Danas nas je bilo 14 na Davor Openu, dve grupe po 7. U prvoj Davor, Phrnjak, Misirac, ZoranV, Sale, Ruzica, Kramarsic. U drugoj Dule Petrovic, Aca Spiner, Doktor Zdravko, Kostur, Toma, Matic i ja. Prvo kuknjava, vratio sam staro drvo, (dobar je Maze, al kolicina gresaka je prevelika), ruka mi bila podesena na brze drvo pa sam gresio dosta, tj slao u mrezu. A i najeo sam se pre igranja u pekari. U prvoj grupi prvi je bio Davor, drugi Phrnjak, treci Misirac, cetvrti Kramarsic. U drugoj grupi prvi ja, drugi Dule, treci Aca spiner, ne znam ko je bio cetvrti. Aca spiner je covek dosao bez dorucka i normalno da je slabo udarao. Organizovao sam sa pekarom "Dule" da mu ubuduce isporucuje po kiflu il dve pre turnira.
Posle grupe sam pobedio Kramarsica, Davor nekoga, Dule Petrovic Misirca (steta sto ovo nisam snimio), Phrnjak Acu spinera. U polufinalu Davor dobio Misirca, a ja Phrnjaka. Nije me pustao, da se zna. Osim sto je resio da ne napada uopste, i da pimpla travom

. U finalu Davor me dobio s 3:2, ali mogao je i ubedljivije. Ne secam se ko je bio treci, nek dopuni ko je gledao. Snimio sam par meceva pa cu nekad okaciti.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people