Bilo 14 igraca, dve grupe po 7. Dosli su i neki novi igraci, Ceda, Pedja i NemanjaI sa foruma, Djura Kosic koji igra kod Noce u sali na Ceraku. Filip je isto dosao, ali cim je cuo da je kamera spremna, setio se da ima neka neodlozna posla u gradu
Prvo izgovori, uzeo sam da probam novo drvo, Maze karbon, koje bi trebalo da je za moj stil igre, ali je dosta brze od mog drveta s kojim igram, pa sam dosta prebacivao sto. Dalje, igrao sam i vece pre turnira pa sam bio umoran. I trece, svi su se nesto naostrili za turnir, igraju sa 120% snage, ne mozes vise ni spin povuci opusteno, odma ti ga neko zakuca.
Kod mene u grupi smo bili Ruzica, cika Toma, Ceda, Sale, Begenisic Dr Zdravko, Djura, Noca i ja. To ispade 8, mozda nas je onda bilo 15 ukupno, ili se ne secam s kim sam igrao. Izgubio sam od Noce i Djure, dva antispinera defanzivca. Sa Doktorom je bilo povuci potegni, imao je i mec lopte, ali se nekako izvukoh. Prvi bio Djura, drugi Noca, ja treci. U drugoj grupi, Vignjevic, NemanjaI, Dule Petrovic, Davor, Luka Kostur, Latinovic, Pedja i mozda jos neko. Prvi je bio Davor, drugi Dule Petrovic, treci Latinovic. Posle grupe Latinovic me izbacio sa 3:2. U polufinalu Davor izbacio Nocu, Djura Latinovica. U finalu Davor pobedio 3:1. Za trece mesto Noca pobedio Latinovica. Pozivaju se jaci igraci da dodju i biju Davora, osilice se previse.