Turniri u Visnjici

Turniri, lige, domaći i međunarodni.

Re: Amaterski turniri

Postod filip » 06.06.2011, 12:56

Najjace je na olimpu. U neke bivse svlacionice su stavili neke ragave stolove, u jednoj je neki polomljeni lavabo u cosku i oni to naplacuju....
Korisnikov avatar
filip

Pridružio se: 27.02.2011, 19:36
Reket: Joola trix fast
fh: t05 2.1
bh: joola express one 2.0

Postod ivan » 06.06.2011, 13:26

Pedja je napisao:U MZ 4.juli dole je parket, svetlo je odlično,ima barijere i nema sitne dece...što Ivan i zna jer je tamo i trenirao.Na Banjici je vidjen kako pije pivo te nije obratio pažnju da je sala malo renovirana i da su stavljeni drugi stolovi prošle godine.Ali Ivan je u biti u pravu,sala je ono...kad nemaš šta drugo...Isto važi otprilike za Šumice,box (sto br.11) je ok ali je leti tamo sauna...

MZ ima 3 stola i jeste parket, sto je dobro, ali kod krajnjeg stola nije sasvim ravan. Ima puno prasine, prozori su malecni i cesto nedostaje vazduha. Prostora ima recimo dovoljno za mene. Mada nedovoljno za prave defanzivce, tad smo morali da pomeramo sto u jednu stranu. Svetlo je dobro...ako ga ne ugase zbog stednje... :D
Ovo sto si rekao za banjicu mora da je neka sala, renovirali su na nacin da zidove oboje u belo, mislim...jedina dobro stvar im je sto sluze pivo cak i za stolovima, to je i jedini razlog sto me neko video tamo.
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Pridružio se: 13.02.2011, 14:53
Reket: Korbel

Postod scvlada » 06.06.2011, 17:20

Ivan
Ovo sto si rekao za banjicu...jedina dobro stvar im je sto sluze pivo cak i za stolovima, to je i jedini razlog sto me neko video tamo

Ajde čoveče,jednom prilikom kad su Šumice iz nekog razloga bila neupotrebljive moj kolega i ja dodjosmo na Banjicu.A tamo Mrdak i Ivan treniraju.Ne igraju već trening! Posle sat ipo divljačkog udaranja ja zaigrah sa Mrdakom a ti sa mojim protivnikom.Posle odigrasmo i ja i ti partiju.Znam da sam jedva stojao od umora i da sam samo držao lopticu na stolu bez snage da je udarim.Eto, toliko o tome kako ne igraš na Banjici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
scvlada

Pridružio se: 28.03.2011, 16:12
Reket: TBS

Postod ceda » 06.06.2011, 21:00

Gde se nalazi MZ 4. juli, i koliko kosta sat vremena? Jel ide neko u sredu na turnir kod Davora u Visnjicu, al iz pravca N Beograda?! :)
ceda

Pridružio se: 29.05.2011, 22:46
Reket: primorac off-
tenergy 05 fh
tenergy 05 bh

Postod Pedja » 06.06.2011, 22:33

scvlada je napisao:Ivan
Ovo sto si rekao za banjicu...jedina dobro stvar im je sto sluze pivo cak i za stolovima, to je i jedini razlog sto me neko video tamo

Ajde čoveče,jednom prilikom kad su Šumice iz nekog razloga bila neupotrebljive moj kolega i ja dodjosmo na Banjicu.A tamo Mrdak i Ivan treniraju.Ne igraju već trening! Posle sat ipo divljačkog udaranja ja zaigrah sa Mrdakom a ti sa mojim protivnikom.Posle odigrasmo i ja i ti partiju.Znam da sam jedva stojao od umora i da sam samo držao lopticu na stolu bez snage da je udarim.Eto, toliko o tome kako ne igraš na Banjici :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moja ćerka trenira na Banjici tenis.Dok čekam da završi ja malo prošetam okolo...I tako,dragi moj kolega,razne ljude ja vidim tamo... :D :D ;)
Pedja

Pridružio se: 19.03.2011, 20:56
Reket: Stiga Clipper Wood WRB, gume- fh Rakza 7-max, Bh Dr Neubauer K.O. 2,0 mm

Postod ivan » 06.06.2011, 22:59

Ovo kad me scvlada video to se secam, pre jedno godinu ipo, dve. Tad jesmo Mrdak i ja igrali tamo ali sala srecom nije bila renovirana, pa su zidovi bili tamniji. A ti Pedja, znaci prolazis pored nas a neces da se javis...c c c. Mogao si me videti samo u stak-u u onoj vip sali, ona je malo bolja od ostatka, ali ne preterano. A tvoja cerka vise nije kod Nade?
Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds discuss other people
ivan

Postod Pedja » 07.06.2011, 08:35

ivan je napisao:Ovo kad me scvlada video to se secam, pre jedno godinu ipo, dve. Tad jesmo Mrdak i ja igrali tamo ali sala srecom nije bila renovirana, pa su zidovi bili tamniji. A ti Pedja, znaci prolazis pored nas a neces da se javis...c c c. Mogao si me videti samo u stak-u u onoj vip sali, ona je malo bolja od ostatka, ali ne preterano. A tvoja cerka vise nije kod Nade?

Ivane, imam 2 ćerke,starija trenira tenis,mlađa je kod Nade.Fakat sam te video pre renoviranja(sa sve pivom).Za Banjicu i ja kažem-samo kad nema šta drugo,ali brate može i tamo da se odigra... :). A što se tiče kvaliteta prostora za igru: C.Zvezda,IMT,Davor,MZ 4.juli...Ne mora tim redom... :mrgreen:
Pedja

Postod ivan » 07.06.2011, 09:13

a, nisam pazljivo citao sta si napisao...
Mozes me videti na banjici u kafani ispred sale cesto, Mrdak i ja igramo u staku pored bazena pa onda odemo na pivo i cevape kod male sale.
U spisku sala dodao bih i stak na bezanijskoj kosi, na prvom ili drugom mestu. Mozda ipak na drugom jer zvezda ima i tribinice, pa deluje ozbiljnije.
ivan

Postod Pedja » 07.06.2011, 09:41

ivan je napisao:a, nisam pazljivo citao sta si napisao...
Mozes me videti na banjici u kafani ispred sale cesto, Mrdak i ja igramo u staku pored bazena pa onda odemo na pivo i cevape kod male sale.
U spisku sala dodao bih i stak na bezanijskoj kosi, na prvom ili drugom mestu. Mozda ipak na drugom jer zvezda ima i tribinice, pa deluje ozbiljnije.

Jeste,dužan sam ćevape... 8-)
Pedja

Postod ivan » 07.06.2011, 23:20

...i pivo 8-)
ivan

PrethodniSledeća

Povratak na Takmičenja