Pedja je napisao:jel se boduje sutra?
Pedja je napisao:jel se boduje sutra?

ajkula321 je napisao:Mnogo volim seriju price iz radionice:)
Vladojica je napisao:Djordje prestani da me prozivas, amateru jedan![]()
![]()
![]()
![]()
Drugo, ja se nosim mislju da napravim nesto drugo. Da ne bude samo lista igraca i brojeva, jer to je previse suvoparno i dosadno. Nego da bude baza svih odigranih meceva, rezultata, da bude moguc pregled medjusobnih meceva, recimo head to head, kad je igrano koji su bili rezultati, koji je procenat uspesnosti. Ako bi neko snimao meceve, moze pored rezultata da stoji link ka youtube snimku meca. Pa bi tu onda bilo dovoljno podataka i za listu ukupnog procenta uspesnosti, recimo ko najvise meceva dobija u odnosu na broj odigranih meceva, pa bi tu bila i ELO lista, i obicna rang lista, i rang lista najaktivnijih igraca, koji najredovnije dolaze, i rangiranje po necem petom ako neko ima neku ideju, pa rangiranje po starosnim kategorijama, i to recimo da ti mozes da uneses, daj mi rejting igraca preko 40 godina, ili tako nesto, daj mi rejting igraca koji su odigrali vise od 20 turnira, daj da vidim kako stojim u medjusobnim mecevima sa Tim i Tim, ako se na forumu povede rasprava ko je bolji, a meni u bazi stoje svi rezultati u zadnjih godinu, dve, tri, pa nema nagadanja... Mislim da bi bilo zanimljivo kada posle godinu dana kliknes na svoje ime i mozes da vidis rezultate svih svojih meceva unazad, i kako ti se kretao taj famozni rejting u vidu grafikona, rang, procenat uspesnosti ili nesto cetvrto. Nije to toliko tesko napraviti ali bi trebalo vremena, ali ja pored stonog volim i da programiram, tako da bi to bilo duplo zadovoljstvo.
...i to iz jednog krajnje prostog i ociglednog razloga - Ako svako izuzme sebe iz procene 

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju