Filipe ti automatski ideš na vrh top liste!
@ scvlada
Bora Prokić je moj stalni sparing partner i igra samnom u ekipi u RESTLINS LIGI.
Ako pogledate ovaj meč, videćete šta je nerviranje
http://www.youtube.com/watch?v=eNJaUzZ7Y2Y recimo momenat na 9:54...
šutiranje stola, ringova i psovanja i bacanja reketa i svega ostalog.
Što se Marka Lučića tiče beograđani ne znaju ali novasađani znaju da sam ga zbog njegovog ponašanja izazvao da igramo meč. Marku je to bilo ispod časti pošto je on bivši veliki talenat a ja antitalenat pa se u celu priču umešala i lova. U Novom Sadu svi znaju moje pravilo ko je bolji u stonom tenisu. Stavi pare na sto pa igraj. Pala je opklada da igramo meč na 20 dobijenih setova, set vredi 200EUR. Dakle u igri je bilo 4000EURa. Sve javno dogovoreno na turniru u Pardonu.
Ja sam mu rekao da počinjem da treniram za taj meč i da ako želi da dobije ijedan set, bolje i da on trenira. Marko je trenirao sa Urošem Gordićem superligašom koji je igrao u Vojvodini (te godine su bili prvaci a Gordić najbolji igrač lige). Ja sam trenirao sa Miki Perssonom Čovićem koji tada nije mogao da poveže dva spina da padnu na sto ali sam od tog trenutka skinuo kilažu sa 89 na 72 kile i u međuvremenu sam imao skor sa Markom (jer smo i dalje imali subotnje turnire koji nisu bili predmet opklade) oko 120 : 17 a dva dana pre zakazanog termina Marko je otkazao meč zbog povrede.
Sada opet imam 84 kile i opet sam mnogo sporiji ali ja sam svoje viđenje života i sporta objasnio na jednostavnom primeru