Pedja je napisao:U MZ 4.juli dole je parket, svetlo je odlično,ima barijere i nema sitne dece...što Ivan i zna jer je tamo i trenirao.Na Banjici je vidjen kako pije pivo te nije obratio pažnju da je sala malo renovirana i da su stavljeni drugi stolovi prošle godine.Ali Ivan je u biti u pravu,sala je ono...kad nemaš šta drugo...Isto važi otprilike za Šumice,box (sto br.11) je ok ali je leti tamo sauna...
Ovo sto si rekao za banjicu...jedina dobro stvar im je sto sluze pivo cak i za stolovima, to je i jedini razlog sto me neko video tamo
scvlada je napisao:IvanOvo sto si rekao za banjicu...jedina dobro stvar im je sto sluze pivo cak i za stolovima, to je i jedini razlog sto me neko video tamo
Ajde čoveče,jednom prilikom kad su Šumice iz nekog razloga bila neupotrebljive moj kolega i ja dodjosmo na Banjicu.A tamo Mrdak i Ivan treniraju.Ne igraju već trening! Posle sat ipo divljačkog udaranja ja zaigrah sa Mrdakom a ti sa mojim protivnikom.Posle odigrasmo i ja i ti partiju.Znam da sam jedva stojao od umora i da sam samo držao lopticu na stolu bez snage da je udarim.Eto, toliko o tome kako ne igraš na Banjici![]()
![]()
ivan je napisao:Ovo kad me scvlada video to se secam, pre jedno godinu ipo, dve. Tad jesmo Mrdak i ja igrali tamo ali sala srecom nije bila renovirana, pa su zidovi bili tamniji. A ti Pedja, znaci prolazis pored nas a neces da se javis...c c c. Mogao si me videti samo u stak-u u onoj vip sali, ona je malo bolja od ostatka, ali ne preterano. A tvoja cerka vise nije kod Nade?
ivan je napisao:a, nisam pazljivo citao sta si napisao...
Mozes me videti na banjici u kafani ispred sale cesto, Mrdak i ja igramo u staku pored bazena pa onda odemo na pivo i cevape kod male sale.
U spisku sala dodao bih i stak na bezanijskoj kosi, na prvom ili drugom mestu. Mozda ipak na drugom jer zvezda ima i tribinice, pa deluje ozbiljnije.
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 15 gostiju