Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod Pedja » 07.06.2011, 23:24

ivan je napisao:...i pivo 8-)

Ali moramo prvo odigrati na Banjici! :D
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 07.06.2011, 23:27

uh, tamo mogu da igram samo nakon piva. Bolje dva :D
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod ivan » 09.06.2011, 09:20

Sinoc smo opet bili na turniru u Visnjici, dobar turnir, 24 igraca, 4 grupe po 6, po 4 igraca idu dalje. Ja bio drugi u grupi, izgubio od Phrnjaka 3:0, klasika. Dobio sam Srleta( 3:2 jedva), Terzica, Latinovica, Radicevica. Posle grupe dobio sam Slavisu (ne secam se prezimena), a onda naleteo na Davora i kao i uvek, ispao. U grupama najbolji su bili Phrnjak, Davor, Rajko(ili Svrzic), Jelaca. Svrzic je igrao sa levom rukom u gipsu, mislim da je cak bio prvi u grupi. Izbacio ga je Jelic (mrsavi) u cetvrtfinalu. U polufinalu Jelic je dobio i Phrnjaka, a Davor Jelacu (ovo je bilo veoma tesno na razliku u petom setu). Ne znam ko je pobedio u finalu jer sam morao da krenem.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod phrnjak » 09.06.2011, 20:51

U finalu 5 setova. U zadnjem setu vodi Davor 5:2 pa Jelic 9:5. Onda na razliku. Cak je i Davor imao mec loptu ali je izgubio. U polufinalu Jelaca je u 5. setu vodio 10:6. Davor popizdi, servira iz ruke (predao se), Jelaca mu vraca servu a on, onako nerezonski udara loptu jako da sto pre zavrsi poen i pogadja. A onda jos 5 poena zaredom. Neverovatno! A meni Jelic u 1/2 vratio dug za proslu sredu. Mada sam vodio 10:9 u 4. setu izgubio sam. Posteno!
Najbolji način da povratite vaš novac je da ga potopite u flašu viskija.
Korisnikov avatar
phrnjak

Pridružio se: 17.04.2011, 22:21
Reket: penhold KongLiHui, tenergy 05 max, palio.

Postod filip » 09.06.2011, 23:49

Kako mi stvari za sada stoje, trebao bih da stignem u subotu na turnir :D No, nikad se ne zna, sa mnom je sve moguce. Ako uspem, bice mi to drugi put ovog meseca sto je odlicno! Jedva cekam da odigram mojih petnaest minuta sivonjskih spinova i 2-3 sata dolazenja do vazduha posle. To ce naravno da rezultira 100 postotnim ucinkom, ali bojim se negativnim. :D
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 10.06.2011, 13:38

Evo nekih meceva koje sam odavno zaboravio da okacim (a mozda i nisam nego mi Sale sad dostavio):

Davor - Jelic finale 25.5

Jelaca - Hrnjak 1.6.2011

Sale - Kojic

Tintor - Antanackovic

Tintor - Dobrosavljevic
ivan

Postod Nenad Ivancev » 10.06.2011, 19:14

Cao spineri i dragi forumasi! Evo nasao sam malo vremena da vam se javim iz Slo. Ovde sam poslednjih par nedelja nasao klub u kome sam malo trenirao.. Zove se STK 'Krize' iz Trzica i pre par god su igrali polufinale Slo savezne lige. Za njih je tada igrao nas Stojanovic (ex Vojvodina/Partizan). Ove sezone su prvaci Gorenjske (regionalno) i igrao sam sa svim njihovim igracima.. Malopre sam se vratio sa treninga... I - verovali ili ne, velikih problema imaju sa mnom.. U nasem zargonu - vacarim ih na serve, ali svi zele iako izgube mec da ponovo igraju sa mnom.. Danas me je prvi igrac tima - Klemen pozvao da ih u narednoj sezoni pojacam (sezona pocinje krajem Avgusta).. Mogu da vam kazem - opet 'verovali ili ne' da su poceli da dolaze i roditelji tih klinaca od 17-18 g da vide 'matorca'.. Za sada mama nema - samo tate :-). Poslacu neku sliku ako stignem, ovde isto pici liga veterana (nazalost necu biti sutra kod Brice) i dosta je to ovde dobro organizovano.. Npr stk Krize ima dvadesetak dece od 10-18 god koji biju i ne znaju za milost.. I musko i zensko.. Cak me je jedna mala podsetila na Vladinusc, otpr isti uzrast, ali ova mala ovde trenira vec 3pune god.. Treninzi su svaki dan po 2.5h i opstina sve placa.. Roditeljima je jedini trosak da dovedu/odvedu decu.. Dva trenera su iz kluba iz prvog tima za clanove kluba free.. Eto toliko za ovaj put, VELIKI Pozz svim mojim stk prijateljima i prvom prilikom se vidimo negde za stolom :-). P.s. Izgleda da je Jelaca i ovde pustao korenje, ne samo po Belgiji.. Jako puno sam sreo slicnih njemu po fizionomiji, samo 20-30 g mladji (sto muskih, sto zenskih).. Ccccc Mirko, Mirko, pa ti sve milione sto si sklonio - dade na alimentacije :-). Pozzz svima sa Alpa!!!
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod filip » 10.06.2011, 21:34

Nenade svaka cast, stvarno si kralj! Jesmo jednom igrali u Sparku, ali posle ovoga, sledeci put cu osecati cast ako budem imao priliku. Poz
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod Nenad Ivancev » 11.06.2011, 05:50

Maj daj bre Filipe.. Cast imaju Ivan, Mrdak, Tada i svi ostali moji simpaticni protivnici ha ha.. Inace napravio sam gresku - nije stk nego NTK 'Krize'. (ovde se to zove Namiznitenis. Miza je sto na slo, a sajt je namiznitenis.si. Ako nekog put navodi na ovu stranu - Pedja burazer, Sale spiner i Britka imaju tel odavde - pa mozda se sa nekim od vas i ovde vidim za stolom :-)
Nenad Ivancev

Pridružio se: 13.03.2011, 13:17

Postod reketas » 11.06.2011, 07:03

:D :D :D
Pozdrav, Ivacevu!!!!!
Znao sam da ce taj jedan poraz skupo da me kosta :mrgreen: :mrgreen:
Cisto da se zna da su reketi naostreni i cekaju tvoj povratak. :evil: :mrgreen:
MM
reketas

Pridružio se: 15.02.2011, 22:54
Reket: Drvo : tibhar texo c7