RSTSN-pojedinacno seniorsko

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: RSTSN-pojedinacno seniorsko

Postod profesionalac » 18.01.2013, 10:38

hahahahahahaha,sad sam video nesto smesno!da sam se prijavio ne bi igrao grupe vec bi bio u glavnom zrebu cak ispred Fisera(nisam ja los ali ovde ima bar 20 igracva koji su bolji od mene pa igraju po grupama).
STK Nestrus - Vitkovac
profesionalac

Pridružio se: 04.10.2011, 18:38
Reket: drvo : andro super core cl off+ - 66 grama
fh : rakza 7
bh: andro rasant turbo

Postod Milan » 18.01.2013, 10:40

profesionalac je napisao:milane odmah da ti kazem da u grupi nems nikakve sanse.prolaz dalje bi ti bio kao da sei osvojio prvo mesto!isto vazi i za tvoj dubl!
srecno!

:doh:
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod zvezdarac » 18.01.2013, 10:42

profesionalac je napisao:milane odmah da ti kazem da u grupi nems nikakve sanse.prolaz dalje bi ti bio kao da sei osvojio prvo mesto!isto vazi i za tvoj dubl!
srecno!

Uživao sam čitajući celu raspravu na ovoj temi al' mi je ovaj komentar baš zasmetao, pogotovo kao odgovor na prethodno postavljeno pitanje! Ovo je tako koncipirano da ni imaginarnim dodavanjem smajlija nisam uspeo da svarim!
Možda da "milan" odustane od turnira? :blackeye:
Kažu da mudrost dolazi s godinama. Sve sam više siguran da godine dolaze same...
Korisnikov avatar
zvezdarac

Pridružio se: 24.03.2011, 21:05
Reket: BTY Matsushita PRO
FH: Victas VS402 Double Extra
BH: TSP Curl P1r

Postod Francuz » 18.01.2013, 10:43

Milan je napisao:
jbgwtf je napisao:A ti Milane si ubo coveka s najmekanijom rukom i to levom u Nisu :good:

Daj kaži mi nešto više o njemu! :grin:

Ne znam tog Petrovica iz Nisa ali znam Baneta iz Vranje : Za njega prosto ne verujem da imas sanse osim ako imas nivo da igras u prvu ligu i jace. Bane je iskusan i kompletan igrac.
good luck ! :clapping:
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod Milan » 18.01.2013, 10:57

Ma! Ko preživi, pričaće, a ko bude bio u Aleksincu, videće! :) Ja sam 3. grupa i verovatno ću igrati na stolu broj 3 tako da ako neko želi da me gleda kako ''gubim'', neka gleda! :D
Hello stonoteniseri :)
Milan

Pridružio se: 16.06.2012, 16:10

Postod ivan » 18.01.2013, 11:04

Milane, navijamo za tebe!
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod Vladapn » 18.01.2013, 11:26

Francuz, na osnovu videa protiv Tintora i Bobanovih komentara, favorit si u grupi, mada Milasinovic moze da odigra jako dobro, sto se dubla tice, dobio si dobrog saigraca, nizak, brz,mozda ga i znas trenira u Zvezdi, super je momak...
Vladapn

Pridružio se: 04.10.2011, 10:10
Reket: TBS customized
T64 2.1
Bryce 1.9

Postod milantra » 18.01.2013, 11:40

Milan je napisao:Ma! Ko preživi, pričaće, a ko bude bio u Aleksincu, videće! :) Ja sam 3. grupa i verovatno ću igrati na stolu broj 3 tako da ako neko želi da me gleda kako ''gubim'', neka gleda! :D

Nemoj unapred da razmišljaš o porazu. Nema potrebe sebe da hraniš takvim razmišljenjem. Razmišljaj da odigraš najbolje što možeš, pa šta bude. Pozdrav i srećno. :good:
Korisnikov avatar
milantra

Pridružio se: 26.07.2012, 07:12

Postod Francuz » 18.01.2013, 12:13

Vladapn je napisao:Francuz, na osnovu videa protiv Tintora i Bobanovih komentara, favorit si u grupi, mada Milasinovic moze da odigra jako dobro, sto se dubla tice, dobio si dobrog saigraca, nizak, brz,mozda ga i znas trenira u Zvezdi, super je momak...

Drago mi je da cujem da mi partner pre svega super decko jer je to mnogo vazno. A sto se tice favorita u grupi ili sta god drugo, necu nikoga podceniti veruj mi. Krepoljinci su super likovi :)
A daj boze da ne igram lose kao protiv Tintora u sredu inace brzo cu da prsnem tamo.

@Milan: sport je cudo i cuda se dese, samo ti radi ono sto znas i daj sve od sebe pa sta bude bice. Ne dozvoli da te nase komentare obehrabre nego pobednicki razmisljaj :)
Korisnikov avatar
Francuz

Pridružio se: 18.11.2011, 16:58
Reket: FH: Tenergy 05FX max
BH: Tenergy 05FX max
Blade: Inneforce ALC

Sve regularno :)

Postod jbgwtf » 18.01.2013, 15:55

@Milane i ja navijam za tebe i nemoj da se mnogo brines ko je preko puta , od Petkovica se pazi kad mu das kratko(dobro flipuje, i nemoj da te zavara njegov visak, krece se kao da je 70kg)..inace kolko se secam jednom prilikom su pricali kad je Svanja bio prvi junior Srbije, on je bio drugi :), tako da to treba da ti bude stimulans neki da igras kao zmaj :)
a sto se tice Baneta, Vladapn ima recept za njega :), jedan od najboljih meceva koji sam ikad gledao pre par godina isto je u pitanju bilo regionalno- Vrnjacka Banja...
sto se tice dubla, nije mi jasno koja je koincidencija da budem u singlu grupi s vojkanom i drugo kolo dubla, ako prodjemo prvo opet :scratch: ..
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja