A jedina logika koja povezuje mojih visse poruka je ' ako napravis salu na tudji racun odmah je posoli sa salom na svoj racun'...neko dublje povezivanje mi ne dozvoljava gospodin sAlcghajsmer...

ZoranV je napisao:Scvlado, jel si ti matamaticar ili sta pa da resavas (i jedini resis) moje alergolije...mora da si se pomesso s nekim...ko sada trazi duplu negaciju implikacije iskaza iz prethodnih pet poruka u tri teme...ali kakve to veze ima sa proslogodisnjom Zeka ligom?![]()
![]()
A jedina logika koja povezuje mojih visse poruka je ' ako napravis salu na tudji racun odmah je posoli sa salom na svoj racun'...neko dublje povezivanje mi ne dozvoljava gospodin sAlcghajsmer...
.Nisam navikao na njega takvog i teško je igrati protiv takvih igrača.

bindra je napisao:Bas tako,ja video Vladu preko puta kao spomenik i pomislim da i ja treba tako da igram...medjutim on tako igra a ja nemam pojma haha![]()
Dobili smo Tivi sa 4:1 a ja se obrukao protiv Tihovskog-povedem sa 6-7:0 i onda umesto da ga rasturim pocnem da prckam nesto po stolu i dobi me taj set i onda naravno sve krene nizbrdo...![]()
![]()
![]()
Bice bolje samo ne znam kada![]()
![]()

. Realno mislim da smo favoriti ako se vrednuje telesna masa !
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju