Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod ivan » 03.07.2011, 18:57

Niko da napise izvestaj, opet moram ja :D
Bilo 14 igraca, dve grupe po 7. Dosli su i neki novi igraci, Ceda, Pedja i NemanjaI sa foruma, Djura Kosic koji igra kod Noce u sali na Ceraku. Filip je isto dosao, ali cim je cuo da je kamera spremna, setio se da ima neka neodlozna posla u gradu ;)
Prvo izgovori, uzeo sam da probam novo drvo, Maze karbon, koje bi trebalo da je za moj stil igre, ali je dosta brze od mog drveta s kojim igram, pa sam dosta prebacivao sto. Dalje, igrao sam i vece pre turnira pa sam bio umoran. I trece, svi su se nesto naostrili za turnir, igraju sa 120% snage, ne mozes vise ni spin povuci opusteno, odma ti ga neko zakuca.
Kod mene u grupi smo bili Ruzica, cika Toma, Ceda, Sale, Begenisic Dr Zdravko, Djura, Noca i ja. To ispade 8, mozda nas je onda bilo 15 ukupno, ili se ne secam s kim sam igrao. Izgubio sam od Noce i Djure, dva antispinera defanzivca. Sa Doktorom je bilo povuci potegni, imao je i mec lopte, ali se nekako izvukoh. Prvi bio Djura, drugi Noca, ja treci. U drugoj grupi, Vignjevic, NemanjaI, Dule Petrovic, Davor, Luka Kostur, Latinovic, Pedja i mozda jos neko. Prvi je bio Davor, drugi Dule Petrovic, treci Latinovic. Posle grupe Latinovic me izbacio sa 3:2. U polufinalu Davor izbacio Nocu, Djura Latinovica. U finalu Davor pobedio 3:1. Za trece mesto Noca pobedio Latinovica. Pozivaju se jaci igraci da dodju i biju Davora, osilice se previse.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ZoranV » 03.07.2011, 23:34

Pa pošto 4 iz grupe idu dalje red i njih da pomeneš - ja bio četvrti u mojoj, i ispunio plan, igrao sa dva pobednika grupa i ispostavilo se finalista...a u tvojoj valjda Sale ili Doktor, ne sećam se ko je igrao sa Davorom...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Sale » 03.07.2011, 23:58

U osmini sam igrao sa Davorom,ali zato sto me dr.Zdravko koji je bio 4ti pustio,ja sam bio 5i. 8-) Turnir prelep,ja maximalno bezvoljan,naidje i takav dan.Uzeo sam velikom Noci ne 1 po sta sam i dosao vec 2 seta i posle toga nista,valjda sam se zadovoljio.Pozdrav za ZoranaV koji je u veoma jakoj grupi i dan posle ozbiljne operacije bio 4ti u grupi.
Korisnikov avatar
Sale

Pridružio se: 18.02.2011, 00:04
Reket: tbs
bh 05 1.9
fh 05fx 2.1

Postod ivan » 04.07.2011, 10:00

Pomenuo bih i cetvrte u grupi ali ne mogu da se setim. Zato i jeste tu ostali da dopunite.

Evo nekih meceva od srede 29.6.2011.

Igor Antanackovic - Igor Grbic:

Igor Grbic - Igor Katic:

Boban Rakonjac - Aca Petrovic Spiner:

Marko Mrdakovic - Igor Antanackovic:

Aca Petrovic - Jelic:

Finale: Jelic - Petar Hrnjak:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod ivan » 07.07.2011, 01:19

Veceras je bilo oko 24 -25 igraca u Visnjici, 4 grupe po 6-7. Umorio sam se vec od kuknjave, i ponestaje mi ideja, pa moram da predjem na realne probleme, dakle moj reket je nekako sve brzi, sad vec odustajem od spinova i samo poturam reket ispred lopte, a do pre dva dana sam i spin mogao da vucem pomalo. Da, i opet sam bio za stolom pored klime. U prvoj grupi su bili Ljubisa Milosevic, Jelic (nasmejani), Saveski, Grbic, Antanackovic, i Aca Spiner. Prvi u grupi bio je ACA PETROVIC, SPINER I LEGENDA, sve ih je omlatio, cak i Ljubisu sa 3:1. Mec je bio vrlo zanimljiv, Aca je tako krvnicki sekao loptu da je Ljubisa bio u velikim problemima sa vracanjem istih. U drugoj grupi Davor je bio prvi, u trecoj mislim mladi Grozdanovic (ili mozda Jelic?), koji je uspeo da pobedi cak i Jelica (onog sa dobrim bekhendom). I tako smo imali da dva odlicna meca, Grozdanovicev i Acin, ali snimatelji su lelemudali okolo i raspracljali da li su opasniji zemljotresi ili vulkani, ili nesto slicno, i tako ni jedan od tih meceva nije snimljen, steta. U cetvrtoj grupi su bili Phrnjak, Zeljko taksista, Vignjevic, Krzelj, Dule Petrovic, Katic i ja. Nekako sam ih uspeo sve pobediti, ali sve na jedvite jade, a Phrnjak je igrao neozbiljno i nabacivao mi lopte. Posle grupe sam ispao od Antanackovica, mislim da mu nisam uspeo vratiti ni jedan spin, a ni vecinu pimplova. Aca Spiner, covek od koga se ocekivalo minimum finale, ispao je od Katica. Ne secam se ostalih meceva, u poluginalu Ljubisa je dobio Antanackovica, a Davor Phrnjaka. U finalu Ljubisa ubedljivo pobedio Davora, nije cak ni bilo mnogo psovanja, mozda svega nekoliko krvavijih psovki, i sutiranja stolova, ali bez zalazenja u religiju.
ivan

Postod filip » 07.07.2011, 01:22

Ne verujem ovo za Acu... Hahahahahahahahahahahah... Brutalno!
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ZoranV » 07.07.2011, 09:36

Aca je najzad našao uružje koje brzo vadi iz korica, još samo tebi Ivane da dam da probaš moj TBS...
ZoranV

Pridružio se: 07.05.2011, 17:35
Reket: 120+ gume 230+

What is the point of playing safe shots when you can miss with style

Postod Vladojica » 07.07.2011, 10:13

ivan je napisao:... dakle moj reket je nekako sve brzi, sad vec odustajem od spinova i samo poturam reket ispred lopte... Nekako sam ih uspeo sve pobediti...

Pihh, ja sam nacisto ispao iz forme, da sam u Bg dosao bih :(

Pobedio si ih sve sa novim reketom bez vucenja spina, pa mozda i ne treba da vuces spin vise, nego da zadrzis tu taktiku lopti bez spina :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod misirac » 07.07.2011, 18:07

Dragi moji kako sam se prikljucio forumu molim Vas da ubuduce,iz respekta prema mojim godinama/ps.i kilazi takodje/,
vodite racuna kako se izrazavate.Sve Vas puno gotivim osim,naravno kad me pobedite,pozdrav za dzelu ako ne skija.
misirac

Pridružio se: 07.07.2011, 17:28

Postod djordjestanic » 07.07.2011, 18:26

@ Ivan

Pa čoveče to mi treba! :)

Reket da ni spin ne moram da vučem, nego samo da "poturam" i još pride da pobeđujem.

Ivane, mislim da je svetla budućnost pred tobom ali još toga nisi ni svestan. Tako igraju samo rutineri koji su jako dobri. Gledano sa strane niko ne shvata kako ali svi vide da oni pobeđuju.
https://www.youtube.com/user/joes021 - puno mečeva veterana i Restlins lige
https://cryptolandscout.com/ - Crypto trading tool for Binance (mojih ruku delo)
https://www.freewebsitestudio.com/ - program za pravljenje web stranica (mojih ruku delo)
Korisnikov avatar
djordjestanic

Pridružio se: 13.06.2011, 22:26

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja