jbgwtf je napisao:znam situaciju za mladje kategorije...ali tu samo najbolji mogu da ucestvuju na svetskom- bez obzira na nacin finansiranja..
ako za veterane moze ko hoce da ucestvuje na svetskom onda - nema potrebe ni jedno prvenstvo da se odrzava ...80 ceoveka ako ne mogu da skupe pare za prvog i da ga posalju ..cemu onda prepucavanje oko naziva 2 turnira... ja bi licno voleo da je organizovan i treci..
... i ja u ovoj temi vise ne ulazim u raspravu, posto od samog pocetka ne razumete sta sam hteo da kazem.. od prvog komentara koji je bio usmeren ka popularizaciji stonog tenisa... mozda je nas buduci prvak srbije , a mozda i sire bas iz aleksinca, i da je gledao ovo prvenstvo veterana i zbog njih odlucio da se bavi stonim tenisom..
Da je gledao Prvenstvo u Aleksincu, mogao je da odluci da se bavi stonim tenisom jedino iz razloga jer gotovo svako ko se tu prijavio otisao je kuci sa medaljom, sto je za jedno dete prilicno znacajno. A da li mislite da je isto tako mogao i da pomisli kako je to zaista tuga od sporta kad za jedno Prvenstvo Srbije ne moze da se skupi ni 20 ljudi