora prvi put u zivotu i to s 3:0. Prosli put nas je razocarao jer se kladio u pice za levu stranu sale da ce ga dobiti pa izgubio, a sad jer je dobio a nije se kladio, tako da opet ne popismo nista u to ime. Mesta na kartici nije bilo, pa ovaj mec nije snimljen, mislim da sam snimio mec il dva ukupno, penzionera i mozda Firsta.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod sreten zujkic-penzioner » 24.07.2011, 11:57

ivan je napisao:
filip je napisao:Ivane, sad sam te gledao protiv Pere i stvarno si dobro igrao...

Jesam, ali samo na momente, broj gresaka i dalje je ogroman. A protivnik se bas i nije mnogo trudio :D

Ivane,gledao sam te protiv cini mi se da se covek preziva Aksentijevic ili tako nesto,prva dva seta odlicno a onda neki pad u igri
sreten zujkic-penzioner

Postod First » 24.07.2011, 14:37

Auuu, daj boze da mene u subotu ipak nisi snimao, jer je rec ocajno igranje vrlo blaga :-D Sad cu ja da pocnem da kukam... Nakon incidenta koji sam imao na Brankovom (kada gospodin koji mi je pokazao srednji prst umalo nije ostao bez istog), lepo sam trebao da okrenem kola nazad i vratim se kuci, a umesto toga, ja se zaputih na turnir. Umesto da ponesem moj t5000, ja resio da isprobam drugi reket. Drvo je odlicno, vec sam pisao o njemu, u pitanju je Dunlop Barna Maxply star preko 30 godina, ali je friendship na njemu toliko istrosen i toliko je spor, da ne moze ni najmanji spincic da se povuce. Posle ovog turnira sam shvatio da treba da ga obrisem, posaljem u vec davno zasluzenu penziju i budem ponosan sto ga poedujem. Ako si snimio mec protiv Aksentijevica, to je donekle i licilo na nesto, iako sam i taj mec izgubio, sve ostalo je bilo ravno katastrofi. Krajnji ishod, sva 4 meca izgubljena u grupi... :-(
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ZoranV » 24.07.2011, 16:45

pa Prvi, sa takvim reketom i gumama si trebao da bolje prodješ protiv moje trave nego sa banči T5000 sa tenergijama...ali nisi :)
Inače Drvo je fenomenalno i stvarno nije za igranje, mada mislim da bi te naučilo više od bilo kod drveta koje si imao...mislim da ni ja ne bih igrao sa njim već ga uramio...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod First » 24.07.2011, 18:58

Jao Zoki, ubi me ona tvoja trava.... :-D
Korisnikov avatar
First

Butterfly T05fx 1.9mm

Postod sreten zujkic-penzioner » 24.07.2011, 20:44

pa Prvi, sa takvim reketom i gumama si trebao da bolje prodješ protiv moje trave nego sa banči T5000 sa tenergijama...ali nisi
Vignja,nemoj kumu da se svetis za onaj kako bi ti rekao "rasturakis"na Banjici :lol:
sreten zujkic-penzioner

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja