Rejting lista

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Rejting lista

Postod gimi » 22.02.2013, 00:02

Napisao je opremu, ne gume.

...no, morao bih da se uozbiljim ako mislim da se upustam u ovu pricu, a to mi se nikako ne radi :)

:wave:
Korisnikov avatar
gimi

Pridružio se: 13.08.2011, 19:51
Reket: maaa koga boli...

Postod ivan » 14.04.2013, 14:20

Azurirao sam listu sa rezultatima lige i turnira od juce.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 20.05.2013, 22:46

Dodao sam, na strani sa rejtingom, da se klikom na neki od poslednjih turnira u tabeli desno mogu videti svi rezultati turnira. Naravno preduslov za ovo je da sam obelezio grupe i uneo razultate, a to nisam osim za poslednji turnir. Za prethodne i necu unositi, za buduce verovatno hocu.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod sportinoball » 28.05.2013, 11:44

8-) ... za Ivana: - ako već vodiš Turnir onda bi trebao da znaš osnovna pravila vođenja Turnira. Kontaktiraj nekoga iz STS Beograda koji vode Turnire da te nauče i onda se pojaviš kao Rukovodilac turnira. Oko rang liste nema pogađanja. Prema postignutom rezultatu će svako znati gde se nalazi. Svako može da kalkuliše tokom igre. Nakon isteka prijave odmah objaviš grupe. Kada se Turnir završi odmah objaviš Rang listu kao i rezultate. To je tvoja obaveza a ne volja. Na taj način će se steći utisak o ozbiljnosti Turnira a samim tim će imati i više zainteresovanih.

Predlažem da se prva tri igrača nagrade po rezultatima igre a da jedan igrač, od svih prijavljenih,bude nagrađen tako što će se njegov broj izvući iz "šešira". .. :hello:
sportinoball

Pridružio se: 24.09.2012, 11:49
Reket: ... LOOLA, gume SRAJVER FX 2mm

Postod ivan » 28.05.2013, 13:20

uopste ne razumem o cemu pricas, ali ako hoces da prilozis nagradu za tog slucajnog ja cu rado kontaktirati i STSB, STSS, ETTU i ITTF da me nauce kako se izvlaci broj iz sesira.
ivan

Postod ivan » 03.06.2013, 09:12

Updateovao sam rejtign listu sa poslednjim turnirom. Dodao sam i linkove na svakom igracu i turniru da moze da se prati za igrace na kojim su turnirima igrali, njihovi mecevi za izabrani turnir, i promena rejtinga ( u listi njihovih turnira; ovo krece od poslednjeg turnira jer pre nisam cuvao istoriju rejtinga). Ponegde mozda fali neki link, ali popravicu kad se setim. Ako se setim.
ivan

Postod ivan » 09.03.2014, 16:38

updateovao sam rejting listu sa par turnira od decembra prosle godine. Ostale cu uneti vremenom.
ivan

Postod Paspalj » 10.03.2014, 08:24

Bravo Ivane! Samo napred.
Paspalj

Pridružio se: 18.01.2014, 00:55
Reket: TSP balsa 5.5 all+
fh: acuda s2
bh: acuda s1

Postod ivan » 30.03.2014, 15:31

Uneo sam sve turnire zakljucno sa poslednjom spin na spin ligom.

Ubuduce ce u rejting listu ulaziti samo ono sto ja organizujem. Ceo proces pbracuna mi oduzima dosta vremena. Hvala na razumevanju.
ivan

Postod Paspalj » 30.03.2014, 19:09

ivan je napisao:Uneo sam sve turnire zakljucno sa poslednjom spin na spin ligom.

Ubuduce ce u rejting listu ulaziti samo ono sto ja organizujem. Ceo proces pbracuna mi oduzima dosta vremena. Hvala na razumevanju.

Ivane, turnire u višnjici ti ne organizuješ? Ako je tako, bojim se da sledeći korak ne bude odustajanje od rejting liste jer se neće videti smisao praviti je za tridesetak igrača koliko igra spin na spin ligu. Šteta da tako okonča dobra ideja, i za sav trud koji si dosad uložio.
Imam predlog: "Raspiši na forumu konkurs" za par pomoćnika koji bi preuzeli deo poslova koji nadješ za shodno oko vodjenja rejting liste. Ti bi mogao da ih obučiš i ako treba kontrolišeš. Ja sam rad da pomognem. Nemam iskustva u radu sa računarom, nadam se da to nije nepremostiv problem. Ako me poslušaš, čak iako se ispostavi da od celog tog posla nema ništa jer nema motivisanih ljudi da se lista proširuje a ne smanjuje (u šta ja ne verujem) mislim da ćeš mirnije ćeš duše sprovesti svoju odluku.
Pozdrav Bane Vojinović.
Paspalj

Pridružio se: 18.01.2014, 00:55
Reket: TSP balsa 5.5 all+
fh: acuda s2
bh: acuda s1

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja