Rejting lista

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Rejting lista

Postod ivan » 25.09.2012, 18:42

pa ti si prvi poceo... znas i sam da sam bio dobar i tolerantan prema tebi, tolerisao tvoje spamove i trolove i price o tvojim travama i kvarnosti i tamnoj strani, i da vec godinu dana pokusavam da te izvedem na pravi put i naucim te da igras a ti sve blizi i blizi Vejderu, na svaki moj savet odreagujes tako sto odes i kupis jos jedan scalpel. Sacekao si trenutak krize s listom i ko nakupac s Kalenica, pokusao da preuzmes sve za jeftine pare, da si pazljivo gledao seriju znao bi sta mozes da ocekujes :D . Vidis, dobro se dobrim vraca, a lose...
poucne su nase serije, i ne treba da snimaju nove, neka ih ponavljaju dvaput godisnje narednih 120 godina...
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod jbgwtf » 25.09.2012, 18:44

ma kakvi turniri u nisu..tj ima al po tepihu. .hehe. .iskreno ne bi znao da procenim snagu turnira u odnosu na vase, posto od svih aktivnih na forumu sam igrao jedino s moravcem.. A za mene ovi turniri su nizak nivo. .pre 5,6 meseci hteo sam da idem,ali jedan rekreativac sto dolazi 2x nedeljno na trening, bio je na par i kaze da je on bio medju prva 3 i da nema smisla da idem..nego bar da okacimo tabele liga. . A ne da idemo na 3 razlicita sajta da vidimo rezultate za 3 kluba. . .
STK Luznica - Babusnica
Korisnikov avatar
jbgwtf

Pridružio se: 07.12.2011, 06:06
Reket: TB Alc
fh: Tenergy 05
bh: Tenergy 80fx 1.9

Postod bojan » 25.09.2012, 19:57

Bravo Ivane, zamalo da lista nestane a sad eto i poboljsanja :good:. Vidim da si uvazio i neke sugestije i pretrage ce biti super...jos samo da ima turnira i nas na njima :D.

Kad bolje razmislim ispade da te je Vladojica podstakao sa svojim konkurentskim idejama i listama, samo da ne zatrazi procenat :rotfl:.
bojan

Pridružio se: 17.07.2011, 13:13
Reket: Andro Treiber Z
Fh - Andro Rasant Grip 1.9
Bh - Butterfly Rozena 2.1

Postod Vladojica » 25.09.2012, 20:59

ivan je napisao:pa ti si prvi poceo... znas i sam da sam bio dobar i tolerantan prema tebi, tolerisao tvoje spamove i trolove i price o tvojim travama i kvarnosti i tamnoj strani, i da vec godinu dana pokusavam da te izvedem na pravi put i naucim te da igras a ti sve blizi i blizi Vejderu, na svaki moj savet odreagujes tako sto odes i kupis jos jedan scalpel. Sacekao si trenutak krize s listom i ko nakupac s Kalenica, pokusao da preuzmes sve za jeftine pare, da si pazljivo gledao seriju znao bi sta mozes da ocekujes :D . Vidis, dobro se dobrim vraca, a lose...
poucne su nase serije, i ne treba da snimaju nove, neka ih ponavljaju dvaput godisnje narednih 120 godina...

To da neko pokusava da te pokrade i preuzme tvoj trud, to je tvoja fikcija, jer je to nemoguce, nije u pitanju glupa lista, nego i forum i sve oko njega, svi cene to sto radis i to ti niko ne moze oduzeti. Svi moji spamovi i trolovi, i to je fikcija, ja nikada spamovao nisam, ako cemo ozbiljno, samo se nadovezem na tudja lupetanja ponekad. Opterecenje zabranjenim travama, isto ne znam zbog cega, kad smo amateri i ne igramo ittf turnire...

Nisam ja sacekao trenutak krize, nego sam video da odustajes od jedne dobre stvari koju si napravio i koja je jos mogla da se unapredi. Zasto da lista nestane, ako je pet ljudi od 100 izrazilo zelju da bude izbrisano sa nje, ako ti neces da vodis listu, ima ko hoce. I prakticno sam ti dao nove ideje i motiv da poboljsas listu i uradis nesto novo jer si se vec bio smorio i odustao. A ti umesto da mi kazes hvala Vladojice na novim idejama, u pravu si, ti jos mene prozivas da te kradem i nazivas me kvarnim, sto nikako ne mogu da shvatim...

Namerno sam pisao bez smajlija, da bi zvucalo ozbiljnije. :D

P.S. Jedina sansa da se iskupis sto si me pokrao i klevetao je da igras samnom svake nedelje, ili cu te obeleziti crvenom bojom na mojoj buducoj listi - Listi igraca po stepenu kvarnosti. Recimo tu bi se brojalo da li neko prica dok igra, proziva, provocira, ide po peskir u toku partije na svaka dva poena kako bi poremetio ritam igre, psuje, udara o sto, spamuje na forumu itd... Kad malo bolje razmislim, to bi cak mogla da se napravi anketa na forumu gde bi svako mogao da oceni nekoga od 1 do pet, pa da stoji zbirno lista :D.
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

Postod Pedja » 25.09.2012, 22:43

Vladojice,Kraljuuuu! :idea: :good:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 25.09.2012, 23:44

...sta, nova lista? Kvarnosti? Idem odma da napravim... :D

@Vladojica: Izvolite Oskara za glumu! I za najbolju transformaciju! Publika je odlepila, suze teku potocima...!
Odbrana ti je kao u filmu, kao neki negativac koji pokusava da prevari naivcinu na pricu. U stvari kao Bas Celik, sad ja treba da se sazalim i pomislim da si pozitivac koji je nekom administrativnom greskom deklarisan ko kvarnjak, zaboravim na tvoje grehe, i progrlasim te pozitivcem, a u stvari oslobodim to pritajeno zlo koje ce se jos vise razmahnuti? :D
Seti se da si se sam deklarisao za kvarnog, nisam to je uradio, tim pricama o zabranjenim gumama, tamnoj strani, a da ne pricam o tvom sopstvenom priznanju da si kvaran kad si poslednji put presao na scalpela.
Trolino jedna, '...samo se malo nadovezes na tudje postove...', pa kako bas uvek nadovezivanje ide u pravcu tvojih losih iskustava sa dve normalne gume koja uvek zakljucuju da treba preci na zabranjenu travu? :D

Da igram s tobom i pogazim rec i podsmejem se svim onim ljudima koji su zbog mojih apela prestali da igraju s tobom? Pa pre bih odigrao mec u 12 partija sa Stevom svinjom...
Sa tobom treba samo ostro, djonom kroz travu... ;)

Nego, ideje nisu lose, svidja mi se najvise ona sa linkovima sa mecevima, kad vec stoje razbacani po forumu bolje skupiti na jedno mesto. A posto je sve to samo nekoliko dodatnih SQL-ova, ubacio sam sve odma u sklopu nove liste. Ne bih ja bas izbacio listu, skinuo sam je dok ne smislim sta i kako, shvatio da treba poslusati volju ljudi sa foruma i to je to. Mislim da je rano za sve te nove feature, jer smo to ipak nas 20-tak koji stalno igramo, sta ima toliko da se poredimo medjusobno u svakom aspektu, ali neka bude tamo zahvaljujuci tebi.
Nego ta lista kvarnosti zvuci interesantno, mi bi se borili za drugo mesto, prvo je tvoje. Jedinica mere bi mogla da se zove po tebi :D 0.25 Vl-a
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Pedja » 26.09.2012, 09:05

Ovo je bilo poetski, potresno,jako! :cray:
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod First » 26.09.2012, 15:26

Idi pre Pedja, uvek se ubaciš sa nekom krvavo smešnom konstatacijom!!! Likčino! :-D
Korisnikov avatar
First

Pridružio se: 02.03.2011, 01:50
Reket: Drvo: Butterfly Timo Boll Spirit
Gume: Butterfly T05 1.9mm
Butterfly T05fx 1.9mm

Postod ivan » 27.09.2012, 11:02

ubacio sam linkove za sve meceve iz teme 'Amaterski turniri u Visnjici' u rezultate pretrage meceva i head to head. Za sad te pretrage idu samo po imenima igraca, vremenom to treba prosiriti sa novim parametrima, ali upotrebljivo je i ovako.
Hvala Vladojici na konstruktivnom predlogu.
ivan

Postod Vladojica » 27.09.2012, 17:16

ivan je napisao:Hvala Vladojici na konstruktivnom predlogu.

Nema na cemu :D
"The dark side of the Force is a pathway to many abilities, some considered to be.. unnatural."
Korisnikov avatar
Vladojica

Pridružio se: 16.02.2011, 13:28
Reket: Tibhar Defense Plus
FH: Joola Phenix
BH: Dr Neubauer Super Block OX

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja